Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I.Borisz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
I.Borisz 2018.12.16 12:07:59
@molymoly: Szerintem ha picit jobban figyelted volna láthatod, a csaj nem játszott rá a lámpalázra, ha mégis, ő ma a legnagyobb színész kis hazánkban. :)
Néhány hét alatt nem lehet évek hangképzési, rutinszerzési elmaradását behozni, de az X nála volt a legegyértelműbb a hangszín/személyiség miatt.
I.Borisz 2018.12.16 12:53:03
@Johnny16v: Timi (túlzott?) magabiztossága is inkább az Ének Iskolájából, szülői támogatásból jöhet, amellett, hogy tényleg tehetséges.
Nem tudom, mit tanítanak abban a zeneművészeti suliban, de láthatóan nem teljesen azt, amire Gabinak szüksége volna.
Manipulált közvéleménykutatások? A felmérések alapján két dolgot biztos nem szeretnek  a magyar emberek: ha átverik őket a túlórákkal, és ha randalírozó tüntetők törnek-zúznak, kukákat borogatnak, (túlórázó) rendőröket inzultálnak. De sok minden más nem derült ki sajnos. Pl. a közhangulat a…..
I.Borisz 2018.12.16 12:22:41
@felső határ nincs: Hmm, lumpenprolik..bárhogy nézem, mintha most nem égett volna a MTV székház, mint a jobboldali ellenzéki idejében...nahát...
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..