Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zelenszkij védi egész Európát!

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tehetetlen ellenzék és egy kifulladt Fidesz küzdelmének ígérkezett a június 9-i önkormányzati és uniós választás két és fél hónappal ezelőtt. Aztán jött a kegyelmi botrány, majd annak farvizén Magyar Péter. Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg lesz három pólus, melyek összemérik az erejüket,…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.04.22 18:08:33
@ulpius66:

Oebán feneke a te reményed! De helyette csak szopást kapsz tőle.
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.04.23 22:02:46
@ulpius66:

hihi, te buzi fideszes, Lenin nejeddel vágsz fel?
A színéről a visszájára fordította az Orbán-rendszert, ezzel megmutatta az igazi arcát azoknak is, akik eddig elkötelezett hívei voltak. Az ellenzéki pártokban csalódott kormánykritikus szavazók pedig megtalálták azt az embert, aki egyesíteni tudja a baloldaliakat, liberálisokat, jobboldaliakat és…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.04.09 00:59:53
@ulpius66:

A te felcsúti migráncs bevándorló Orbánod lopta szét Budapestet, nem azok akik ott laknak!
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.04.20 12:14:26
@6.Lenin:

Öreg demences szaros, ezerszer elismerted hogy havi 80 ezer a nyugdíjad! Ha nem eszel, nem iszol, nem veszel pelenkát a szaros fenkedre és a híd alatt alszol akkor tényleg jól élhetsz abból a semmi nyugdíjadból.
Orbán Viktor magyar miniszterelnök levélben gratulált Vlagyimir Putyinnak Oroszország elnökévé való újraválasztásához. Ezt Havasi Bertalan magyar miniszterelnök sajtótitkára jelentette be – írta az orosz közszolgálati tévécsatorna honlapja csütörtökön este. Erről a Meduza, az illegalitásban működő…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.04.05 09:23:23
@ulpius66:

Lopnak a gazdáid mindent, de te csak egy csóró paraszt maradtál, nem adtak neked semmit a szajréból:

VSquare: A Rahimkulov család és Tiborcz István is megpróbálta megvenni a magyarországi Spart
Gazdaság

2024. április 4.,

Több mint egy évvel ezelőtt a Rahimkulov család, nemrég pedig Tiborcz István próbálta megvenni a magyarországi Spart – írja a VSquare hírlevele üzleti forrásokra hivatkozva. A Spar osztrák tulajdonosai mindkét ajánlatot visszautasították.

A Spar még március elején nyújtott be panaszt az Európai Bizottsághoz a magyarországi kiskereskedelmi különadó miatt. A cég osztrák anyavállalatának vezetője, Hans Reisch később azt nyilatkozta: „Viszonylag nyíltan azt mondták nekünk, hogy ha az állam részesedést szerezne a vállalatunkban, akkor sokkal könnyebb lenne a helyzet.”

Reischt az interjúban Magyarországgal kapcsolatban először arról kérdezték, mit remélnek az uniós panasztól. „Több mint 600 üzletünk van Magyarországon, és mi vagyunk a második legnagyobb élelmiszer-kiskereskedő. Külső tényezők azonban lehetetlenné teszik, hogy nyereségesen működjünk Magyarországon. Egyrészt ott van az alapvető élelmiszerekre kivetett árplafon és a szupermarket-üzemeltetőkre kivetett különadó, ami a nettó árbevétel 4,1 százaléka. Ez összesen mintegy 120 millió euróba került nekünk. Ez gazdaságilag nem életképes” – mondta Reisch.

A kormány ezután először azt nyilatkozta, hogy alaptalan, hogy nyomást gyakorolnának a Sparra. Később azonban Lázár János azt mondta: „Most, hogy az osztrák fűszeres-közértes, a Spar így viselkedett, felvetettem a kormányban, hogy ne tűrjük tovább a hazudozást, alaptalan állításokat tőlük, s inkább vegyük meg őket szőröstül-bőröstül.” Majd hozzátette: „A cég meg fogja fizetni az árát annak, amit az elmúlt napokban tett.”

Ezután Nagy Márton azt mondta, behívatta a Spar vezetőjét, és figyelmeztette, hogy minden kijelentésnek következménye van. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója hozzátette, hogy keresik a lehetőséget a jogi úton történő elégtételvételre.

