Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riel07

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenképp 18+-os könyv, hiszen erotikus thriller. Alapjáraton talán nem olyan sok benne a szaftos jelenet mint az író többi könyvében. Nekem nagyon tetszett ez a regény, ami rendesen egy fél tégla hiszen 929 oldal, ha jól emlékszem, de biztos, hogy 1000 közeli. Nekem munka mellett 3 hónap kellett,…..
Vége a kapcsolatomnak. Azt hiszem meg kell engedjem magamnak, hogy meggyászoljam mégha érzelmileg nem is voltam már benne.Emberek vagyunk... Fáj e? Igen... Azért mert szeretem? Nem... Azét mert megszoktam egy jelenétet, egy biztosnak tűnő pontot, ami sosem volt biztos. Mindenben változnom kellett,…..
A Kaliforniai gyilkos..... Hogy ki is Ő? Egy árnyék, egy baljós zörgés az éjszaka sötétjében, egy megfigyelő, egy gyilkos, egy erőszaktevő. Megfigyeli az embereket, betör a házukba és megkötözteti a férjet, aztán a feleséget megerőszakolja vagy pedig össze kötözött kezével kielégítteti a gyilkosunk…..
Jutott már eszedbe az a gondolat hogy "mi lett volna ha?!" ... Én most ettől szenvedek...Mindenféle emlék gyűlik fel, hogy mi lett volna, ha nem baszom el a kapcsolataimat... ne értsetek félre, jó hogy így alakult hiszen szeretem a jelenlegi páromat, de talán ár házas lehetnék. Csak elméleti szinten…..
Olyan sok mindent nem értek. Mi, miért történik, mi, miért nem történik. Miért bántanak azok akiknek szeretniük kéne, és most ezen van a hangsúly. Bocsánat, a sok a helyesírási hiba, de most részegedtem le pont emiatt. Tudom, hogy nem megoldás.... Tudtok jobbat?Azon merengek, vajon miért van az,…..
Élet skizofréniával Gyűlölet 2022.09.20 16:33:14
Szia! Csodálatos érzés mikor az ember lányának leendő anyósa utálattal közeledik. És persze eddig az összes ex szeretve volt, még azután is, hogy mit tettek a fiával. Megcsalták meg ilyen apróságok... De persze Te, mint jelenlegi pár akinek a munkája sem tetszik mert "az nem munka"... utálva vagy.…..
Szia! Volt már hogy egyszerűen nem tudtál emlékeket, gondolatokat, kiverni a fejedből? Csak úgy záporoznak és kavargást okoznak a gyomrodban, lelkedben? Én most ezzel kűzdök. Ugyan nem tudom, hogy a skizofrénia miatt van e, de egyszerűen nem tudom elengedi a múltam és mások múltját sem. De, mégis…..
Szia!  Megvan az az érzés amikor hatalmas tömegben vagy és szinte a saját gondolataidat sem hallod? Igen? Nah azt élem én át minden nap, csak a saját fejemben.Küldetésemnek érzem skizofrénként hogy kicsit rávilágítsak, hogy igen zakkantak vagyunk, de tudunk normálisak is lenni. Ki kell állnom magam…..
Sziasztok! Mint ígértem itt egy poszt arról, hogyan szoktathatod pórázra kutyusod, legyen kölyök, vagy felnőtt...Hogyan kezdjem?:Nagyon fontos hogy a kutyusnak, jó élmény legyen nem csak a séta, hanem a póráz feltétele is. Ezt hogyan valósíthatod meg? Kétféleképp is megerősítheted benne pozitív…..
Sziasztok! Mivel elég sokan kezdtétek el olvasni a kutyás tartalmakat, így úgy döntöttem kicsit kampányolok az örökbefogadás mellett. Hiszen, nekem mind a három kutyám örökbefogadott. Hektor:14 éves koromban önkénteskedtem egy szentesi menhelyen, ott találkoztam a kölyök talán husky és stafford…..
Sziasztok!Az agresszió sok mindenből adódhat. Feszülő póráz, hám, bizonytalanság, dominancia.A leggyakoribb talán a pórázon mutatott agresszió. Ezzel küzdhettek a legtöbben. Sok kutyás szembesül ezzel.Mik lehetnek a kiváltó okok?Első sorban a nem megfelelő viszonyok működése okozza a problémát.…..
A séta Alapvetően vannak olyan kutyák akikkel nem nehéz sétálni, de aztán ott van az a másik véglet, amikor már hívni szoktam engem, hogy a kutya húz és tombol a pórázon. Erről fogunk ma beszélni. Ha a Te kutyád, aki ezt most olvasod textil, vagy bőr nyakörvben már húz Téged, akkor van egy jó…..
Minden testek sorsa     "Egy rendes történetnek nem volna szabad egy halott prostituálttal kezdődnie..." Na hát ezen akkorát nevettem. Tudom, tudom kicsit fura a humorom... Ez a könyv Will Ravenről szól, aki elég durván rossz háttérrel rendelkezik, orvosnak tanul de a neve sem igazi. Nagy…..
Kutyázzunk kicsit!   Szia! Ahogy ígértem itt is van egy kutyaoktatói bejegyzés Ezt a bejegyzést a mai napom szülte... Kutyaoktatóként az első dolgok közé tartozik amit megtanulsz, hogy hogyan ne érj a kutyához, vagy mit hogyan NE tegyél.Ahogy azt már mendemondákban hallhattuk nem szabad a kutya…..
Árnyék és Csont   Megmondom őszintén nagyon nem gondoltam hogy tetszeni fog ez a könyv. Ne kérdezzétek mi az oka, de nem éreztem azt a rezgést ami tudjátok ott belül van, hogy "nah ezt a könyvet el kell olvasnom". Ebből is látszik nem szabad ítélni címről, vagy leírásról, mert lehet, hogy ami…..