Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrs wilkinson

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök téma és aktuális is volt az elmúlt hetekben, hogy Budapesten valahogy nem megy a hóeltakarítás. Panaszkodnak a gyalogosok, panaszkodnak a kerékpárosok. Nem takarítják a havat az önkormányzatok, nem takarítja az FKF, nem takarítja a BKV. Szóval nagy a felháborodás, egyébként jogosan, ahogy az…..
Az egyik legjobb párkapcsolati (dráma)sorozat ismét több nézőpontból követi majd az eseményeket, ami az előzetesből egyelőre kiderült, az pedig az, hogy  - Három évet ugrunk az időben,- Noah (Dominic West) sittre megy (ártatlanul),- Cole (Joshua Jackson) megházasodott, és végre boldog, de Alisonnal…..
mrs wilkinson 2016.10.08 21:57:01
@penna:
SPOILER
Helen részegen elcsapta a srácot, aki az út szélén erőszakoskodott Alisonnal. Alison meglökte, pont, ekkor jött a kocsi. Noah kiszallt, Alison ekkor mondta neki, hogy ő lökte arrébb a srácot.
Nem tudom, hogy a TV2 műsorának kreatív producerei előzetesen tisztában voltak-e azzal, mekkorát szakítanak a nagyközönség (még mielőtt: az átlagos tévénéző) előtt tökismeretlen Veréb Tamással, de azt igen, hogy a harmadik adásra már pontosan tudják, mi van a kezükben. Veréb az az idei műsornak, ami…..
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
Azokat a műsorokat szeretem igazán, amik nem akarnak többek lenni annál, amik. A Nagy Duett speciel pontosan ilyen. A stábnak esze ágában sincs másnak beállítani a profikból, félprofikból, amatőrökből és Fekete Lászlóból álló szereplőgárda tevékenységét, mint ami…..
mrs wilkinson 2014.02.11 11:46:30
@mrmojorisin: Ez a főzős műsorokban látott énjéhez képest pláne meglepő volt.

Nem gondoltam, hogy bármelyik Irigy hónaljmirigyes csávótól el fogok ájulni életemben, de ennek a Sipos Péternek istentelenül jó hangja van.
András küldte, itt találta: Ha esetleg nem lenne jól olvasható: Lázongások tombolnak Róma zavaros utcáin. Patrician Menenius (Mark Gatiss) megkísérli lecsillapítani a háborgó vizeket, de Caius Martius (Tom Hiddleston) a főhadvezér nyílt megvetést tanúsít a közemberek…..
Tragikomikus melodrámává fajuló sorozatunk az utolsó előtti részhez érkezett, a sakkfigurák a helyükön a grandiózus fináléhoz, aminek pár momentumát már most meg lehet tippelni, de minek, reménykedjünk, hogy a forgatókönyvírók tartogatnak valami váratlant is az ingujjukban,…..
mrs wilkinson 2013.12.18 09:36:24
@én már a fény gyermeke vagyok: Néztem, de nem tudok mit mondani. Maximum annyit, hogy sunáznám Ivánt, dehát ugye... :D
Elröppent egy év, így pontosan egy hét múlva folytatódik Bilbó, Gandalf és a törpök váratlan utazása, amely során meglehetősen sok új figurával találkoznak. Visszatérők, becsatlakozók, halmozók: íme A hobbit: Smaug pusztasága magyar hangjai. régi és régi-új…..
mrs wilkinson 2013.12.05 21:16:49
@Andrews: Divat, nem divat, én mindenesetre bojkottálok mindent, amiben Hujber szerepel vagy hallható és nem győzök csodálkozni, hogy még midnig kap munkát. (Tudom, naiv vagyok, de vannak helyek, ahol csak annak van következménye, ha becsületesen élsz.) Pedig tényleg jó lenne 3D-ben látni.
mrs wilkinson 2013.12.05 23:59:25
@Andrews: A legnagyobb gondom a hangszínével van. A gyűrűk urában is sikerült -khm, hogy is fogalmazzak, hogy pc maradjak-, kevésbé férfias hangú színésszel magyarítani Haldírt, miközben az őt játszó színésznek mély hangja van. Ezzel próbálnak a tündék aszexualitását sugallni? Különösen mérges is azért vagyok, mert nagyon bírom Lee Pace-t, ebben nagy szerepe van az ő bársonyos baritonjának (bár lehet, hogy az már basszus, mindegy, a lényeg, hogy baromi mély a hangja). Hujber ennyi erővel Smaug is lehetne! Vicc.
