Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zelenszkij védi egész Európát!

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete még szinte hahotáztak a Fidesz politikusai és a hozzájuk igazodó kormánymédia arcai azon, hogy Európa nyugati felén takarékoskodásra szólították fel a lakosságot. Élezték a nyelvüket a magyar ellenzéken is, amely az energiaválság hatásaira figyelmeztetve szintén megszorításokat…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.09.11 17:43:16
@tiltsál ki te gyökér: "Csirke 2021ben 540 millió darab"

De jól megfutotta Putyin népének: ehetnek évi 3,5 darab csirkét! Nagyajólét nálatok te orosz hazugságpropagandista!
A politikai folyamatok, általában a társadalomtudományok és történettudomány egyik legnagyobb problémája, hogy nem reprodukálhatók a kutatások eredményei. A természettudományokban kiszámítható, hogy egyes feltételek milyen eredményhez fognak vezetni egy kísérlet során. Például a NASA tudósai a…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.30 18:32:22
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Ezért jársz oda te rejtőzködő buzi birka?
Már kis, általános iskolás korban sem értettem, hogy miért merülhet fel az, hogy egy nő ugyanazért a munkáért kevesebbet kap, mint egy férfi.  Annó, általános iskolásként az az állítás se tetszett, hogy valamikor nő megfőzte a kaját, de először a férfi evett és utána a nő csak akkor evett, ha…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.29 19:20:57
@0x29a: "Mohamed és Kunda Kende erre nem alkalmas. Rájuk nem lehet modern nyugati gazdaságot és társadalmat építeni. "

Majd akkor rád épitik a magyar birkára, gondolod?

Te mélybutított fideszes troll, a BionTech-et pl. egy török migri alapitotta, köszönd meg neki, ha ezzel oltottak és épp ezért vagy még életben. Nem úgy mint ki Orbán hatástalan kínai löttyeit kapta 38 dolláros áron.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.29 23:58:55
@sírjatok:

A Fidesz vezérkarában hány nő van pajtás? És most a homokos fideszesek nem számítanak nőnek!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.30 00:01:22
@sírjatok:

Okoska, az lehet, hogy Matolcsy meg Matolcsyné ugyanúgy keresnek, mindegyikük 5-5 milliót havonta, de ez a kivétel.

Ha meg minden cég csak nőt venne fel, akkor hol melóznának a férfiak?
wagmg Ukrajna támadni akart... 2022.08.09 08:32:29
Megint felbukkant az orosz propaganda egy gyöngyszeme, megint sikerült úgy tálalni, mintha vitathatatlan tény lenne. Az alapvetés egyszerű, Ukrajna meg akarta támadni Oroszországot, az oroszok nyilván rá lettek kényszerítve a támadásra. Azért, hogy ez mekkora képtelenség azt nehéz túlbecsülni.…..
Egyre abszurdabb ötletekkel rukkol elő a kormány az energiatakarékosság ügyében. Ez annál is szembeötlőbb, mivel néhány hete még azokon élcelődtek a fideszes politikusok, akik a spórolás szükségességére hívták fel a figyelmet. A kapkodás annak a jele, hogy a kormány legfelsőbb szintjein sem voltak…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.06 20:10:07
@Etniez:

Azt a 47 darabnyi hallgatóságozt meg a szomszédos, demens nyuggereket ápoló szoc. otthonból vezényelték át Orbán beszédére. Illetve azt mondja a Fox news, hogy Orbán őket is bevásárolta a beszédjére.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.07 14:09:10
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A megszorítás jelen esetben azt jelenti, hogy Orbán teljesítette az ellenzék azon régi követelését, hogy az állam ne támogassa a túlzott energiafogyasztást, viszont ösztönözzön a takarékosságra. "

Te mélyseggnyaló barom, nálad nagyobb agyilag torzult bétrollja nincsen a fideSS-nek!
Te is teljesitheted az ellenzék követelésézt és húzzál vissza anyádba, ne gyere ki onnan!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.07 14:14:06
@6.Lenin: "Vagy az embereket azért tartod hülyének mert nem veszik be az ellenzék dumáját?"

