Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaleidos cope

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy kell ez Magyarországnak, mint egy falat kenyér. ..
Kevés megcáfolhatatlanabb dolog van a világon, mint a globális felmelegedés. Az Egyesült Államok elnökének viszont sikerült olyan mélyre süllyednie, hogy bejelentette az USA kilépését a nagy nehezen tető alá hozott párizsi egyezményből. Donald Trump már megválasztása előtt…..
Azok után, hogy Köves rabbi megvédte Orbán Viktort Frans Timmermanstól, a Fidesz EP-képviselője is alkalmasnak látta a helyzetet a megszólalásra. De Tompikának a fal adta a másikat...
kaleidos cope 2017.05.12 16:08:13
"Pour Eszter, « Viktor Orban est une source d’inspiration ». « C’est un homme très courageux, une sorte de père pour la Hongrie », estime-t-elle." (itt) (magyarul: nagyon bator ember, egyfajta atyja Magyarorszagnak) A holgy ugyanaz az egyszeru magyar diaklany, aki a Mandineren esett neki a…..
"Organikusan drágul a Közlekedési Múzeum" - nyilatkozta a Liget Projekt a HVG-nek. A képet a Ligetvédők kibeszélő csoportjában találtuk. ..
kaleidos cope 2017.02.19 18:27:36
Megemlékeztünk már arról, hogy a magyar külügyminiszter az orosz kormánypropagandának nyilatkozik, meg arról is, hogy micsoda elképesztő dolgokat...
kaleidos cope 2017.02.01 06:18:26
@megamedve: sajnos Magyarország bővelkedik az ilyenekben és az agyoniskolázottak vagy inkább a megfelelően működő frontális kéreggel rendelkezők jelentősen alulreprezentáltak (direkt fogalmazok így hogy Szikora Csaba szótárazzon :) ) vg.-nek azért megy jól mert a sok elcseszett balfasz most pozícióba kerülhet és naná hogy továbbra is fenntartja a NER hányadékos rendszerét
Tanítványa és barátja nekrológszerű írásban búcsúzik Arthur J. Finkelsteintől, aki 72 évesen kemoterápiát kap...
Orbán szerint nálunk jobb az élet, mint Nyugaton. Vajon mikor volt a vezér utoljára Grazban? Lehet, hogy újra szét kellene néznie arrafelé. A dolog úgy indult, hogy jött egy fiatal, áramvonalas politikus, aki képes volt bármikor, bármilyen helyzetben hazudni, mint a vízfolyás. Ez Orbán Viktor,…..
A civilek eltakarítására készülő rezsibiztos fellengzősködik a képzettségével. Megértjük: nekünk is ciki, hogy valaki ilyen végzettséggel lehet tényező a magyar politikában. "Az egyetemen azt tanultuk, hogy másnak is igaza lehet a kormánnyal szemben. De ez nem az egyetem. Amikor a határon meg kell…..
kaleidos cope 2017.01.13 15:22:41
@janos551: és ronda is mint a bűn
Kirúgták a Pannon Lapok ügyvezető igazgatóját is, ha úgy tetszik ő a hatodik áldozata a meghekkelt karácsonyi Orbán interjúnak, amely a Fejér megyei Hírlapban jelent meg, s amelyért már öt embert korábban öt embert elbocsátottak. (Utólagos megjegyzés: A Pannon Lapok szerint nem is azért - bár ki…..
Pedig minden követ megmozgattak érte...
kaleidos cope 2016.12.29 08:19:31
Reflektor Győztek a lengyelek! 2016.12.20 10:34:00
Lengyelországban győztek a médianyilvánosságért és a szólásszabadságért küzdő médiamunkások, újságírók és ellenzékiek. Szép siker, a kormány meghátrált. Aki viszont azt gondolja, hogy ez a siker Magyarországon is megvalósítható lenne, nos annak nem lenne igaza. Pár sajnálatos különbség, ami…..
kaleidos cope 2016.12.21 10:49:41
@Hangyasz58: nem szükséges játszanod a hülyét..
a kórházi dolgozóknak épp a napokban tiltotta le egy vidéki főfütyi hogy a fb-on bármit írjanak a kórházi dolgokról vagy akár csak like-oljanak olyan posztot ami arról szól. Hogy konkrétan még Csarnó Ákost nem tudják cenzúrázni az sem rajtuk múlik...ha lenne rá lehetőségük megtennék.
  A kerületi pedagógusoknak a Zila kávéházban rendezett ünnepségen Ughy Attila, példátlan módon alázta meg a pedagógus társadalmat.   2016. december 13-án a Zila kávéházban rendezte az önkormányzat azt az összejövetelt, ahová a kerületi pedagógusokat, intézményvezetőket várták. Kerületünk első…..
kaleidos cope 2016.12.19 18:37:27
Azt nyilatkozta Varga Mihály gazdasági miniszter, hogy az utóbbi hat évben majd 10 százalékkal nőtt a nyugdíjak reálértéke, vagyis semmi okuk sincs a panaszra az időseknek. A Fidesz-kormány nem elvett tőlük (tessék ez alatt a Bajnai-kormány visszavont 13. havi nyugdíjat érteni),…..
A KDNP-t nem zavarja, hogy utoljára az ötvenes években volt keresztényüldözés Magyarországon és pont a Fidesz-KDNP trollkodott bele a szabad vallásgyakorlásba az egyházügyi törvénnyel. ..
Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért...
Garázdaságnak számít egy politikus kifütyülése - mármint a Fidesz szerint, ha a politikus épp fideszes. Jelen esetben Orbán Viktor, a párt elnöke, miniszterelnök, nemzetünk kedves atyja. Hát még mit nem...
kaleidos cope 2016.08.10 05:28:52
@Szarvas Norbert:
az a sok baromság, amiket itt összeírkálsz biztos hogy nem visz előre senkit. és semmi köze a valósághoz. ha esetleg elolvasnád a kommenteket, valahogy egyik sem ért veled egyet. persze ebből levonhatod azt a következtetést is hogy egy meg nem értett zseni vagy, és akkor ez szinkronban lesz az összes többi következtetéseddel is.
1. Az emberi hülyeség határtalan. De a jó politikus úgy van hatalmon, hogy országa hosszú távú érdekeit tartja szem előtt, a hülyékre csak a gonoszok, a debilek és a hatalommániások lőnek. 2. Mindenhol birka a nép egy része, de néhány egyszerű varázsmondat ismételgetéséve a többség is bárhol…..
kaleidos cope 2016.06.25 14:19:03
@Grisa: magától is hülye, nem kell még pénz se hozzá
Belebukott az Unió-ellenes pávatáncba David Cameron. A brit miniszterelnök egy éve azzal az ígérettel nyerte meg a választásokat, hogy ő majd „visszaadja az emberek kezébe a döntést”, és népszavazást rendez az ország uniós tagságáról. Két oldalról szorongatták az ellenfelei, szüksége volt egy erős…..
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
Többféle magyarázat is született, hogy A Dalban miért volt hamis az énekes...
Mindenki ismeri az őrjítő érzést: a szobában 40 fok van, órák óta forgolódunk az ágyban, a takarónk csatakos az izzadtságtól és egyre közelebb a reggel, amikor újra csatába kell indulni. Mit tehet az ember légkondi nélkül, ha olyan meleg van, mint mostanában - hogyan alhatunk…..
kaleidos cope 2015.05.26 12:25:26