Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ha5taa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
ha5taa 2010.04.21 18:30:39
@strativari: "ide azért eljutottak Orbán Viktor kijelentései, melyek a kormányt azonnali adócsökkentésre szólították fel."

A fidesz arra is felszólította a kormányt, hogy amennyiben a benzin ára 300 forint fölé megy, csökkentse a jövedéki adót. Persze, a szocik nem voltak annyira hülyék, hogy ezt is meghúzzák...
Most, hogy 300 Ft felett járunk a benzinnel, a fidesz feltűnően kussol...
A világ arra való, hogy az okos nemzetek más kárán tanulhassanak. Ha tudjuk, mit és hogyan kúrnak el más országok, akkor azt nekünk már nem kell kipróbálni. De a magyar embert nem annyira érdekli a közvetlen szomszédaink sorsa sem, mint a magyar celebvilág pillanatnyi áleseményei,…..
ha5taa 2009.07.09 18:34:11
@huba: "hat orban nelkul nincs elet sem! nem igaz?"

Nincs bizony. Ő a mi megváltónk, a mi hőn szeretett vezérünk, aki megszabadít minket a kommunistáktól és elhozza a jólétet a magyar népnek. Nem lesz többé szegénység, bankárok, privatizálás, csak boldog emberek, sok pénz, büszke nemzeti állam és minden szomszédunk imádni fogja a magyar népet. Ő a jövőnk záloga, a pannon sztyeppék bölcse, aki megoldást tartogat minden bajunkra és fájdalmunkra immár húsz éve. Csak ez a tróger bolsevista nép nem akarja megkoronáztatni, mert a prolik és a nyugdíjasok egy része nem szereti a királyokat.
ha5taa 2009.07.09 18:43:30
@mistinguett:

Igazad van. Én összeereszteném Slota vadbarmait a Krisztina kreténjeivel, aztán hadd hulljon a férgese. Totál nyugodt napjaink lennének utána. Érdekes azonban, hogy ezek a vonulgató bakancsos majmok nem mertek Romániában balhézni, vagy Szerbiában. Egyik helyről sem térnének vissza élve mindannyian, ezt ők is tudják, a kis gyáváim. Biztos, hogy itthon is összefosnák magukat, ha egy félkatonai szerb csapat megjelenne valamelyik gyűlésükön.
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
ha5taa 2009.06.08 21:39:11
@Nahoten: "Remélem azokat akik tényleg háborús pusztítás szintű csapást mértek az országra elsöprik. Nem mellékesen Veled együtt."

Hihetetlenül gyengén képzett vagy. Háborús pusztítást mértek az országra? Félrebeszélsz, öreg. Mit tudsz te a háborúról? Nagyapám két világháborúban harcolt a hazájáért, és minden támogatás nélkül hat gyereket nevelt fel. Nem érte meg a rendszerváltást, de ha ma eljönne közénk, nem örülne annak, hogy újra feltámadtak azok, akik miatt elveszett az ország kétharmada, elestek a bajtársai a Donnál és akik ránk hozták az oroszokat. A háborús pusztítást nem szocialisták, hanem a te fasiszta és nyilas kedvenceid hozták Magyarországra. Azért tarunk ma itt (agyilag). Jó lenne, ha időnként kezedbe vennél egy történelemkönyvet is.
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..