Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motherhacker

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti videóval van tele az internet. Nem csak a magyar, hanem az egész világ teljesen felbolydult a magyar énekesnő, Boggie francia nyelvű, photoshop technikát imitáló videójától. A Gawkertől kezdve a Verge-ön át minden jelentős oldal írt róla, különös tekintettel a…..
Motherhacker 2014.01.23 08:34:38
Hónapok teltek el, de Budapesten a szürke Zuckerberg végre átöltözött: barnába!!! (Fotó: Ács Dani, 444.hu) Mi történhetett? Berlin, Bécs, Varsó, Prága, Pozsony, és végül Budapest, az elmúlt napokban bárki találkozhatott vele az utcákon, talán érdemes is lett volna a…..
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
Motherhacker 2013.03.13 22:12:49
@svega: +1
Motherhacker 2013.03.13 22:15:41
@nemi gaz: szerintem svega sem arra gondolt, hogy Bangó Margit jelentene valós fenyegetést a társadalomra. A fajtársai elsöprő többségével ellentétben...
hacsaknem Isten éltessen, Zsolti! 2013.02.27 13:16:55
Majdhogynem könnybelábadt szemmel olvastam Kövér László baráti, meleg szavait, amelyeket az ötvenedik születésnapját ünneplő Bayer Zsolthoz intézett kedd este. A Magyar Hírlap főfőmunkatársát nem kis, zártkörű családi összeborulás keretében, hanem a kamerák előtt,…..
Alternatíva Bayer 2013.01.09 08:30:20
Most azt mondja Bayer Zsolt, hogy ő nem akar likvidálni senkit, csak szeretné, ha kimondanánk és helyesen látnánk a problémát. Mondjuk ki ezt is, persze: bizonyára vannak olyan cigányok ma Magyarországon, akik a jelenlegi helyzetben képtelennek látszanak az együttélésre. Nem csak…..
Motherhacker 2013.01.09 18:32:34
@Dzsentrisvihák: hibátlan komment, elismerésem!
Giccs, ami majdnem nincs Yann Martel Pi élete című nagy sikerű regényének megfilmesítésekor elvárná az ember, hogy Ang Lee minimum egyszer tanácstalan legyen. Ennek oka pedig mi más lenne, mint Damoklész kardja, maga a kikiáltott enigma: A megfilmesíthetetlenség. Hogy ezt miért…..
Varánusz Népemnek, szeretettel 2012.12.31 02:55:22
Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon! Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem…..
Motherhacker 2012.12.31 11:42:23
Mi az úristen jöhet még a múlt heti katonai kiképzéses, meditációs, tetemrehívós epizód után, kérdezheti joggal az ember, nos, jelentem, sikerült egy újabb rozsdás lapáttal rátenni az abszurditás szarszagú halmából, nem csalódtunk Dzsoniban ezen a héten sem. Menten azzal…..
Motherhacker 2012.11.01 16:36:58
@never again: nem beszélni magyar?
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
gonzoworld Tibor, ez nem sajt. 2012.10.10 20:07:05
   Tudom, hogy nem tehetsz róla Tibor, hogy éppen te állsz itt ebben a rohadt sajtpultban, és én is csak részlegesen tehetek arról, hogy ebbe a rohadt Feszkó hipermarketbe járkálok ahelyett, hogy normális boltban vásárolnék sajtot, és ezért pont neked fogom elmondani azt,…..
Motherhacker 2012.10.11 04:04:59
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Motherhacker 2012.09.30 13:52:35
@Vel: úgy látom, a határon túlra is jutott az agymosásból.
Motherhacker 2012.09.30 14:12:35
@Vel: Bővebben: valóban könnyebb nekem magyarnak lenni, ettől te nem leszel magyarabb nálam. Undorító, hogy arra ugatsz, aki veletek együtt érez.
Motherhacker 2012.09.30 14:19:11
@Vel: "Sokaknak a Trianon csupán egy olcsó ürügy arra, hogy kiélhessék fajgyűlölő, antiszemita, xenofób és egyéb intoleráns érzelmeiket"

Egy hithű SZDSZ-es sem mondhatta volna szebben :)
Hát ez most biztos bejön. A diktatúra összeszarja magát, mert megkapta az ultimátumot: ha nem tér meg egy héten belül, Gyurcsány Ferenc lead pár kilót. Gyurcsányban az a jó, hogy már nem az országból, csak saját magából tud (még nagyobb) hülyét csinálni. Ferenc, az…..
Motherhacker 2012.09.11 01:10:04
A nyár hűvös és rövid, a tél hosszú, hideg és sötét. Miért maradnak a norvégok mégis ott? Miért nem költöznek délebbre, mondjuk ide, a Kárpátok ölére, hol bársonyos a lég, világszépek a nők, vendégszerető a nép, sem a tej, sem a méz minősége nem hagy maga után…..