Itt jön képbe a VSquare, ami egy osztrák üzleti forrásra hivatkozva azt írja: több mint egy évvel ezelőtt a Magyarországon élő, orosz származású Rahimkulov család képviselői megkeresték a Spar tulajdonosait egy vételi ajánlattal, amelyet állításuk szerint a magyar állam is támogatott. (A Rahimkulov család legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor kiderült: egyik gyerekük volt érintett a corvinusos vizsgabotrányban.)

A VSquare egy másik, magyarországi forrása szerint a legutóbbi, Hans Reisch Spar-vezér által emlegetett vételi ajánlat mögött Tiborcz István, Orbán veje állt. A Rahimkulov család és Tiborcz István üzleteltek már egymással, így a VSquare szerint elképzelhető, hogy a Spar ügyében is együttműködnek.

A hírlevél megírása előtt a VSquare megkereste a Orbán Viktor szóvivőjét és a Rahimkulov családot, de nem kaptak választ a kérdéseikre. A Spar és a kormány közötti konfliktust bemutató elemző cikkünk itt olvasható.
Csakis önmagának köszönheti Orbán Viktor, hogy kormányzása 14. évében olyan helyzetbe került, melyből nehezen fog kievickélni. A kormányfő persze nagy túlélő, és az ilyen kríziseket is arra próbálja felhasználni, hogy egyértelművé tegye hívei és ellenségei számára: nincs olyan válság, melyet ő ne…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.03.03 19:40:44
@6.Lenin:

Ekkora észhiánnyal te melyik pártra szavazol? Csak hogy tudjuk már hogy melyik párt él meg abból hogy az ország leghülyébbjei szavaznak rá.
A köztársasági elnök lemondása sokkal többről szól, mint egy elhibázott döntésről. Megmutatja ugyanis, hogyan üresedett ki az a tisztség, amely a rendszerváltáskor még komoly súllyal bírt. Arra is rávilágít, hogy egy autoriter hatalom milyen szándékkal emel fel embereket, és milyen megfontolásokból…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.02.11 20:17:50
@atomic power 1986DucaDuca:

Töröld le a szádról azt a sok kilónyi szart, ami ebben a seggnyalásban rád ragadt!
Reméljük 2026-ban legkésőbb a magyar nép hazazavarja Moszkváig a pedofilsimogató fideszes maffiátokat.
Hiába tartották Európa erős emberének, most kénytelen volt meghajolni a többség akarata előtt. Orbán Viktor tekintélyén kétségtelenül csorba esett a február 1- i EU-csúcson, és még nincs vége a látványos visszavonulásnak, hiszen várhatóan rövidesen a magyar parlament áldását adja Svédország NATO-hoz…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.02.04 12:30:53
@atomic power 1986DucaDuca:

Tükéletesen meggyőztél! Már mint arról, hogy Orbán gazdád Putyin beépített ügynöke az EU-ban és a NATO-ban. De a múlt héten végetért az orosz megbízatása az EU szétrohasztására, mert az EU közölte vele, hogy ezt tudja róla, és vagy beáll a sorba vagy úgy kivágják, hogy Moazkváig repül.

A lényeg még, hogy Orbán továbbra se kapja meg az EU támogatást, ingyen szavazta meg az ukrán csomagot! Így mosta fel Orbánnal a padlót az EU, de ez már rendszeres szokása. Addig is amíg nincs EU támogatás, csak a magyarok pénzét tudjátok lopni.
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.02.10 15:59:25
@6.Lenin: az idióta bunkók 16- hsz-ben igazolták amit eddig írtam róluk.

Nem te tökfej. Kaptál 16 orvosi szakvéleményt, amelyek igazolták, hogy te önelszórkoztató bolond vagy. Az ápolóid már mind elmenekültek tőled. Ezek a tények. Meg hogy elemebeteg vagy, amit eddig itt mindenki igazolt. Márpedig mindenki több mint te egyedül, lealázva.
Orbán Viktor idei éve hemzseg az ellentmondásoktól, ami persze nem újdonság. A nemzetközi színtéren megkerülhetetlen politikusként definiálja magát, itthon pedig olyan autokráciát épített ki, ami akkor is biztosítja a hatalmon maradást, ha csökkenne pártja népszerűsége. Ugyanakkor kormánya…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.01.01 20:37:25
@6.Lenin: Remélem ,. hogy nyáron a nácikomcsilibsi banda eltűnik,

