Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NapHarcosa

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy Te magad teremted meg a valóságodat azzal, amit gondolsz, amiben hiszel, amit mantrázol magadnak nap mint nap. Aki még mindig nem hajlandó ezt belátni, annak fájdalmasabbak lesznek a napjai, egyre inkább. Le lehet szólni az asztrológiát és az égi hatásokat,…..
2022. 08.08. - Valami mozgolódik (?)   Bevallom: nem tudok mindent. Mármint az asztrológiában sem, csillagászatból sem. Sokkoló, nem igaz? De nagyjából mindennek utánanézek, ami szembejön velem. Szóval van egy jelenség évente egyszer, amikor is a Nap az Oroszlán jegyében jár július 23. -…..
Mint asztrológus, sokszor tekintgetek a szimbólumokkal teli képletekre válaszokért. És a válaszok bizony ott vannak, de valamit nagyon nem szabad elfelejteni: az, hogy éppen mit vesz észre az ember, azt masszívan befolyásolja a saját hangulata, napja, nyűgje és aktuális kínja. És hát szégyen vagy…..
Asztrológusként mondok olyat, hogy Mars-Uránusz együttállás a Felszálló holdcsomóponttal, plusz Merkúr-Szaturnusz szembenállás és ezek negatív fényszöge az előző triumvirátussal.  Kis szünet után (...az asztrológus is pihen néha...) berobbanok, egy kis zseblámpával megvilágítva mi a szösz is…..
Egy jó kis Telihold energia és egyéb finomságok - 2022.07.13-tól. Imádjuk a teliholdakat, micsoda teremtő erő, micsoda megvilágosodás, micsoda hűű meg haa!  Tudom, mindig gonoszkodok, amikor azt látom, hogy mindenhonnan rózsaszín csillámport pukizó unikornisok repkednek a nagy teremtő…..
2022. július 6. napjától A tegnapi hűvösebb idő is mintha jelezte volna a tüzes Mars lehiggadását, hiszen a Kosból átlépett a Bikába a saját forrófejű, energikus jegyéből a higgadt, lassú, földies szomszédhoz ment látogatóba. Itt azonban megcsappan az ereje és lendülete, ami akár jól is…..