Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProgoMovies Daily Hungaria

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az örömhír a hollywoodi pártól, Ben Afflecktől és Jennifer Lopeztől érkezett, akik hivatalosan is házasok. Az egyesült államokbeli nevadai Clark megyében online regisztrált hivatalos házassági anyakönyvi kivonat információi alapján a második házasságot szombaton (2022.07.16.) adták be. A…..
 Pete Davidson ismét szórakoztatja majd a nézőket Peacock legújabb romantikus vígjátékában, a "Meet Cute" című filmben. A film első előzetese csütörtökön (09. 08.) jelent meg, Pete Davidsonnal Kaley Cuocóval szemben. A romantikus vígjáték első előzetesében Cuoco és Davidson játsszák Sheilát és…..
A "Knives Out" folytatása, a "Glass Onion: A Knives Out" végre megjelent az első előzetes. Természetesen ez egy izgalmas frissítés mindazok számára, akik már alig várják a filmről szóló legfrissebb híreket. A Netflix által csütörtökön (8/9) megosztott előzetes egy új gyilkossági rejtélyt…..
 Ana de Armas is részt vett a "Szőke" című életrajzi film vetítésén a Velencei Filmfesztiválon csütörtökön (9. 8.). Ebből az alkalomból a hollywoodi ikont, Marilyn Monroe-t alakító főszereplő egy rózsaszín Louis Vuitton ruhát viselt, amely Monroe egyik legemlékezetesebb megjelenésére…..
Az Extraordinary Attorney Woo című koreai drámát több ország is újra- vagy újraforgatja. Az Astory produkciós ház bejelentette, hogy a drámát amerikai, török, német és japán változatban is újraforgatják. A hírt az Astory osztotta meg, miközben részt vett a Broadcast Worldwide 2022 találkozón…..
George Clooney elismerte, hogy 80-szor kellett megismételnie Julia Roberts csókjelenetét a Ticket to Paradise című filmben. Nem azért, mert idegesek lettek volna, de mindketten nem tudtak nem nevetni forgatás közben. Az egymást régóta ismerő párost elvált férj és feleség alkotják, majd együtt…..
Nemrég YoonA interjút adott a médiának, és a "Bizalmas megbízás 2: Nemzetközi" című legújabb filmjéről beszélt. Ebből az alkalomból a Girls' Generation lánycsapat tagja elárulta, miért volt nagyon tartalmas a film, amelyben Hyun Bin is szerepel, mert az első film összes szereplője benne…..
James Cameron 2009-es "Avatar" című filmje minden idők egyik legtöbb bevételt hozó filmje lett, és idén visszatér a képernyőkre az "Avatar The Way of Water" (Avatar 2) című folytatásával. A Sigourney Weaver, Zoe Saldana és Sam Worthington főszereplésével készült eredeti film Pandora gyönyörű…..
Cynthia Addai-Robinson mesél arról a varázslatról, amelyet a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozat forgatása közben tapasztalt meg. Az előzménysorozatban Numenor Miriel királynőt alakította, akit a Tolkien-mitológiában Tar-Mirielként is ismernek.     Elmondta, hogy a Ring of Power című…..
 Robert Aramayo színész bízik abban, hogy a fiatal Elrondot alakítja A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi legújabb részében. A karakter később a Gyűrűk Ura, Rivendell ura című film egyik kulcsfigurája lesz, akit Hugo Weaving alakít. "Arra koncentráltam, hogy megformáljam ezt a karaktert, egy elfet, aki…..
A One Piece 1058 spoilerek körvonalazzák a szalmakalapos kalózok kalandjainak folytatását. Nézze meg a One Piece 1058 spoilert, valamint a megjelenési ütemtervet és az alábbi linket. Az 1057. fejezet végén azt mondták, hogy Oda Sensei hivatalosan lezárta a Wano Country ívet. Momonosuke, Kinemon és…..
Múlt hónap vége óta a One Piece: Redről beszéltek a rajongók. Szeptember 6-án mutatják be az Eiichiro Oda mangájából adaptált filmet, amely állítólag több mint 1 billió IDR profitot termelt egy hónapon keresztül. A One Piece: Red 4 egymást követő héten 8,6 millió jegyet adott el. Az adás elején már…..
A Before I Fall egy rejtélyes drámafilm, amely a Prime Videón nézhető meg. Ry Russo-Young e művében Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller és Kian Lawley szerepel. A film Lauren Oliver azonos című regényéből készült.     A történet egy Samantha 'Sam' Kingston nevű nő életét mutatja be, aki…..
