Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakértői Bizottság

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tisztelt Látogatók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyermekek/tanulók felülvizsgálatát az alábbi nyomtatványon legyenek szívesek ezentúl leadni. Csak a hiánytalanul kitöltött kérelmeket tudjuk elfogadni. 2011. augusztus 1-jétől a 4/2010. (I.19.) OKM rendeletben…..
Kézikönyv a sajátos nevelési igényről és az integrációról Megjelent a Szakértői Bizottság által szerkesztett Kézikönyv a sajátos nevelési igényről és az integrációról című kiadvány legújabb kiadása a jogszabályi változásoknak megfelelően.  A 2010-ben kiadott…..
Tájékoztatjuk kedves látógatóinkat, hogy a nyári szünetben az ügyfélfogadási rend:minden szerdán 8-12 óráig tart...
Az alábbi képek a bizottság új, mátészalkai székhelyén készültek a beköltözés hetében.          A bejárati oldal a Móricz Zsigmond utca felől.         A…..
Tisztelettek köszöntünk mindenkit a 2014/2015-ös tanévben! Postacímünk: 4700 Mátészalka, Képes G. u. 2/A. Telefon/Fax: (44) 300-190 E-mail: szakertoi2@gmail.com Minden kedves partnerünknek jó munkát és sikeres tanévet kívánunk!  ..
Megközelíthetőségünk Mátészalkán..
 Tisztelt Ügyfeleink! Köszöntünk mindenkit a 2008/2009-es tanév kezdetén!Blogunkat oly célból hoztuk létre, hogy megkönnyítsük az információk áramlását Bizottságunk és partnereink között. Szeretnénk, ha a közös munkával kapcsolatos minden törvényi változás, új…..