Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobJuve7

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a bajnokságban nem hangolt a legmegfelelőbben a csütörtöki lisszaboni meccsre, hiszen a Sassuolo ellen 1-0-ra kikapott Massimiliano Allegri csapata, ám remélhetőleg nem fáradtak el túlságosan a srácok, így pedig a Sporting ellen kihozhatják magukból a maximumot. A Juventusnál keretbe…..
RobJuve7 2023.04.20 21:46:25
A Juventus a válogatott szünet után folytathatja a pontgyűjtést, ezúttal kellemetlen, ám korántsem legyőzhetetlen ellenfél ellen, hiszen Marco Zaffaroni csapata, a Hellas Verona látogat Torinóba. Novemberben Veronában Moise Kean góljával győzedelmeskedett a Juventus egy nem éppen sima, inkább…..
RobJuve7 2023.04.01 21:02:03
A Juventus magabiztos idegenbeli győzelemmel lépett tovább a Nantes együttesén, hogy ezzel biztosítsa helyét az Európa-liga legjobb tizenhat csapata között, ahol a következő ellenfél a Freiburg lesz. Csütörtök este a sorozatban mindeddig veretlen német csapat látogat a Juventus otthonába, jövő…..
RobJuve7 2023.03.09 21:41:39
A Juventus visszatér az európai porondra, azonban a korábbi évektől eltérően, az egyenes kieséses szakaszt ezúttal nem a Bajnokok Ligájában, hanem a második számú sorozatban, az Európa-ligában tölti, ahol a párharc első mérkőzésére a Nantes együttese látogat Torinóba. A Sky Sport Italia várakozásai…..
A Juventus a januárt győzelemmel kezdte, hisz sikerült Cremonában a meccs utolsó perceiben gólt lőni, és így az Öreg Hölgy továbbra is a bajnoki tabella élmezőnyében tanyázik, sőt, a Napoli veresége nyomán a déliekkel szemben sikerült a hátrányát is csökkenteni. A következő ellenfél az Udinese…..
RobJuve7 2023.01.07 18:41:35
@BellaDona: én meg azt hitem hogy rosszul láttok
A Juventus a Cremonese otthonába látogatva kezdte az új esztendőt, s Massimiliano Allegri jóslatának megfelelően, a mérkőzés roppant nehéznek bizonyult a torinóiak számára. A házigazda közelebb állt a győzelemhez az igen visszafogott teljesítményt nyújtó zebramezesek ellen, akik Arkadiusz Milik…..
A Juventus nem élte túl a csoportkört a Bajnokok Ligájában, azonban mivel a harmadik helyen végzett, folytathatja európai szereplését az Európa-liga rájátszásában. A torinóiak az Európa-liga csoportkörének második helyezettjei közül kaptak ellenfelet, s a mai sorsolás nyomán az is eldőlt, hogy a…..
A rendkívül gyenge rajt után a Juventusnak a címvédő AC Milan otthonába látogatva kell bizonyítania, hogy a Bologna és a Maccabbi Haifa csapatai elleni győzelmek és jobb teljesítmények nem csupán átmeneti fellángolások voltak, s a zebramezesek útja innentől felfelé folytatódik majd. A huzamosabb…..
A Juventus a Monza ellen sem tudott három pontot szerezni, az eltiltott Massmiliano Allegri helyett a padon Marco Landucci foglalt helyet, és ő volt kénytelen a sajtónak nyilatkozni a szégyenteljes teljesítmény után. „Jobban kell teljesítenünk, ez bizonyos. A kiállítás befolyásolta a meccset,…..
Szerda este rendkívül fontos mérkőzés vár a Juventusra a Bajnokok Ligájában, hiszen amennyiben tavasszal ott kíván lenni az egyenes kieséses szakaszban, kötelező otthon tartania a három pontot a Benfica elleni csoportmérkőzésen, különösképpen azt követően, hogy a zebramezesek vereséggel kezdtek a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
RobJuve7 2022.09.04 00:11:43
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
A hétközi bajnoki fordulóban a jó teljesítménnyel ugyan adós maradt, a Juventus hazai pályán győzelmet aratott a Spezia csapata ellen, s ezzel begyűjtötte a három bajnoki pontot. Szombat délután lényegesen nehezebb feladattal néznek majd szembe a zebramezesek, akiknek a Fiorentina otthonába…..
RobJuve7 2022.09.02 15:21:51
@Pavel1988: di maria miért nem kezdő?