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
mrs wilkinson 2013.12.01 21:23:32
@Sokorai_Atala: Szikora legfőbb erénye, hogy empatikus, ésnem csinál segget a szájából, mint mondjuk Geszti a múlt héten... Eleinte néztem nagyokat, hogy mit keres itt, de lassan kezdem érteni.
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
mrs wilkinson 2013.11.17 22:08:11
@Nagy Endre: Hát a doboscsávó azért elég jóképű, tő legalábbis szívesen nézegettem, ha már hallgatni nem bírtam a "zenéjüket". Na de kik maradtak? Dumbo és Gumimaci, meg a kisfiúk.
Ha azt hittük, hogy az előző epizód végén belógatott cliffhangert feloldjuk és Flóra a sminkes trailerben kaparja ki Judit szemét, akkor tévedünk, ez egy következmények és értelmes forgatókönyv nélküli sorozat, amiben a szálak a semmiből indulnak, majd nem tartanak sehová.…..
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
mrs wilkinson 2013.11.10 16:39:18
@Sokorai_Atala: Ja, ezekben a féllábamkirakomruhákban mindegyik csaj úgy néz ki, mint egy féllábú kalóz. A sztájlisztok nagyon gyengék (mikor megláttam szegény csajt, fel is horkantam - tetks semöldök, kalap, hosszú ősz paróka), Blilit pl. most először sikerült előnyösen felöltöztetni, végre rájött valaki, hogy nem árt neki, ha optikailag nyújtja a ruha.
mrs wilkinson 2013.11.10 22:03:28
@Fenimore: Gabikának sajnos nincs intelligencicája. Vehetne pár órát Boborjántól, hogy ne ugyanazt a három panelt (megérkeztél, nagyon gratulálok, nagy lelked van) ismételgesse :)
A kezdeti óvatoskodás és útkeresés után a TV2 saját fejlesztésű (értsd: nem vették, hanem lemásolták a formátumot) sztárénekeses műsora, a Sztárban sztár (egy mondatban háromszor is sztár, sőt, négyszer, booyah) a legutóbbi adásban végre teljesen elengedte magát, és egy…..
mrs wilkinson 2013.11.10 00:58:31
@TVaddict: Fura ez. Szinetár nekem kifejezetten egy mísz műp.ncinak jön le ebből a műsorból. (Nagy duettet nem néztem.) Ehhez képest meglepetés volt a felvezető kisfilmben, hogy az anyukája mennyire más karakter, a megtestesült visszafogott elegancia és nyugalom. Dóra valószínűleg nem tudja elengedni magát, és hozzá nagyon gyenge hangilag, torokból nyom mindent, kivéve most, amikor meg orrból ugye. Bereczki viszont megvett kilóra a Mick Jaggerjével a múltkor, pedig eddig nem kedveltem egyáltalán.
mrs wilkinson 2013.11.10 09:58:09
@TVaddict: Na de aki profi színésznő, ne viselkedjen egy szórakoztató műsor zsűrijének értékelése alatt, mint egy durcás óvodás :) Persze ha fegyvert szorítottak a fejéhez, és kényszerítették, hogy szerepeljen, akkor nem szóltam ;))
A hogyvót után menten Gabival nyitunk, aki kávét főz, de meginni már nem tudja, mert jön Judit, aki nagyon viccesen (mármint nekünk) elmeséli, hogy a faszi, akivel kúr, az egy barátnőjének a férje, és ez így most akkor hogy. És hogy mekkora gesicég, és ki képes már ilyenre.…..
A kórházban nyitunk, ahol Léna, a világ legbénább kerekes székes pingpongozója Szabó Kimmel Tamással, a kurvára nem nyomorék amorózóval játszik, illetve nem, csak úgy tesznek a forgatókönyv kedvéért, de olyan bötén, hogy az már nem aranyos vagy kedves, hanem idegesítő. A…..
mrs wilkinson 2013.10.30 21:15:04
@Tillike: Bizony, megtörik a csak helyenként létező ritmust. De legalább végre volt egy jó jelenet, Judit és Iván kettőse. Gabi húgának (hogyishívják?), Lénának meg a masszőrcsajnak viszont megítélem a péklapátot.
...mármint online körökben, ugyanis a Fórum Hungary-nek köszönhetően mifelénk debütál A hobbit: Smaug pusztasága második előzetese, melyben immáron a másik címszereplő is szót kér. A könyvet meglehetősen szabadon értelmező, a LotR-függelékekből serényen dolgozó…..
