Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zed Store Kft.

146 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TÉLI SPORTFELSZERELÉSEK? JÖHETNEK!    Bár úgy néz ki, hogy Magyarországon szinte megszűnt a fehér karácsony és a havas téli hónapok, mégis azért olykor a hegyekben, illetve a közeli országok havas lejtőin sokszor van sportolásról alkalmas hó.     Magyarországon is sokan hódolnak ennek a…..
“HOZHATOM ÉN IS?”   Igen természetesen. A ZEDSTORE-ra úgy gondoljatok, mint a saját raktáratokra. Időpont egyeztetés után meg tudod nézni értékeidet, újakat hozhatsz hozzájuk és amire szükséged van azt elviheted.    Természetesen költözés esetén a költöztető cégek hozzák, illetve viszik el a…..
SZÉP RENDEZETT GARÁZS VAGY LOMTÁR? Amikor külföldön járok óhatatlan, hogy ne nézzek be séta közben a nyitott garázsokba. Azt hiszem ez egyfajta szakmai ártalom, mert tényleg érdekel, hogy ki hogyan tárolja a felesleges dolgait. Sok helyen láttam Magyarországon is olyan garázsokat, amik úgy néztek…..
ÉRKEZNEK A TÉLI GUMIK     Most már elmondhatjuk, hogy évek óta van egy tavaszi és egy őszi trend nálunk, amikor lecserélt autógumikat a tulajdonosaik személyesen hozzák el a ZEDSTORE-ba raktározás céljából.     Érdekes megfigyelni, hogy vannak akik kizárólag ezért érkeznek hozzánk, de vannak…..
MIÉRT CSAPÓDIK LE A PÁRA A KONTÉNEREKBEN?Mielőtt úgy döntünk, hogy hosszabb távon fém konténerben tároljuk értékeinket, fontos tudni, hogy a pára a konténerekben lecsapódik, mert a konténerben lévő levegő hőmérséklete olykor lehűl a páratartalom határértékéig, ami miatt a levegő nem tudja tovább…..
ÍGY KÉSZÜLÜNK A MÁJUSRA A tavasz a megújulás hónapja… talán elcsépelt, de nálunk nagyon-nagyon igaz. Készen vagyunk az elemzésekkel, és több ponton is megerősítjük a céget és a kommunikációnkat. Részleteket most nem mondanék, de az összes olyan dolog, amit szerettek megmarad, és minden olyan dolog,…..
ITT A TAVASZ, VÁR A TERMÉSZET! Á, az embernek tényleg még a kedve is jobb, hogy süt a nap. Annyira vártam már ezeket a napsütéses napokat és ezt az isteni finom tavaszi illatot. Mi már a raktárban is készülünk a tavaszra. A napokban a fiúk kedveskedtek nekem, ugyanis kihozták napozni a leandereket a…..
MI IS AZ A LOGISZTIKA? Sokat használjuk ma a "logisztika" szót, ami a görög "logistikos" szóból származik és "rendezőt, számolót" jelent. Ez a kifejezés eredetileg a római hadseregben volt használatban, ahol a "logistikosnak" az ellátásért és szállításért felelős tisztségviselőt hívták. A modern…..
AZ ÚJ OTTHON BIRTOKBA VÉVE Először is hálásan szeretném megköszönni mindenkinek a sok pozitív visszajelzést, amit a költözésünkkel kapcsolatban küldtetek nekünk. Természetesen az élet nem áll meg, és kezdünk teljesen belerázódni abba, hogy a munkahely, az iskolák és az óvoda máshonnan megközelítve…..
MEGINT A NASA Mivel ma már közhely, hogy a NASA mindenben a csúcs, nézzük meg, hogy miket és hol tárolnak. A NASA-nak számos raktára van, amelyekben különféle típusú és méretű eszközöket, alkatrészeket és más fontos tárgyakat tárolnak. Ezek a raktárak lehetnek földi létesítmények, űrállomásokon…..
ROSSZ IDŐBEN IS BIZTONSÁGOS RAKODÁS Nagy belmagasság és hatalmas ajtók. Ez az, ami első látásra jellemzi a ZEDSTORE raktárat, ami nagyon praktikus, hiszem az autók rossz időben teljesen rá tudnak állni raktár bejáratára. A be- és kiköltözés során az értékeket így nem érik az időjárás viszontagságai.…..
A JUST IN TIME RENDSZER RÉSZEI LEHETÜNK A rendszer, ami szükségtelenné teszi a nagy céges raktárak építését. Ezt tudjuk biztosítani. Egy vállalkozásnak mindig szüksége van raktár háttérre, amiben mi rengeteget tudunk segíteni. Mivel rugalmas módon tudjuk kezelni a raktározás négyzetméterét és az…..
