Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Preston

225 bejegyzést írt és 363 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Projekt neve: "jó pasi" Újra? 2023.06.19 23:14:29
Reggel úgy keltem, hogy rendszeresen granolát akarok reggelizni, nem tipikus "tiszta kaja", legfőképpen a méz miatt, viszont, a benne lévő rozs, búza és zabpehely kimondottan jót fog tenni a rost tartalmával.Ezenkívül valamiért rákattantam, hogy elmegyek 2000mg-os Taurint venni, és Liver Supportot,…..
A március 15-ét forradalmi rap és slam poetry szavalóversennyel köszöntő Pilvaker 2012-ben még félunderground rendezvényként indult a VAM Designból, aztán 2 évvel később már az Erkel Színházba belenőve került megrendezésre. Az ideire meg már csak egy nagyon furcsa jegyárusítási előjáték…..
John Preston 2016.02.25 13:51:48
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
John Preston 2015.09.08 17:04:02
@tommybravo: mert szíriai keresztények, és Assad a kisebb rossz számukra az ő uralma alatt nem üldözték őket, így érthető. Putyin pedig az egyetlen aki kézzelfogható segítséget küldött (a Hezbollahon kívül) Szíriának.

Hasonló példa a délszláv országokban lásd Tito megítélését, van ahol háborúsbűnös, van ahol hősként tisztelik.
John Preston 2015.09.08 17:34:53
@tommybravo: bocsáss már meg, de ha valakit a saját népe támogat, akkor nekem innét Európából, vagy éppen Amerikából mi jogom van beleszólni?
John Preston 2015.09.08 17:48:20
@MiKeyRuLeS: Amerikában is támogatták Hitlert, lásd a Time magazin címlapon hozta, mint az év emberét 1938-ban.

@tommybravo: azt mégis elfogadod kritika nélkül, amit a nyugati média mondd, hogy Asszad/Kadafi/Ahmedinezsád/Szaddam mind-mind véreskezű tömeggyilkosok.
Kedves Bevándorló, Kedves Leendő Barátom, Kedves Jövendő Európai Polgártársam!Engedd meg, hogy ittléteddel kapcsolatban, ebben a bizalmas levélben hívjam fel a figyelmedet néhány fontos feladatodra! Elöljáróban azonban le kell szögeznem pár tényt, amiről nem baj, ha tudsz. Nos,…..
John Preston 2015.08.24 13:28:08
@belle la vie: ez esetben nem kell idejönni.
John Preston 2015.08.24 14:03:14
@belle la vie: nem gondolnám, hogy ezzel gyűlölködtem volna. Csak ha ő azt várja, hogy itt kapjon életteret, hadd várjunk már el mi is dolgokat.

Tudom, ők nem itt szocializálódtak, ezért nem ismerhetik a mondást, hogy "si fueris Rōmae, Rōmānō vīvitō mōre; si fueris alibī, vīvitō sicut ibi", vagy ahogy angol órán tanítják "When in Rome do as the Romans do".

De, ettől még mi elvárunk annyit, hogy ha befogadjunk őket, ők is tegyenek dolgokat. Például, tiszteljék azt a kultúrát ahová érkeztek.

Mondjuk ne tegyék tönkre a veteményest ahol átvonulnak, ne gázoljanak át a fóliasátrakon, ne szarjanak az út mellé, ha már van nekik kirakva mobil wc, és ilyen apróságok.