Eltüntetnéd a Fideszt, Putyin legnagyobb szolgapártját? Lenin, terád a KGB fog vadászni ezért a felbújtásért! Akkor is ki fogsz zuhanni a 18-ik emeletről, ha pincében laksz.
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.01.01 20:40:11
@ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!:

Mondd te Orbán trollja, mikor megy Orbán legközelebb tövig leszopni Putyint tartótisztjét?
Zelenszkij védi egész Európát! 2024.01.03 10:58:46
@Sorállományú előfelvételis: "Magyarország -3,7 "

Orbán mer kicsi lenni!
És még ágaskodnia se kell hozzá!
Mennyivel egyszerűbben működnének az Európai Unió döntéshozó szervei, ha Orbán Viktor egész napját a büfében töltené! Valószínűleg megfordult ez a gondolat néhány EU-s vezető fejében, amikor a magyar miniszterelnök az ukrán csatlakozási tárgyalások megkezdéséről szóló szavazás előtt elment kávét…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2023.12.26 18:58:34
@6.Lenin:

Te büdös fideszes, annyi önálló gondolatod legalább van, hogy ha pisilni kell akkor kimejen a klotyóra? Vagy a nadrágba csinálod mert Orbán leninista-putynista vezéred nem mondta meg hogy mit kell ilyenkor tenned?
Zelenszkij védi egész Európát! 2023.12.28 00:20:01
@a nаgу hohohоrgász:

Én ezt a Lenint eladnám az ukránoknak mint Wunderwaffét. Az ukránok ledobják Lenint egy orosz osztagba, azok meg egy perc alatt hülyét kapnak ettől a debiltől és inkább megmurdelják magukat csak hogy ne hallják ezt a hülyét.
Be lehet vetni a Lenint, nem számít ez tiltott hadviselésnek?
Szijjártó Péter amellett, hogy néhány hónap alatt körbefutja a Földet, olyan kijelentésekkel borzolja a kedélyeket, melyeket nehezen tudnának megemészteni Magyarország szövetségesei, ha már nem mondtak volna Orbán Viktor kormányáról régen. Az öltönyt tréningruhával cserélgető magyar külügyér szinte…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2023.10.24 23:31:15
@ulpius66:

A Putyin faszát minden nap leszopó Orbán gazdádat sokkal többen röhögik ki, mint az internacionálét éneklő egykori MSZMP-s párttársaidat.
Zelenszkij védi egész Európát! 2023.11.01 13:50:21
@ulpius66:

Az ingyenszálláson ahol már 80 éve élősködsz a magyar emberek pénzén, nem kell többet fizetned az eltartásodért? A segílyedből eddig se kellett nekik fizetned, most se kell, erre vágsz fel te társadalmi ingyenélő? Fogat se kell mosnod, mert az már nincs neked, a szarszagodat a fideszes szobatársaid egyenesen élvezik, mert ők is ugyanígy bűzlenek mint te. Egy a tábor, egy a bűz!
Bár Magyarország továbbra is tagja az Európai Uniónak és a NATO-nak, a szövetségesei már nem bíznak benne, és komoly következményekkel is számolnia kell az Orbán-kormánynak amiatt, hogy teljesen külön úton jár. Közben technikai recesszióba fordult a gazdaság, az infláció az egekben, a költségvetés…..
Felfoghatjuk a politikust, mint terméket? Természetesen igen, hiszen egy közéleti személyt is épp úgy el kell adni a közönségnek, mint egy mosóport vagy autót. Kérdés, hogy egy politikai közösséghez tartozó, esetleg az azt vezető személyt lehet-e külön utakon felépíteni, mint a pártját? Orbán Viktor…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2023.03.22 21:55:37
@a nagy hohohorgász:

Miután Putyint elintéztük te kerülsz sorra!
Sokan műbalhénak tartják, de valószínűleg ezúttal tényleg visszanyalt a fagyi, amikor a Fidesz legutóbbi frakcióülésén vita alakult ki a svéd és finn NATO csatlakozás ratifikálása kapcsán. Orbán Viktor ugyanis olyan sikeresen hergelte a sajátjait a két északi ország ellen, hogy most, amikor meg…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2023.03.02 18:56:29
@6.Lenin:

Miután kivrtük az oroszokat eljövünk értetek fideszesek!
A pontos választ természetesen nem tudjuk, de 2010 óta most először merült fel a komoly politikai és gazdasági krízis lehetősége Magyarországon, ami szűkíti a kormány mozgásterét. Az Orbán-kormány jövője nagyban függ az orosz-ukrán háború alakulásától, no és természetesen attól, mennyire gondolja…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2023.01.01 23:31:28
@Rodney_2:

Remélem Putyin már besorozott téged és már Ukrajnában vagy!
Néhány hete még szinte hahotáztak a Fidesz politikusai és a hozzájuk igazodó kormánymédia arcai azon, hogy Európa nyugati felén takarékoskodásra szólították fel a lakosságot. Élezték a nyelvüket a magyar ellenzéken is, amely az energiaválság hatásaira figyelmeztetve szintén megszorításokat…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.09.11 17:43:16
@tiltsál ki te gyökér: "Csirke 2021ben 540 millió darab"

De jól megfutotta Putyin népének: ehetnek évi 3,5 darab csirkét! Nagyajólét nálatok te orosz hazugságpropagandista!
A politikai folyamatok, általában a társadalomtudományok és történettudomány egyik legnagyobb problémája, hogy nem reprodukálhatók a kutatások eredményei. A természettudományokban kiszámítható, hogy egyes feltételek milyen eredményhez fognak vezetni egy kísérlet során. Például a NASA tudósai a…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.30 18:32:22
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Ezért jársz oda te rejtőzködő buzi birka?
Már kis, általános iskolás korban sem értettem, hogy miért merülhet fel az, hogy egy nő ugyanazért a munkáért kevesebbet kap, mint egy férfi.  Annó, általános iskolásként az az állítás se tetszett, hogy valamikor nő megfőzte a kaját, de először a férfi evett és utána a nő csak akkor evett, ha…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.29 19:20:57
@0x29a: "Mohamed és Kunda Kende erre nem alkalmas. Rájuk nem lehet modern nyugati gazdaságot és társadalmat építeni. "

Majd akkor rád épitik a magyar birkára, gondolod?

Te mélybutított fideszes troll, a BionTech-et pl. egy török migri alapitotta, köszönd meg neki, ha ezzel oltottak és épp ezért vagy még életben. Nem úgy mint ki Orbán hatástalan kínai löttyeit kapta 38 dolláros áron.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.29 23:58:55
@sírjatok:

A Fidesz vezérkarában hány nő van pajtás? És most a homokos fideszesek nem számítanak nőnek!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.30 00:01:22
@sírjatok:

Okoska, az lehet, hogy Matolcsy meg Matolcsyné ugyanúgy keresnek, mindegyikük 5-5 milliót havonta, de ez a kivétel.

Ha meg minden cég csak nőt venne fel, akkor hol melóznának a férfiak?
wagmg Ukrajna támadni akart... 2022.08.09 08:32:29
Megint felbukkant az orosz propaganda egy gyöngyszeme, megint sikerült úgy tálalni, mintha vitathatatlan tény lenne. Az alapvetés egyszerű, Ukrajna meg akarta támadni Oroszországot, az oroszok nyilván rá lettek kényszerítve a támadásra. Azért, hogy ez mekkora képtelenség azt nehéz túlbecsülni.…..
Egyre abszurdabb ötletekkel rukkol elő a kormány az energiatakarékosság ügyében. Ez annál is szembeötlőbb, mivel néhány hete még azokon élcelődtek a fideszes politikusok, akik a spórolás szükségességére hívták fel a figyelmet. A kapkodás annak a jele, hogy a kormány legfelsőbb szintjein sem voltak…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.06 20:10:07
@Etniez:

Azt a 47 darabnyi hallgatóságozt meg a szomszédos, demens nyuggereket ápoló szoc. otthonból vezényelték át Orbán beszédére. Illetve azt mondja a Fox news, hogy Orbán őket is bevásárolta a beszédjére.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.07 14:09:10
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A megszorítás jelen esetben azt jelenti, hogy Orbán teljesítette az ellenzék azon régi követelését, hogy az állam ne támogassa a túlzott energiafogyasztást, viszont ösztönözzön a takarékosságra. "

Te mélyseggnyaló barom, nálad nagyobb agyilag torzult bétrollja nincsen a fideSS-nek!
Te is teljesitheted az ellenzék követelésézt és húzzál vissza anyádba, ne gyere ki onnan!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.07 14:14:06
@6.Lenin: "Vagy az embereket azért tartod hülyének mert nem veszik be az ellenzék dumáját?"