SZÁMÍTÓGÉPES ÉS FÉNYKÉPES NYILVÁNTARTÁS Különlegesség, hogy a nálunk tárolt személyes tárgyakat beköltözésnél külön lefényképezzük és az írásos leltár mellett minden ügyfelünknek elküldjük e-mailben. Mindenki megkapja fotón megörökítve azokat a tárgyakat és azok fényképen rögzített állapotát, amiket…..
MI AZ A SHIPPING? Elsőre azt hihetnénk, hogy a hajószállítást jelentheti, de a "shipping" szónak az angol nyelvben több jelentése van, attól függően, hogy milyen területen használják. Általában az áruszállítás vagy a szállítás tevékenységét jelenti. Ez lehet tengeri, légi, vasúti vagy közúti…..
NÁLUNK IS LESZNEK ROBOTOK? Igen, nagy valószínűséggel egyre több raktárban fognak robotokat használni a jövőben, így azt hiszem mi sem maradhatunk ki majd belőle. Az automatizáció és a robotizáció egyre nagyobb szerepet játszik a logisztikai és raktározási iparágakban. A robotok úgy tűnik…..
MIÉRT ANNYIRA ERŐS A GURTNI? A gurtni egy erős, rugalmas szövetpánt, amelyet általában terhek rögzítésére vagy lekötésre használnak. A szó német gurte-heveder szóból származik. Gyakran használják autókban, repülőgépeken, biztonsági övekben és különböző ipari alkalmazásokban, így a szállítások és…..
TÉNYLEG ÉRDEMES A TOJÁSOKAT FEJJEL LEFELÉ TÁROLNI? “Jogos a kérdés” ahogy mondani szokták, és lehet, hogy meglepő, de a tojások fejjel lefelé tárolása valójában hagyományos módszer, mivel ezzel megakadályozható, hogy a tojások belsejében lévő levegő feljusson a tojás csúcsos részébe, és emiatt…..
AZ ELSŐ NEGYEDÉVÜNK - EZ TÖRTÉNT Nagyon mozgalmas és sikeres negyedévet zártunk. De ami a legfontosabb, hogy új területek, új vállalkozások és sok-sok új lakossági ügyfél keres meg bennünket. Négyzetméter alapú, napi elszámolású raktár a fővárosban. Ez a kombináció úgy tűnik verhetetlen, és az év…..
MIÉRT VANNAK FÁBÓL A RAKLAPOK? A mai világban, amikor szinte minden a környezetvédelemről szól, jogosnak tűnik a fenti kérdés. Nos, valóban fából készülnek a világon mindenhol, általában azért, mert a fa könnyen elérhető és viszonylag olcsó alapanyag, ami erős és tartós szerkezetet biztosít a…..
MI AZ AZ IKEA EFFEKTUS? Az "IKEA effektus" azt jelenti, amikor az emberek nagyobb értéket tulajdonítanak egy tárgynak vagy terméknek, amelyet saját maguk hoztak létre vagy összeszereltek. A kifejezés az IKEA nevéből származik, mivel az IKEA bútorai gyakran lapraszerelt formában érkeznek, és az…..
BUDAPESTI KÖZLEKEDÉS A főváros útjai eléggé túlterheltek, ezért a raktárunk helyének kiválasztásánál igyekeztünk olyan bázist találni, amit nem érintenek a belvárosi dugók. Így a Porcelán utcában hétköznap mindig könnyedén megközelíthetőek vagyunk, amiről érdemes személyesen is meggyőződni. Nagyon…..
RÖVID VIDEÓK! Talán már találkoztál azokkal a rövid videókkal, amit néhány hete kezdtünk készíteni a TikTokra, a Facebook és Instagram Reels-re, illetve a YouTube csatornánkra. A videók bal felső sarkába azt írtuk, hogy “Négyzetméter alapú raktározás Budapesten”, ami azért fontos, hogy a nézők…..
MI AZ A JUST IN TIME? Nagyon igyekszünk, hogy a cégek számára segítsük ezt a módszert megközelíteni, ami a hatékonyságukat nagyban növeli. Ez a "Just In Time" (JIT) raktározási stratégia, ami egy olyan módszer, amelynek célja a készletek minimalizálása azzal, hogy a szükséges anyagokat és…..
A NÉGYZETMÉTER ALAPÚ TÁROLÁS ELŐNYEI Sokan azért nem választanak külső raktározást akár magánszemélyként, akár cégként, mert az esetek túlnyomó többségében egy teljes raktárat kell ilyenkor bérelniük. De nem így nálunk a Zedstoreban! A négyzetméter alapú tárolás azt jelenti, hogy csak annyi…..
Mennyit és hol tárolhatunk egy tengeralattjáróban?..