Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guma70

1194 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Válasz Online összegereblyézett minden létező adatot a Guller Zoltán vezette, Rogán Antal felügyelte, Orbán Ráhel tanácsaira is nyitott Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-programjáról. Kimutatásunk eredménye minden előzetes várakozásunkat felülmúlta: az elmúlt három évben az igénylők fél…..
Az amerikai hadsereg által is használt csúcstechnikát használta Magyar Péter tüntetésén és több ellenzéki demonstráción is az állami média, például egy méregdrága Silvus rádióadó is felbukkant. A nap egyik nagy kérdése, hogy miért...
guma70 2024.04.16 21:59:42
@látjátok feleim szümtükkel: :)))

nálunk még a paródistát is le/kitiltják helyekről... :DDD
guma70 2024.04.25 10:19:34
@s: :)

ezen csak röhögni lehet, mennyire nem érti mit ir magyarul... :D

de itt van egyetlen sor (ami az utóbbi idők legyengjébbje) az adminból, amitől az epeköve tovább nőhet ennek a kinevezett és megvásárolt "értelmiségnek"

Oldalak, ahonnan az elmúlt 7 napban látogatók érkeztek a blogra.
Hivatkozók Lapletöltés (Pl) Százalék

google.com 389 71,24%

@látjátok feleim szümtükkel:

tudod a tiszteletet ki kell érdemelni, de ez a gyökér már itt is mindenkit abuzált sokszorosan. csak vele van a letiltás rublika több 100 oldalon tele...
annyira kicsi a farka, hogy mindig erőlködik de sehol senkihez nem tud közel kerülni.
Különös összefonódásokat találunk Magyar Péter csapata és a Fidesz között. A tüntetés színpadján konferáló Péter Petra interjút adott Rangos Katalinnak. Nem egyedül, hanem Orbán Gáspár egyházának, a Felháznak egyik alapítójával, Prekopa Donáttal...
Török Zoltán, a Raiffeisen és Németh Dávid, a K&H vezető elemzői voltak a Téma podcast e heti adásának vendégei, akik a magyar gazdaság helyzetét járták körbe Brückner Gergely műsorvezetővel. Szóba került, hogy miért érhette meglepetésként a kormányt a vártnál jóval nagyobb költségvetési hiány,…..
BENKO VIVIEN CHER / MTI / MINISZTERELNÖKI SAJTÓIRODA Török Gábor és Schiffer András hívta fel a figyelmet erre...
guma70 2024.04.24 20:18:36
@látjátok feleim szümtükkel: :)

irigykedik mert még a fénymásolóra is több százan kiváncsiak havonta, pedig csak tisztességesen akarja üzemben tartani régi és új társainak a kocsmát...
Kelemen Hunor és Orbán Viktor: a valóság pont az ellenkezője annak, mint amit hirdettek – Fotó: Facebook Orbán Viktornak fontosabb az illiberális politika terjesztése, mint a külhoni magyarok érdeke...
Fotó: Alinda produkció  Mohácsi János színész, rendező volt ezen a héten Veiszer Alinda beszélgetős műsorának vendége. A beszélgetés során a legtöbb szó a színházról, előadásokról, rendezésekről esett, és kiderült, hogy Mohácsi azokat a történeteket szereti leginkább színpadra vinni, amelyeket az…..
Milyen változáson mentek keresztül a városi környezetben tartott kutyák, és miért a kutyák a legsikeresebbek az ember leutánzásában? Február 27-én debütál az RTL+-on a Miért a kutya a legjobb barátunk? című dokumentumfilm. A film szerkesztő-riporterével, Veress Krisztinával beszélgettünk. Elmesélte,…..
Fotó: Fidesz / Facebook  2019 áprilisában az online hirdetési biznisz két legnagyobb szereplője, a Facebook és a Google, létrehozott egy-egy nyilvános adatbázist, amiben a felületeiken megjelenő politikai-közéleti hirdetésekről közöl adatokat. Például azt, hogy ki és mennyit fizetett ezekért, és…..
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán este töltött fel egy újabb videót a Facebook oldalára, melyben arról beszélt, hogy szerinte a brüsszeli vezetés nem tartotta be az ígéreteit, ezért távoznia kell az unió éléről. Orbán Viktor szerdán részt vett Brüsszelben a Nemzeti Konzervativizmus…..
Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár A szokásosnál őszintébb hangon beszélt Takács Péter egészségügyi államtitkár arról, hogy kórházbezárásokra van szükség, és számos ellátási helyen csökkenteni kell a kapacitásokat. Azt is elmondta: az „ipari lobbi” miatt törölték el a kötelező…..
Magyarországon rengeteg család van olyan helyzetben, hogy ha akarnának se tudnának a gyerekeiknek mindent megadni. Ha nem adakoznának az emberek, sokaknak nem is lenne karácsonya...
Orbán Viktor, Rogán Antal és Lázár János az Országgyűlésben 2022. októbert 7-én Letelepedési kötvény helyett ingatlanvásárlás: újabb aranyvízum-osztogatásra készül a kormány. Mit keres az OTP még Oroszországban? Már keresi a módot a blokkolás blokkolására az Európai Unió. A hét legfontosabb…..
| Fotó: Huszár Dávid | Forrás: Népszava Két nappal az április 6-i tüntetést előtt hívta fel Nagy Ervint, hogy szívesen fellépne egy Radnóti-verssel. „Magyar Péter visszahívott, úgy fogalmaztam neki, hogy ha szükséged van egy nemzeti liberálisra, akkor jövök szombaton. Mert én liberális vagyok, és…..
Aggodalmaskodó kérdések fogadták Pedro Vargas Santos David portugál üzletembert, amikor 2022 elején megjelent az Euronews televízió csatorna munkatársai előtt...
 ..
József Attila – Tavasz van! Gyönyörű! Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz, A vén Duna karcsú gőzösökre gondol, Tavasz van! Hallod-e? Nézd, hogy karikázik Mezei szagokkal a tavaszi szél. Jaj, te, érzed-e? Szerető is kéne, Friss, hóvirághúsú, kipirult suhanás. Őzikém, mondanám, ölelj meg…..
Karácsony Gergely nyílt levelet írt Orbán Viktornak. A főpolgármester szerdán arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy a kormány vonja vissza a józsefvárosi házak államosításáról szóló törvénymódosítását. A salátatörvényről A dokumentum szerint 200 józsefvárosi önkormányzati lakás…..
Bielik István / 24.hu és Adrián Zoltán / 24.hu Szerzőnk tizenhét éves volt, amikor az Egyenes beszédben zajló beszélgetést nézte, és az a beszélgetés olyan politikai vita volt, amelynek határása bizonyos értelemben megváltozott, amit addig valóságnak tudott...
Magyar Péter az általa hirdetett Kossuth téri demonstráció után a tömegben 2024. április 6-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)..