Pont te bizonyítod magadról, hogy a leghülyébbek leghülyébbje vagy, aki tövig beszopta Orbán választási hazudozádát, hogy te meg leszel kímélve a hábórú árától, a te rezsicsökkenésedet Orbán az életed végéig garantálja. Az augusztusi rezsiszámlád hülyére neveti magát rajtad. Meg a Gyurcsány is!
Orbán a republikánus hallgatóságot megetette a nem hagyományosan republikánus, vagyis nem a „business”-alapú, hanem európai ideologikus politikai maszlaggal. A jelenlevők azt is hihették a pillanat hevében, hogy Orbán nem egyszerűen Trump európai klónja, hanem a „dumája” alapján talán még jobb is…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.05 20:31:53
@ez a nevem senki:

A jelenlévők 100%-a azt se tudta, hogy hol van Magyarország. Néhányan a konferencia végén odamentek Orbánhoz és további sok sikert kívántak Romániának.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.06 08:27:14
@Androsz:

Te a leghülyébbek leghülyébbje, az origo és a többi fideSSes média ürülék a legnagyobb hírhamisító cégek. Valójában ezek csak hírhamisítást tálalnak, mert ha tényírással foglalkoznának, akkor Orbán azonnal felszámolná őket.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.06 08:29:00
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A sok hülye fideSSes birka majd ezeket a titkos fideSSes szervezeteket is kitartja majd a megemelt rezsiszámlájából.
Akkorát hazudtak nekünk, hogy még a Holdról is látszik! „Rokaffy Farkas, vélemény” Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar lakosság egyre jelentősebb része átverve érzi magát. Amikor a derék választópolgár nap mint nap többet fizet a boltban, előre remeg, hogy megfagy-e télen, közben pedig ugrásra…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.05 08:35:01
@CSOKKI MÁLNA:

Visszaszeszrezte Orbán a MOL részvényeket? Cserébe eltőzsdézte az 100-szoros értékű manyupot!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.05 11:09:36
@miért baj ha telefon vagyok:

Kövesd Kötél Laca vezéred utasítását te lúzer fideSSeszes bértroll!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.05 11:10:43
@miért baj ha telefon vagyok: "Néhány centért a saját anyátokat meg a csecsemőiteket is eladnátok, vagy a propaganda érdekében meggyilkoltatjátok!"

Rezsicsökkentést akartál írni és fideSSest, ugye te kis disznó ürülék?
Várható volt, hogy a kormány lépésről lépésre számolja fel a saját maga által hozott szociális intézkedéseket, és a szombaton bejelentett üzemanyaggal kapcsolatos megszorítások sem tekinthetők véglegesnek. Hasonlóan a rezsicsökkentés csökkentéséhez a kedvezményes benzinvásárlásra jogosultak körének…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.31 16:59:36
@6.Lenin:

Mi van vén fideszkomcsi, már most nem kapcsoltok be semmit ami áramot fogyaszt, hogy augusztus 1-től ne kelljen a híd alatt laknotok? Legalább tudjuk, hog ezért maradnak távol a fideszes trollok, nem futja már kifizetnbi az internetet.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.31 17:04:48
@midnight coder: "Annak is csúnya vége lett, ennek is az lesz, ha a két Szovjetunió még fél év múlva is szívat minket. "

Putyin és Orbán. A két komcsi, így van, szünet nélkül szopatnak titeket. Szerintem egy Soros plakát hat milliárd forintért segítene rajtatok, az a megoldás. Kérdezzétek meg erről Orbánt.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.31 17:07:13
@6.Lenin:

Ha bevonulnak az oroszok akkor harcolsz majd ellenük? Vagy inkább kitárod a fenekedet nagy kéjjel az orosz (csecsen) katona felé, hogy oda lőjön? Te is jól jársz, ő is.
Új fogalom születik; „GÁZKOMMUNIZMUS” Valljuk be, mostanság már szinte semmin sem csodálkozunk. Először is jött a Németh Szilárd által indított, jól megszokott rezsivédelem felrúgása, amit különböző baljós táblázatok követtek kisebb infarktusoktól kísérve, miszerint van, aki ötször, hétszer többet…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.30 09:08:23
@Einstand, mondja Weber:

Te meg a többi fideszes birka képes vagy elhinni, hogy Orbán a te érdekedben "egyensúlyozik" (sic!) az egész világ ellen? A te érdekedben utál mindket egész Európa, de most már a lengyelek is? A te érdekedben nem kapjuk az EU-s támogatást? Hát nóóóóómális vagy te?