Tudom, hatalmas elvárások ezek...
Ez az első olyan év, amikor a fesztivált klimatizálják. Komoly árat kell érte fizetni. Amíg a városban harminchat fokos hőség tombol, a Sziget látogatói kellemes 34-35 fokos hűvösben…..
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
John Preston 2014.11.07 17:55:19
Nekem a McDonalds eddig a biztos pontok egyike volt az univerzumban. A helyeket jelentette, ahol tök mindegy, hogy melyikbe térek be, ugyanaz a kicsit praktikus, kicsit hervasztó dizájn, kiszámítható kínálat, sajátos kecsap-uborka kombó és viszonylag tiszta vécé fogad, mint itt a…..
John Preston 2014.08.28 15:29:31
Projekt neve: "jó pasi" 2. futás 2014.08.19 01:57:00
Olvasom a barátaimat, akik élvezik a futást, miközben művelik, én azt élvezem, amikor abbahagyom. Nem, ez egyelőre nem befejezés, hanem abbahagyás. A tegnapi távot - mivel elcsaltam a nagyrészét - megtoldottam még egy szakasszal, így nagyjából 1.2 kilométeresre nőtt a táv,…..
Másfél éve írtam ide, mert semmi érdemleges nem történt, azon kívül, hogy lement rólam 4-5 kiló, amikor parancsba kaptuk, majd visszajött. Viszont, két órája kitaláltam, hogy ha már ilyen remek helyen lakom, hogy egy park van az ablakomtól 40 méterre, aminek a kerülete olyan 800…..
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
John Preston 2014.06.26 01:42:29
@Ingeborg: :D :D :D
John Preston 2014.07.07 13:55:56
@akineknemmegy: Jártam hétvégén az Everness fesztiválon ahol betévedtem a Sexual Grounding nevű előadásra, amiről közben kiderült, hogy szexuális problémákkal foglalkoznak. Miközben hallgattam eszembe jutott a leveled, talán tehetnél velük egy próbát.
Az történt, hogy tegnap este megint sikerült felcsattognom chat.hu-ra és igen jót beszélgettem egy kislánnyal. Katának hívják, és 25 éves. Alig hajnal fél 3-ig, majd Skypeon folytattuk, de csak szövegesen. Folyamatosan mutogatott magáról képeket. Majd találtam egyet ma reggel, ami…..
A pornó műfaját nem sokáig műveltem. Nehezen ment az a közöny, ami ott megjelenik egymással szemben az emberekben. Külsőségek nagyon fontosak, a haverkodás, nyalizás, fejben meg nem voltak erősek a pornósok. Látom, hogyan lehet beragadni abba a szakmába, egyik egykori partneremet…..
Gyászos a mai nap, ugyanis, ma nem fogok edzeni, és nem tudom meddig lesz ez így. Voltam tegnap egy kivizsgáláson, majd egy csontkovácsnál, aki frankón tette a dolgát, de azt a fránya fájást/becsípődést a hátamból nem tudta eltüntetni. Viszont helyrerakta legalább 4 csigolyámat.…..
És eljött az utolsó előtti nap, és kicsit változik a program is, több széria, kisebb számokkal 45 másodperces pihenésekkel. Gyerünk! 20 - 20 - 18 - 18 - 15 - 15 - 14 - 14 - max (min. 40) és az utolsó szériával megvolt az 50! Megvolt a félszáz!..
Belevágok az utolsó három edzésnapba, hogy a hét lezárása képpen teljesítsem a program célját, a 100 fekvőtámaszt! A mai egy 60 másodperces pihenős nap, és ehhez az alábbi útitársakat kapom: 40 - 32 - 30 -25 - max (min. 40.)  ez utóbbiból 45 sikerül..
És egy újabb felmérés, a végső előtti utolsó, és az elmúlt edzés óta nem pihentem egész 24 órát, de mindegy. Remélem, most nem ragadtam benne a harmincötös mágiájában. Nem, átléptem a negyvenes határt, és 42 lett a vége...
Bevallom, a pihenésiidőkkel még mindig lazán bánok, az a 60-90-120 másodperc nekem rohadt kevés. No mindegy, ma is tartsunk elméletileg 120 másodperces pihenőkkel az edzést, a következő keretszámok mentén:30, 22, 22, 20, max. Vicces, de az utolsóra ismét 35 sikerült... Holnap…..
Ma is 90 másodperces napot tartunk, a következő főszereplőkkel: 27, 21, 21, 18, max. Ez utóbbiban megint hozom a 35-öt. Nagyon megtetszett ez a szám, úgytűnik..
Nem számolom az edzésnapokban a pihenőket, de a program most lépett a negyedik hétbe, vagyis nagyon közeledik a vége. Az erősödés egyértelmű, de hogyan lesz itt 30-40-es szériákból a végére meg az áhított 100? A mai nap is 60 másodperces pihenőket enged, és az edzésprogram…..
És am következik a második felmérés, nézzük hogy állunk a kezdés óta. Ugye akkor a 15 soknak számított, most nincs is olyan széria, amiben ennyire keveset kellene nyomni. De sok a szöveg, lássuk. A mai nyerőszámunk a 35. Az egy héttel ezelőttihez képest nem nagy a változás, de…..
Gyakorlatilag a program felénél tartok, amikor elkezdem csinálni a gyakorlatokat már élvezem, de mire ráveszem magam.. Botrányos. Ma kétperces szünetekkel kellene operálni erre a vad szériában: 30, 22, 22, 20, max. Az utolsóból ismét 30 sikerül, szerettem volna többet, de nem…..
Ma két hete csinálom a programot, és megint hajnalban... Ebből a nemes alkalomból, akkor lássunk is neki a 90-es szünetekkel tarkított 27, 19, 19, 15, max szériáknak. Az utolsóból 30 sikerül! Végre!..
Nincs lazsálás a tegnapi felmérés után, egy elég kemény napnak ígérkezik, 60-as pihenési időkkel: 25, 17, 17, 15, max, amiből 25 sikerül, vagyis az elvárt szint... Holnap ennél több kell...
Ma csak annyi a feladat, hogy megcsináljak annyit amennyit birok, egyfolytában. Huszonkilenc lett a mágikus szám. Pedig szerettem volna harmincon túl lenni... Sebaj, így is maradok az edzésprogram legerősebb fokozatában...