A Heart of Loyalty egy kínai drámasorozat, amelyet 2021-ben adtak ki. A drámát Zhao Jin Tao rendezi, és Joker Sun írta Tong Shuang Shuanggal együtt. Ebben a kínai sorozatban Zhang Hui Wen, Caesar Wu, Niu Zi Fan és Chen Fan Tong is szerepel. A New York-i fiatalok története A Hűség szíve egy Mo Yan…..
 A Last Night egy amerikai romantikus dráma, amely a Catchplay+-on tekinthető meg. Massy Tadjedin művének főszereplője Keira Knightley, Sam Worthington és Eva Mendes. A 2010-ben bemutatott film egy férjről és feleségről, Joannáról és Reedről szól, akik egy New York-i lakásban…..
Azok számára, akik szeretik a thrillereket, úgy tűnik, meg kell nézniük az Orphan: First Kill-t. Az Orphan: First Kill, amelyet 2022. augusztus 19-én mutattak be, az Orphan (2009) előzményfilmje. Az Orphan: First Kill természetesen más, mint az első, mert olyan cselekménycsavart tartalmaz, amely…..
 A Nope a Universal Pictures legújabb horrorfilmje, amely 2022. augusztus 17-én kerül a mozikba. A horror műfajban tapasztalt rendező hideg kezeiből készült Nope minőségében és sikerében nem kell kételkednünk ahhoz, hogy megborzongjunk, ha később nézzük. Nem, egy sci-fi horrorfilm, amelyet az…..
 Az After Ever Happyt Castille Landon és Sharon Soboil rendezi. Az Anna Todd 2015-ös azonos című regényéből adaptált After Ever Happy a sorozat negyedik filmje az After (2019), az After We Collided (2020) és az After We Fell (2021) után. A film főszereplője Josephine Langford és Hero Fiennes…..
 A Jumper szinopszisa David Rice (Hayden Christensen) karakterére összpontosít, aki teleportál. Ennek a képességnek a tulajdonosa Jumper néven ismert. Ezt a szuper képességét arra használja, hogy pénzt lopjon egy banki trezorban. A lopásból származó bevételt David egy luxus penthouse vásárlására…..
 A My Son Hunter a legokosabb férfi történetét meséli el, aki prostitúció, bulik, nemzetközi üzlet, drogok és szex hálózatában navigál. Ő is kém, ukrán oligarcha. A My Son Hunter előzetese 2022. augusztus 26-án jelenik meg. A film ezután 2022. szeptember 7-én jelenik meg a mysonhunter.com oldalon…..
Úgy tűnik, hogy a hollywoodi szuperhősrajongók 2022-ben mindössze két szuperhősfilmből elege lettek, mégpedig a Fekete Ádám októberben és a Fekete Párduc: Wakanda Forever novemberben. Mert a Shazam című szuperhősfilm folytatása! amelyet eredetileg 2022-es kiadásra terveztek, elhalasztják. A…..
Végre megjelent a "Black Adam" régóta várt első előzetese. A trailerben a főszereplő, akit Dwayne Johnson, azaz The Rock alakít, a JSA-tagokkal néz szembe Black Adamként. Az elmúlt hónapok során megosztott képsorok, kedvcsináló klipek és poszterek alapján kétségtelen, hogy ez a film egy rúgás…..
 A "Black Adam" a DCEU filmje lesz, Dwayne Johnsonnal a főszerepben. A filmben újra feltűnik a bosszúálló harcos Johnson, miután 5000 évvel ezelőtt jogtalanul bebörtönözték, mellette pedig az Amerikai Igazságügyi Társaság (JSA) is bemutatkozik moziban. A Black Adam JSA megerősített tagjai közé…..
Dwayne Johnson színész hamarosan debütál Fekete Ádám szerepében az azonos című filmben. Azonban bár a "Black Adam" még nem debütált, Johnson még arról is beszélt, hogy ez még messze van, talán még néhány rajongó számára is nagyon lehetetlen lesz. Johnson elismeri, hogy optimista. Ezért számára…..
 A "6/45" című filmet végül múlt szerdán mutatták be (8. 24.). A Go Kyung Pyo, Lee Yi Kyung és Kwak Dong Yeon főszereplésével készült film megjelenése után sok pozitív visszajelzést kapott a közönségtől. A "6/45" egy vígjáték a dél-koreai és észak-koreai katonák vicces találkozásáról. Történetük…..