Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SWiki

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A messzi-messzi galaxisban gyakori jelenség, hogy egy karaktert több színész keltsen életre, de Darth Vader/Anakin Skywalker ebben magasan a rekorder. Életének szinte minden pontját ismerhetjük már különböző tartalmakból, így nem csoda, hogy az ő karakterét formálták meg legtöbben az idők során.…..
A különleges fegyverek után, pár érdekes élőlényt is elhoztunk nektek. Kíváncsian várjuk, hogy számotokra melyik volt a legszimpatikusabb vagy akár a legijesztőbb ezen élőlények közül. Bantha A banthák nagy, szőrös állatok voltak, amelyek éles, spirális szarvakkal rendelkeztek. Békés természetűek…..
A különleges fegyverek után, pár érdekes élőlényt is elhoztunk nektek. Kíváncsian várjuk, hogy számotokra melyik volt a legszimpatikusabb vagy akár a legijesztőbb ezen élőlények közül. Anooba Húsevő sivatagi emlősök voltak, akik általában 10-12 fős falkákban vándoroltak. Az állkapocs agyarukkal…..
A Star Wars számtalan különleges világot és karaktert rejt magában, de rengeteg fegyver is megér egy mesét. Újfent összeszedtem pár igazán különleges darabot. Omega íja Nyilak helyett sistergő lézersugarakat lőtt ki, így a zygerriai energiaíj félelmetes fegyver volt egy tűzharcban. Omega egy ord…..
A Star Wars számtalan különleges világot és karaktert rejt magában, de rengeteg fegyver is megér egy mesét. Összeszedtem pár igazán különleges darabot. Embo kalapja A hírhedt fejvadász, Embo, társaival ellentétben nem rajongott a technikáért, fegyverei egy számszeríj és érdekes módon egy kalap…..