Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarr

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tipp: Horizont Csilla Színorgia egy kőbányai panellakásban Ennél rosszabbul manipulált hirdetésfotót még nem láttam. Sajnos az eredetiből már törölték, de a lovely listingen fönnmaradt. Tipp: Péter Leánykérés…..
Filmdroid TOP 10 Mozis gonoszok 2012.02.17 19:45:00
 TOP 10 rovatunk újra jelentkezik, ezúttal egy izgalmas témával. A mozi történelem 10 leggonoszabb karakterét, 10 igazi rossz fiút szedtem össze. Gyilkosok, pszichopaták, varázslók, Sith lovagok ékesítik a listámat. Itt van a 10 legrosszabb rossz, akiket nem lehet elfelejteni,…..
Nyolcvanöt év. Az úgynevezett szurokcsepp-kísérlet éppen ennyi ideje folyik szakadatlanul: Az egész 1927-ben kezdődött, amikor Thomas Parnell, az ausztráliai Queensland egyetem professzora fejébe vette, hogy demonstrálja az elképzelhetetlent. Helyesebben a nehezen…..
Kedves Munkahelyi terror blog,   Nem rég óta vagyok az oldal olvasója, de annál lelkesebben igyekeztem vissza-vissza olvasni a cikkeket. Persze még a felét sem sikerült letudnom, ezért nem tudom, járt-e még más is hasonlóan hozzám. Ahogy látom, sokan azért emelik fel a szavukat,…..
Tetőfokára hágott az elmúlt hónapokban a határon túli bevásárlási láz Szlovákiában. Leginkább Magyarországon éri meg bevásárolni, durvább esetben féláron, de átlagosan harminc százalékkal kedvezőbben. Hogy mit? Mindegy, mivel szinte bármit olcsóbban megvehetsz a…..
Talán soha máskor nem nézünk annyi filmet, mint karácsonykor és az utána következő pár napban. Hogy ne kelljen feltétlenül huszadszor újranézni a Pretty Womant és az Én a vízilovakkal vagyok című műalkotást, megkértem Puzsér Róbertet, hazánk vitathatatlanul legmarkánsabb…..
tarr 2011.12.20 15:40:31
A Nemzeti Múzeum Robert Capa vándorkiállítása most épp Győrben vendégszerepel. Megnéztem, hogyan működnek a közismert képek egy számukra talán szokatlan kiállítási térben. Nos, a riportfelvételek megint jól…..
 A moziban is az a jó, hogy senki se mond előtte semmi okosat, szóval sok duma helyette jöjjenek a filmek, nem sorrendben. A filmrészleteket igyekeztem eredeti nyelven megkeresni. Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva:…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
tarr 2011.06.10 09:23:58
Volt Messinek az a taplósága az első meccsen, amikor a hosszabbításban az oldalvonal mellett izomból meglőtt egy labdát a nézők felé. A közvetítésben nem látszott jól, hogy mit talált el, reklámtáblát talán, aztán jött egy szurkolói videó is, de ott sem látszott, hogy hova…..
Szombaton különösen jó volt Barcelona-drukkernek lenni. Egyébként is az, de a napon, amikor kiderült, hogy 40 százalékon focizva is meg tudjuk verni a Real Madridot, tényleg van mire büszkének lenni. Arra nem számíthattunk, hogy a bíró egy tizenegyest is ajándékoz a Madridnak,…..
Nem csak a hollywoodi színészeknek vannak "fiatal voltam, pénzre volt szükségem" típusú munkái, sok rendező is csinált olyan filmeket, amikről azt se gondolnád, hogy a fickó egyáltalán megnézné. Egyébként a színészekhez hasonlóan a rendezők sem csak pályájuk…..
tarr 2011.04.09 18:39:17
A Lemilbog teljes szerkesztősége (és olvasóink túlnyomó hányada) egyetért azzal, hogy a demográfia a tágan értelmezett biztonságpolitika jelentős összetevője. Megfelelő számú gyermek születése nélkül a nemzet önreprodukciós képessége sérül, arról nem is beszélve, hogy…..
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
tarr 2011.03.26 11:50:54
@Kétkedek!?:

