Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tadj

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármennyire is gyorsan fejlődő gazdaság és világhatalom, a világ nagy részének Kínáról még mindig nem az űrverseny, hanem a gagyi koppintás jut eszébe. Velünk született kedvességünktől fogva nem állnánk be a sorba és kínai viszonylatban csupa pozitív hírrel fogunk…..
(A szerző filozófus, újságíró.)  Egy demokratikus ország miniszterelnöke bejelentette, hogy egy kérdésben, sőt, bízvást mondhatjuk, egy Sorskérdésben népszavazást akar kiírni. Az EU vezető demokráciáinak vezetői hisztériás rohamot kaptak, a piac pedig fogta magát és…..
És különben is, hogyan lehet 1 forintos számlát csinálni, és főleg minek? Bélának sikerült a Sparban, kishíján az egész áruházvezetést összecsődíteni az egy forintos mogyoró dilemmájával:Már lehet 0-ás villanyszámla, de még sajnos nem lehet 1-2 Ft-os nyugtát kifizetni a…..
Minden szakmában ismert a probléma. Ambiciózus fiatalok szeretnének érvényesülni, az első évek szakmai tapasztalata során felszedett friss tudásukat akarják kamatoztatni, de a szakmát megszállták dinoszauruszuk. Na nem ám a fürge mozgású óriás ragadózókra gondolunk, aki egy…..
tadj 2011.04.20 13:31:07
@MEDVE1978: Nem általánosítok, de a 70 körüli, és afeletti emberek egyszerűen a korukból adódóan képtelenek forgalmi helyzetben hirtelen ÉS jó döntéseket hozni. Apád az üdítő kivétel lehet, üdvözlöm, de túlnyomó részük sajnos hajmeresztő dolgokat tud produkálni..
Nyilván egy bírónak nem 3 perc alatt kell ítélkeznie, ebben igazad lehet, hogy nem ugyanaz a két dolog.
De az ember szellemi fittségének a görbéje nem 70 körül éri el a legmagasabb pontját, ezt be kell látni, az élet már csak ilyen kegyetlen..:)
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
tadj 2011.03.24 19:26:00
@Álamfő álomás következik:
Valószínűleg '56-ban még nem volt annyira rémisztő a portréja.. :)

Viszont azt megértem, hogy miután Wittner -kb 200 nap siralomház után, az utolsók között- '70-ben szabadult, nincs éppen elragadtatva Horn lényétől, aki eléggé aktív szerepet vállalt a forradalom leverésében. Vagy a megtorlásban, ez most tökmindegy.

Nem valami "politikailag korrekt" Wittner megnyilatkozása, de egyet tudok vele érteni.
tadj 2011.03.24 19:30:20
@myrealworld:
"aljas ellenforradalmár bandita" lol :)))

Az a baj az ilyen szellemi egytálételekkel, hogy pont annyit ér a szavazatom, mint az övék.
tadj 2011.03.24 20:20:37
@kén-e egy nick?:
A válaszod megnyugtatott, hogy igazam volt. Kár beléd a golyó is.
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
Kedves Praxis!   Ma egy elég érdekes dolgot láttam nálunk a körzeti orvosi rendelőben. Régi háziorvosunk nyugdíjba ment, egy fiatal és nagyon szimpatikus fiatalember került a helyére, de bizonyos dolgok teljesen megváltoztak és nem vagyok benne biztos, hogy előnyükre. Szóval a…..
Egy lelkes, hazaszerető olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy szerinte a Westend City Center bevásárlóközpont tavasszal feltűnt és azóta rendszeresen fel-felbukkanó – jelenleg épp karácsonyi vásárlásra buzdító – szpotjai igencsak emlékeztetnek egy texasi…..
tadj 2010.12.14 07:19:16
@MetálFater:
Van önálló gondolatod is, vagy a tudományod megáll a CTRL+C, CTRL+V kombónál?
www.dobogommt.hu/dobogo/cikk.php?id=20050101092793&evfolyam=V&szam=1
"Na erre varrj gombot"
f1 Kubica a Holdon versenyez 2010.12.01 17:14:00
A Renault-üzemanyagellátó Total remek reklámfilmet készített. Az első fél perc unalmas, jobb átpörgetni, utána viszont beindul a dolog, Forma-1-futam rajtol a Holdon. Sajnos csak egy Renault szerepel az igazi mezőnyből, de a látvány így is nagyszerű, főleg mikor megpillanthatjuk a…..
tadj 2010.12.02 15:28:39
Subba Online bünti 2010.11.09 14:55:00
Oleg Mavromatti visszatért! Az orosz performansz-művész 10 éve tűnt fel, amikor egy előadás keretében keresztre feszíttette magát: ez a vallásos Oroszországban akkora felháborodást váltott ki, hogy a börtönbüntetés elől Bulgáriába menekült. Az azóta is önkéntes bulgáriai…..
A Proszektura blog tegnap hozta annak az elkeseredett benzinkút-tulajdonosnak a sztoriját, aki állítólag kitiltotta a romákat a kútról, mivel öt (a kutas szerint roma) autós feszt ingyen tankolt nála (azaz betankolt, majd fizetés nélkül elhajtott).Szeretném megvédeni a…..
tadj 2009.11.16 17:09:39
@szemi90:
Tank űrtartalma szorozva üzemanyag literenkénti ára egyenlő fizetendő összeg.
A finn megerősítette, az angolok szerződést kínálnak neki, de a Forma-1-en kívül is van lehetősége.”A Toyota szóba sem került, ha F1-es autót akarok vezetni, akkor a McLaren az egyetlen opcióm. A következő néhány napban kiderül” – nyilatkozta a finn MTV3…..
Ha nincs körülöted több, mint egy tonna vas, úgy elég veszélyes autók között közlekedni, még akkor is, ha teljesen szabályos vagy. Mókuséletet egy látszólag teljesen átlagos középkorú nő átlagos Opel Astrával akarta spontán megleckéztetni, levélírónk szerint csak vélt…..
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Tegnap végigjártam a Déliben 1-2 vonatot, kíváncsi voltam mit lát egy utas. Volt szerencsém egy olyan vonatot is végigjárni, amit a takarítók előttem pucoltak ki, szinte teljesen. Munkájukba még akkor sem tudnék belekötni, ha nagyon akarnék (pedig ebben van már egy két éves…..
tadj 2009.03.23 18:09:11
@OkoskaTo:rp:
Nem tök mindegy, ki használja az első osztályt? Akkor sem lenne szabad így kinéznie egy (elvileg) emelt komfortfokozatú kocsinak.
Talán ha nem így néznének ki a kocsik, nem csak a szabadjegyeseknek, és az ilyen-olyan kedvezményes jeggyel utazóknak jutna eszükbe első osztályon vonatozni.
Előre szólunk, nyissátok ki az ablakokat, kristálypoharakat és csillárokat fedezékbe. Következik az Ultimátum zenekar zseniális klippje, a Harcos. A szövegérthetőség nem 100-as, vagy kurva jó szövegíró az egyébként karosszérialakatos tuningfreak-nek kinéző énekes, mert…..
Subba Végre péntek: Picsa részeg 2009.02.13 12:27:00
Új értelmet nyert a picsarészeg fogalma. Videó a retardált rocker lányról, aki a seggén keresztül baszik be valami elképesztő állapotra. A feladat, amit meg akar aztán oldani nem nagyon sikerül neki. Háttérben a látványtól síró macskák vinnyogása, priceless. ..
tadj 2009.02.13 17:58:20