(Dr.) Schmitt Pál parlamenti lemondásakor a hatalmi tényezők zárták a pozíciót, hogy a veszteség éppen aktuális szintjén meneküljenek ki a befektetésből, remélve, hogy az elszámolásnál kiderül: viszonylag kis bukással úszták meg a kevesebb mint két évvel ezelőtti hatalmi…..
A Rágalmazásellenes Liga felmérése szerint a magyarok 63 százaléka antiszemita - olvasom a napokban, majd rögtön el is kezdődik a vita a vizsgálat helyességéről, meg a módszertanáról. Schiffer rögtön pozicionálja is magát, hogy Magyarországon nem erősebb az…..
Motherhacker 2012.03.23 08:54:36
Melyik az az ország, ahol egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozik? – teszi fel a kérdést Somogyi Zoltán. Pedig a kérdés nem ez. A kérdés, a dilemma egy valódi demokrata számára az: Megkérdőjelezheti-e a demokratikus…..
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
Motherhacker 2011.11.18 08:52:29
@nu pagagyí: Tehát Bajnait fényezzük. Rendbe tette volna az országot? Nekem nem rémlik ilyesmi. A megszorításokon kívül tud bárki mondani bármilyen érdemleges Bajnai féle intézkedést, ami állítólag rendbe tette volna az országot? Valamint mit jelent az, hogy rendbe tette az országot? Az IMF diktátumokat hűen követte, ezért a spekulánsok nem támadták egy ideig a forintot? Csökkent az államadósság?
Elárulom: a Bajnai kormány semmi mást nem csinált, mint durva megszorításokat vezetett be, kiadáscsökkentés címén. Merthogy ez az IMF-recept, a világon mindenhol. Kiadáscsökkentés. Csakhogy nemcsak kiadáscsökkentéssel lehet államháztartási hiányt csökkenteni, de nem ám. Hanem bevételnöveléssel is. Erről furcsa módon nem beszél egyik kormány sem!
És hogy lehet bevételt növelni? Ennek egy módját ismeri az összes rohadt kormány, a vékony, már szarrá adóztatott réteg további adóztatásával.
Pedig más út is van. Péládul a multik adókedvezményeinek megnyirbálása (mesebeszéd, hogy akkor kivonulnak az országból, hülyék lennének kivonulni, amikor az összes környező eu-s országban sokkal szarabbak az őket sújtó adó- és járulékterhek), valamint az államadósság újratárgyalása, átütemezése (neadjisten visszafizetésének megtagadása!).
A Fidesz történelmi lehetőséget szalasztott el, a kétharmaddal valódi függetlenségi háborút kellett volna indítani a nemzetközi pénztőke ellen, csakhogy nem így, szemtől szembe, hangzatos nyilatkozatokkal fejjel a falnak menni, hanem okosan, határozottan kiállni a nemzeti érdekek mellett.
Elkúrták, elkúrják, és egyre inkább kivillan a neoliberális köpönyeg a nemzeti máz alól. És ez az összes magyarnak szar (kivétel a megélhetési magyarokat, és az ideiglenesen hazánkban állomásozó vöröstengerészgyalogos réteget).
Motherhacker 2011.11.18 09:10:51
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Hatalmas adókedvezményeket kapnak, akkorákat, amit máshol nem. Számszerű adatokat nem tudok, és nincs időm utánanézni.
Ha tévedtem, akkor bocs, de szerintem jól tudom.
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
w Nem jó a nemzetnek egyedül 2011.06.08 06:00:00
Van néhány toposz, amihez szívesen menekül a jobboldal, amikor elbizonytalanodik: a kereszténység, a történelmi sérelmek, és a nemzeti szuverenitás. Ezekben a jelmezekben úgy érezhetik, hogy mégis igazuk van, mert aki őket támadja, az ezeket a nagyszerű és vitathatatlan értékeket…..
w Tökötökön viharlámpás 2011.06.21 06:20:00
Rendeletben határozná meg a kormány, mennyi az elvárható fizetésemelés a magánszektorban. Nincsen az embernél csodálatosabb. Olyan figurák, akik a cipőjüket is alig tudják bekötni, hirtelen arra vállalkoznak, hogy egy egész ország gazdaságát megtervezzék. Nem kell többé a…..
Motherhacker 2011.06.21 14:10:13
@Dömper Ármánd: miért, te igen?
Motherhacker 2011.06.21 14:20:45
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: :D
A tiéd egy igazán érzelemmentes megnyilatkozás volt, de tényleg.
Racionalitást félredobva hazudoztam volna? Remélem tudsz egy példát mondani, különben még azt fogom gondolni, hogy nem tudsz különbséget tenni vélemény és érzelmi megnyilatkozás között.
Motherhacker 2011.06.21 14:22:17
@ürügyminisztériumi álamszitkár: burkoltan zsidóztam volna? Elnézést, máskor vigyázni fogok, hogy ne tűnjön burkoltnak.