Ez szép és jó, csak amikor vki azzal érvel hogy régen nem kórházban születtek a gyerekek, akkor erről minden az jut eszembe, hogy amikor elmegyek a nagyapám sírjához és néha megnézem a századfordulós sírokat is, azokon kivétel nélkül ez áll:

itt nyugszik xy és alatta:

x Jánoska, élt 1 napot
x Jánoska, élt 2 napot
x Józsika, élt 2 napot
x Jánoska, élt 1 napot

tényleg ez hiányzik neked?
IDDQD Heti retro: Comanche 2011.03.03 15:00:00
A Comanche öt jelölt közül 53 százalékkal, meggyőzően nyerte a két héttel ezelőtti szavazást. Látszik, hogy sokan szeretik itthon, és ezzel a játék akár be is állhat a Defender of the Crown mögé a sorba: máshol nyoma sincs ennek a rajongásnak, a neten alig van róla infó, a…..
tarr 2011.03.03 15:50:26
SF.blog Azok a jó mordoriak 2011.02.18 07:00:00
1999-ben egy orosz paleontológus és földrajzi szakértő, bizonyos Kirill Yeskov beható vizsgálatnak vetette alá J. R. R. Tolkien korszakos regényét, A Gyűrűk Urát. Eleinte a mű földrajzi hátterét szerette volna részletesen átelmélkedni és szükség esetén javítani vagy…..
tarr 2011.02.18 12:08:29
@Kampec: Pontosan. Bár ha belegondolok, miután elolvastam a Szilmarilokat, csalódtam a Gyűrűk Urában, hogy Melkor miért nem szerepelt benne. Mellette Sauron ipari tanuló lenne csak :)
addict Gyerünk a szexmoziba be! 2011.01.07 12:45:00
A szexmozik ragacsos világába kalauzol bennünket az egzotikus Bleublancrouge nevű kanadai reklámügynökség által jegyzett kampány, amely a Montreálban működő Cinema L'Amour nevű szexmozi számára készült. Az érdekes intézmény nézőtere 400 fő befogadására képes, ami már…..
A The Oatmeal bemutatja a kilenc "legveszélyesebb" Facebook felhasználót. A Játékos, aki megállás nélkül játszik, üzenőfalán naprakész információkkal a legújabb játék hírekkel.  Ismerőseit is folyamatosan elárasztja  játék meghívókkal, ajándékokkal…..
tarr 2010.12.29 20:57:59
@tiboru: Tiboru, mikor lesz már új poszt a konteóóóóóón??? :D
tarr 2010.12.29 21:12:59
@tiboru: Na ha lesz új poszt kirakom fb-ra. Deal?
 Nézzük a meccset. Uram bocsá' szurkolunk valamelyik csapatnak. A helyzet nem reménytelen, mi több: bíztató.Csapatunk sorra dolgozza ki a helyzeteket, ám egy szórványos ellentámadásnál - amely veszélytelennek tűnik - egyszer csak, mint derült égből a villámcsapás : a…..
tarr 2010.11.12 23:39:27
@Futó Lada: Na a kézilabda kapus megint más, az egy másik faj :)

Azt nem lehet tanítani hogy ha a vállad fölött lövik el a labdát akkor húzd bele a fejed.
tarr 2010.11.12 23:44:01
@Artie: Sterbikről hallottam egy urban legendát, hogy az apja kikötötte egy fához és addig dobálta fejbe, amíg nem hajolt el a labdától.
Teljesülhet a Doors-rajongók régen dédelgetett álma, és 41 év után talány tényleg kegyelmet kaphat a Floridában közszemérmet sértő Jim Morrison. A Doors 1969-ben lépett fel az amerikai államban, ahol Morrsion rendkívül részegen jelent meg, de a biztosítékot nem ezzel csapta ki…..
tarr 2010.11.11 10:20:03
@Tom Taylor: Jim nem halt meg csak hazament.
Az előzőekben kicsit elkezdtünk foglalkozni a gyermekkori elhízás témával: nem meglepő módon a tudatos étkezés és a mozgás hiányának róhatjuk fel ezt. Kicsit mélyebbre ásom most  ez utóbbi témában, meg a bennem lapuló kisgyerek lelkében is. Ugyanis a gyerek - legyen…..
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..