Regisztráció Blogot indítok
Adatok
otlabda

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játék neve: Die Speicherstadt. Angolul - mint azt a boardgamegeekről megtudhatjuk - The Speicherstadt a játék neve. Azt hiszem a potenciális célközönség közel felét itt vesztették el... A másik 50%: a kitartó / a Stefan Feld rajongó / a német vagy germanofil viszont egy igazán…..
 Sziasztok! Mai bemutatandó játékom nem más, mint az Arkham Horror. A leírás körülbelül 20-25 lejátszott játék után született, mialatt több típusú/korú/nemű játékosokkal játszottam eme egész jó kooperációs játékot.   De kezdjük az elején, mi is ez az…..
 Két hét alatt elérkeztünk a 6. játék bemutatásához, ami egy gyönyörű alkotás, ahogy a címben is már olvasható, a COLOSSEUM. Ez a játék nem csak azért kedves a szívemnek, mert történelmi témájú, nem csak azért szeretem, mert szép (egyszerűen jó ránézni a…..
Az alábbi tesztsort kitöltve lemérheted társasjátékismereti tudásodat. Nyilvánvalóan nem átfogó jellegű a teszt, így nem kell elkeseredni vagy elbizakodottá válni az eredmények láttán! A lényeg a móka.A teszt 15 kérdésből áll. Minden kérdésnél egy jó megoldás van. A…..
Az előző bejegyzésben ígértem egy Thebes ismertetőt. Sejthető, hogy csak a (helyesebben e) kényszer vitt rá, de történetesen kedden volt szerencsém - immáron harmadik alkalommal  - játszani Peter Prinz remekével. Váratlanul adódott a lehetőség a baráti körben megejtett…..