Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Housewife Unleashed

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felnőtt tartalom! Fuck 2022 2022.12.31 12:44:00
Elütött egy barom! Indulok a boltba, szépen körülnézek az utcán, mint a jó gyerek, erre a parkoló autók közül egy tata, full gázon kitolat az úton sréhen keresztbe, egészen a túloldalig. Láttam, hogy nagyon megindul, de csak egy picit tudtam arrább lépni, már sodort is el a fostalicskájával. Ahogy…..
Housewife Unleashed 2023.01.03 14:07:47
  Mit utálok a pornóban? Ezt a kérdést optimális most, a visszaesésem után kiveséznem. Szóval: 1. Sosem elég belőle. Az internet az erotika Mekkája, a pornófüggők Kánaánja. Vég nélkül kereshetsz és kattinthatsz, minden a tiéd. Mindegy, hogy mire buksz, megkapod. Jó ez? Persze, rohadt tuti! De ha…..
Housewife Unleashed 2022.10.26 10:32:00
@Vén motoros: nem hinném, hogy sajtómunkatárs írja ezt a blogot. Érezhető rajta a szerkesztett tartalom, de sokkal inkább struktúráltság, átgondolt mondanivaló van mögötte, amit lejegyezhet nem csak egy bértollnok, hanem bármilyen szakmát űző személy, ha kellően motivált a témában és mellette grafomán is. Én éppen amiatt olvasom szívesen @függősrác bejegyzéseit, mert intelligens, értelmes a mondanivalója, van stílusa és kitűnő a helyesírása is. Ha nem ilyen lenne, nem olvasnám.