A Juventus egy újabb támadóval erősíti meg keretét, az Olympique Marseille csapatától érkező Arkadiusz Milik tegnap megérkezett Torinóba, s sikerrel teljesítette a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat, ma pedig hivatalosan is az Öreg Hölgy szolgálatába szegődött. "A Juventus Football Club…..
RobJuve7 2022.08.26 12:47:26
@Del Pybala: Allegrinek Depay kellett mert több pozícióban is tud játszani
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Az alábbiakban Mark Szabo fórumtársunk cikke olvasható, fogadjátok szeretettel: Allegri és Nedvěd nyilatkozatai megerősítik azon állításokat, hogy a Juventus kész lemondani a Barcelona támadójáról, Memphis Depayról, az Olympique Marseille-ben futballozó Arkadiusz Milik kedvéért. Úgy tűnt, a…..
RobJuve7 2022.08.24 15:40:56
@JeetTrader: milik a napolis éveiben jó volt ha azt tudja hozzni akkor jólesz
RobJuve7 2022.08.24 15:50:38
@Mark Szabo: ha el tudjuk adni valakinek
Mattia Perinnel a kapuban a Juventus ismét hatékonynak bizonyult védekezésben, hiszen a Sassuolo után a Sampdoria sem tudott gólt lőni az Öreg Hölgynek, ám a Sampdoria elleni gól nélküli meccs után az olasz kapus sem tagadta, hogy van még min javítania a csapatnak. „Ez a döntetlen megmutatja, hogy…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus közel került a megegyezéshez az Olypique Marseille csapatával Arkadiusz Milik ügyében. A zebramezesek szeretnék egy rutinos támad leigazolásával tovább erősíteni keretüket, azt követően, hogy Álvaro Moratát nem sikerült Torinóban tartani. Az első számú…..
RobJuve7 2022.08.22 17:40:48
@Mark Szabo: 7,5KÉRT Állítólag már felment 8ra
RobJuve7 2022.08.22 23:49:58
@Rikoo: Kean nem volt rossz, inkább ö maradjon mint az a majom milik
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
RobJuve7 2022.08.22 21:37:56
RobJuve7 2022.08.22 21:44:54
@Mark Szabo: hétvégén a Roma megesz minket vacsorára ha nem jön valaki értelmes még a hétvége előtt
A Juventusnak továbbra sem sikerült megegyeznie Memphis Depay ügyében, Gianluca Di Marzio a következőképpen számolt be az aktuális helyzetről: „A felek egyeztetnek, de a megállapodás továbbra sincs közel a lezáráshoz, továbbra is vannak tisztázandó részletek. Először is a holland játékosnak meg kell…..
RobJuve7 2022.08.22 09:43:58
@DMatee: igaz! Talán így lenne esélyunk megszerezni ha húzzuk az időt
RobJuve7 2022.08.22 11:06:38
@DMatee: lassan akkor lépnie kell a barcának mert hogy Koundét is regisztraniuk kell a csapatba
RobJuve7 2022.08.22 17:45:59
@Rikster91: én is remélem hogy ma eldől roma ellen kell most hogy nincs pogba - mariska
A Sky Sport értesülései szerint a Barcelonától távozó Memphis Depay úgy döntött, hogy növeli az igényeit következő klubjával szemben, a Juventus pedig nem szakította meg a tárgyalásokat, azonban a felek megegyezéséhez a bérigénynek csökkennie kell. Gianluca Di Marzio szerint Memphis Depay…..
RobJuve7 2022.08.21 14:01:12
@JeetTrader: igen igazad van itt nálunk jó lehet mariskával együtt, ennyit megér szerintem
Memphis Depay közel került ahhoz, hogy szerződése felbontásával ingyen szabaduljon az FC Barcelonától, azonban Gianluca Di Marzio jelentése szerint mindeddig nem született megállapodás a Juventusszal, mert a játékos magasabb igényekkel állt elő. A katalánok szeretnék felbontani a 28 esztendős…..
RobJuve7 2022.08.20 20:00:13
@m.martin91: én úgy olvastam hogy még nincs megegyezés a játékosal
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus vezetőségének továbbra is meggyőződése, hogy Memphis Depayt sikerül megszerezni, ám ennek ellenére a torinói vezetőség alternatívákat is keres, ezért kölcsönszerződést ajánlott fel az Olympique Marseille csapatának Arkadiusz Milik kapcsán, mivel a…..
A Manchester United teljesen lemondott Adrien Rabiot szerződtetéséről annak ellenére, hogy a Juventusszal már jó ideje megállapodott egy 17-18 millió eurós átigazolásban. Fabrizio Romano beszámolója szerint a Manchester United egyértelműen tájékoztatta a Juventust, hogy nem szerződteti a francia…..