Az előző részekben felvázoltuk az idei konfliktushelyzeteket, amikben egyelőre a nők viszik a prímet, vagy a puskát, attól függően, honnan nézzük ugye: Judit a filmrendező nyikhajjal dug, de más farkakra kacsingat futés közben, Gabi készül hozzámenni Antalhoz, de elég volt egy…..
mrs wilkinson 2013.10.17 17:11:56
@Achilles: @Los Alamuszi: Nem bírtam ki, katasztrófaturizmust műveltem és megnéztem mégis a 3. részt. Na, pont úgy éreztem magam, mint amikor egy tömegszerencsétlenség képeit nézi az ember, mert nem bírja levenni a szemét a képernyőről. (Na jó, nektek bevallom, hogy Thuróczy miatt vállaltam a megpróbáltatást. Valami nagyon vonzó lehet abban a pasiban, ha a fent leírtak ellenére a tv elé bírt csábítani.) Szegény Társas játék 2. évad teljességgel olyan, mint a Társas játék 1. évad párhuzamos univerzumba került testvére. A műszempillái tövéből fényképezett Léna megbolondult, hogy már két embert is odahallucinál maga mellé, vagy én nyomtam meg rossz gombot? Gabi új húga pedig a réginél is idegesítőbb.
Tele van munkával, mégsem hiszi el, hogy a nézők sokat fizetnek azért, hogy lássák. Szabadkáról jössz, pár órát vagy a városban és mész is tovább Szombathelyre. Miért a sok ingázás? Szabadkán próbálok a Katona és az ottani Népszínház Magyar Társulatának közös…..
mrs wilkinson 2013.09.25 10:56:03
@véres horror: Fekete Ernőért pedig érdemes lenne színházba járni :)
A Bors mai száma szerint milliókat kereshet Alföldi Róbert a körülötte lévő felhajtáson és az István a király körüli botrányon. Az alig egy hete, róla megjelent könyv ugyanis rögtön a toplisták élére ugrott, majd az összes példányt pár nap alatt elkapkodták. Büchler…..
KZ természetesen nem látta a világító reklámon leragasztott sort, amit sajnos mi sem, pedig sejthettünk volna: Ez a levél nem született volna meg, ha a Köki Optic World üzletének alkalmazottja nem kioktató stílusban közli velem a nyilvánvaló átverés tényét. A fent nevezett…..
Halála előtt egy évvel forgatott filmje, az Emlékezések Eva Rykerre a Santa Catalina-öbölben játszódott. A film egyik megrázó jelenete, amikor a fuldokló Natalie Woodot partnere, Robert Foxworth kimenti a vízből. Egy esztendővel később, 1981. november 29-én ugyanebben az öbölben…..
mrs wilkinson 2013.07.21 18:18:02
@nemorino: Róla mindig eszembe jut a hasonlóan szomorú sorsú, szintén meseszép Vivien Leigh - és fordítva.
Július 13-án a magyarországi bemutatójának tizedik jubileumát ünneplő musical-legenda, Az operaház fantomja koncertváltozatát állítják színpadra a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A címszerepet Sasvári Sándor, Raoult Bot Gábor, Christine-t Fonyó Barbara alakítja. Őt…..
A háromnegyed évszázada létező magyar szinkronszakma a filmkészítés egyik háttérterületéből művészeti ágazattá nőtte ki magát Magyarországon a kezdeti időkben és ennek megfelelően elnyerte a kritika és a közönség elismerését. A piaci lehetőségek kiszélesedésével…..
mrs wilkinson 2013.07.16 22:14:39
@annus731211: Látja, de ha nem beszéli megfelelő szinten a nyelvet, amiről fordít, minek? Ezért is óriási tévedés nyelvszakosoknak osztogatni, attól, hogy valaki nyelvszakra jár, nem evidens, hogy jól is beszéli az adott nyelvet. Vannak ellenben végzett fordítók, talán inkább abban az irányban kéne próbálkozni. Na de ez baromi ritka sajnos, egyszerűen nincs igény az igényességre, mert kevés az idő, kevés a pénz...
mrs wilkinson 2013.07.16 23:07:08
@különvélemény: Szerintem a fordítás külön szakma. Ettől függetlenül abban egyetértek, hogy legyen lektor - a "minőségellenőrzés" nem a rendezőasszisztens feladata lenne, lévén az is egy külön szakma. Még az a jó, hogy manapság mindenki ért mindenhez, ha akarja, ha nem! :) :((