Orbán csak és kizárólag a saját zsebére és csak és kizárólag a saját politikai haszonszerzésére tesz mindent, ti csak beetetett birkák vagytok. Hol voltál az elmúlt harminc évben, hogy te ezt ebből semmit nem vettél észre?
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.30 14:19:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Szerinted mi a jobb: kapni gázt vagy nem kapni gázt? "

A magadfajtának úgy adnám a gázt, ahogy a náaci Orbánod célzott rá a kevert fajú beszédében.

Te Putyin fenekét nyaló, a magyarokon kívül minden európai nép úgy döntött, hogy az ukrán nép kiirtásának árán nem kell neki az orosz gáz. Ti fideszes birkák vagytok az egyetlen kivétel nép ezen a kontinensen akiknek többet számit a gáz mint más emberek élete.
Már a "Magyar Köztársaság" szóösszetétel száműzése is gyanús volt, de most a "megyerendszer" és legfőképpen az európai "régió" felosztást sutba dobó országgyűlési döntés már világosan jelzi, hogy Orbán nem előre, hanem hátra akar menni az időben! A vármegyerendszer logikája azonos a…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.21 18:57:06
@midnight coder:

A probléma forrása az, hogy egy agyhalott Putyin seggnyaló vagy. Te 56-ban is az orszoknak szurkoltál.
Archiregnum KATA-Kulákok 2022.07.15 21:43:14
Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Fidesz és a kereszténydemokraták közös kormányzása valaha is megteszi. „Amit meg…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.17 12:09:25
@midnight coder:

Te is csak örülhetsz annak hogy Magyar Bálint alatt át kellett engedni a leghülyébb gyerekeket is.

Egy darab 1 millió forintot kereső havi 300 ezer forintot tud lehúzni az államtól a zsebére a csökkentett szja-val és határtalan családi adókedvezménnyel. És ő még csak a felső 10% legalja.

Összességében ez a 10% évi 300 milliárdot takarit meg a zsebének Orbánék jóvoltából. Persze hogy ebben a 10%-ban benne van Orbán de a 80% panelproli csak akkor, ha egyszerre tizen állnak össze egy darab statisztikai mutatónak.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.17 21:33:24
@midnight coder:

Annyira hülye vagy te mindenhez, hogy nem csoda, hogy Orbán a szemetek elött lopja el az egész országot.

Vagy annyira hülye hogy elhiszed, hogy aki 1 millióm felett keres és arra részre kapna mondjuk 30%-os kulcsot, akkor az tönkre menne és kivándorolna. Aztán hova? A nyugati országokba ahol 35-45%-os kulccsal adózna már ebben a sávban is?
Vagy Kambodzsába, mert ott még alacsonyabb a kulcs mint Magyarországon? Menj Kambodzsába, ott jársz a legjobban!
Emlékezetes nyarunk lesz az biztos. A héten meghozott intézkedésekkel együtt nem csak a nagy melegtől fő majd a fejünk. Fekete hete volt a FIDESZ-nek, hiszen a héten két bástyájuk is ledőlt. Na, nem mintha különösebben megrengette volna őket, hiszen ők is tudják, hogy híveik vakon megbíznak bennük.…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.16 19:41:16
@fkv.116:

Te alulképzett fideszes majom, a kata az egy törvényes adózási mód volt, tehát a magadfajta fideszes majma azt mondja, hogy Orbán adócsaló törvényeket gyártott?!

Akkor tehát ezért volt szinte a teljes fidesz katás!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.16 19:44:37
@fkv.116: "A valódi megoldás, mint mindenki jól tudja, az adóellenőrök és a razziák számának növelése lett volna, "

És ha ezeket a NER hálózat cégeire küldték volna ki razziázni, akkor évente a teljes manyup kasszányi elcsalt adót és extraprofitot tudtak volna visszaszerezni népnek. Akkor a farhátad is rezsicsökkentett lehetett volna már 12 éve!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.17 00:58:03
@Androsz:

Orbán hazudozással nyerte meg a választást, ennyi. Tudta hogy Putyin csak április 3-ig fogja pénzelni, utána roppan össze az összecsalt rendszere. Te meg szimpla hülye vagy, te kellesz Orbánnak.