Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.S.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
S.S. 2009.01.18 17:31:35
@GreenHooligan: Igazad van főleg az utolsó mondatodban.
El van tökétől rontva az egész. Ilyet mint ez a magyar biztosítási rendszer a világ még nem látott.
Nyugati államokban történne ilyen hogy becsődöl egy, és marad mögöttük 10.000 károsult? A sajtó persze ott lezárta az ügyet hogy aug. 15-én becsukta a kapukat a MÁV. Innentől hogy azok akik beszopták mihez kezdjenek mi lesz? Hát ülj le a sarokba és nyelj egy nagyot. Neked van a legutolsó jogod, a lényeg valakik fent sikkasszanak nagy büdős citrombaharapott disznót te meg a morzsákkal beérjed.
Kedves sorstársak,Követem a MÁV ÁBÉ híreit, de most már csak kívülről, mivel szerencsére én már nem vagyok érintett a dologban. Talán, merem remélni, hogy ez a blog is segített abban hogy kibukjon a milliárdos sikkasztás, (bár erről semmiféle információm nem volt, én is csak…..
Még egy hónapja sem szűnt meg, máris van, aki visszasírja a MÁV biztosítót. S.S. autójába július elején szaladt bele egy mávos, pénzt viszont azóta sem látott senkitől: Július elején hátulról belémszaladtak, és Máv biztosított volt az okozó gépjármű, viszont nem a…..