Pont te bizonyítod magadról, hogy a leghülyébbek leghülyébbje vagy, aki tövig beszopta Orbán választási hazudozádát, hogy te meg leszel kímélve a hábórú árától, a te rezsicsökkenésedet Orbán az életed végéig garantálja. Az augusztusi rezsiszámlád hülyére neveti magát rajtad. Meg a Gyurcsány is!
Orbán a republikánus hallgatóságot megetette a nem hagyományosan republikánus, vagyis nem a „business”-alapú, hanem európai ideologikus politikai maszlaggal. A jelenlevők azt is hihették a pillanat hevében, hogy Orbán nem egyszerűen Trump európai klónja, hanem a „dumája” alapján talán még jobb is…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.05 20:31:53
@ez a nevem senki:

A jelenlévők 100%-a azt se tudta, hogy hol van Magyarország. Néhányan a konferencia végén odamentek Orbánhoz és további sok sikert kívántak Romániának.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.06 08:27:14
@Androsz:

Te a leghülyébbek leghülyébbje, az origo és a többi fideSSes média ürülék a legnagyobb hírhamisító cégek. Valójában ezek csak hírhamisítást tálalnak, mert ha tényírással foglalkoznának, akkor Orbán azonnal felszámolná őket.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.06 08:29:00
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A sok hülye fideSSes birka majd ezeket a titkos fideSSes szervezeteket is kitartja majd a megemelt rezsiszámlájából.
Akkorát hazudtak nekünk, hogy még a Holdról is látszik! „Rokaffy Farkas, vélemény” Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar lakosság egyre jelentősebb része átverve érzi magát. Amikor a derék választópolgár nap mint nap többet fizet a boltban, előre remeg, hogy megfagy-e télen, közben pedig ugrásra…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.05 08:35:01
@CSOKKI MÁLNA:

Visszaszeszrezte Orbán a MOL részvényeket? Cserébe eltőzsdézte az 100-szoros értékű manyupot!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.05 11:09:36
@miért baj ha telefon vagyok:

Kövesd Kötél Laca vezéred utasítását te lúzer fideSSeszes bértroll!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.08.05 11:10:43
@miért baj ha telefon vagyok: "Néhány centért a saját anyátokat meg a csecsemőiteket is eladnátok, vagy a propaganda érdekében meggyilkoltatjátok!"

Rezsicsökkentést akartál írni és fideSSest, ugye te kis disznó ürülék?
Várható volt, hogy a kormány lépésről lépésre számolja fel a saját maga által hozott szociális intézkedéseket, és a szombaton bejelentett üzemanyaggal kapcsolatos megszorítások sem tekinthetők véglegesnek. Hasonlóan a rezsicsökkentés csökkentéséhez a kedvezményes benzinvásárlásra jogosultak körének…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.31 16:59:36
@6.Lenin:

Mi van vén fideszkomcsi, már most nem kapcsoltok be semmit ami áramot fogyaszt, hogy augusztus 1-től ne kelljen a híd alatt laknotok? Legalább tudjuk, hog ezért maradnak távol a fideszes trollok, nem futja már kifizetnbi az internetet.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.31 17:04:48
@midnight coder: "Annak is csúnya vége lett, ennek is az lesz, ha a két Szovjetunió még fél év múlva is szívat minket. "

Putyin és Orbán. A két komcsi, így van, szünet nélkül szopatnak titeket. Szerintem egy Soros plakát hat milliárd forintért segítene rajtatok, az a megoldás. Kérdezzétek meg erről Orbánt.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.31 17:07:13
@6.Lenin:

Ha bevonulnak az oroszok akkor harcolsz majd ellenük? Vagy inkább kitárod a fenekedet nagy kéjjel az orosz (csecsen) katona felé, hogy oda lőjön? Te is jól jársz, ő is.
Új fogalom születik; „GÁZKOMMUNIZMUS” Valljuk be, mostanság már szinte semmin sem csodálkozunk. Először is jött a Németh Szilárd által indított, jól megszokott rezsivédelem felrúgása, amit különböző baljós táblázatok követtek kisebb infarktusoktól kísérve, miszerint van, aki ötször, hétszer többet…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.30 09:08:23
@Einstand, mondja Weber:

Te meg a többi fideszes birka képes vagy elhinni, hogy Orbán a te érdekedben "egyensúlyozik" (sic!) az egész világ ellen? A te érdekedben utál mindket egész Európa, de most már a lengyelek is? A te érdekedben nem kapjuk az EU-s támogatást? Hát nóóóóómális vagy te?

Orbán csak és kizárólag a saját zsebére és csak és kizárólag a saját politikai haszonszerzésére tesz mindent, ti csak beetetett birkák vagytok. Hol voltál az elmúlt harminc évben, hogy te ezt ebből semmit nem vettél észre?
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.30 14:19:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Szerinted mi a jobb: kapni gázt vagy nem kapni gázt? "

A magadfajtának úgy adnám a gázt, ahogy a náaci Orbánod célzott rá a kevert fajú beszédében.

Te Putyin fenekét nyaló, a magyarokon kívül minden európai nép úgy döntött, hogy az ukrán nép kiirtásának árán nem kell neki az orosz gáz. Ti fideszes birkák vagytok az egyetlen kivétel nép ezen a kontinensen akiknek többet számit a gáz mint más emberek élete.
Már a "Magyar Köztársaság" szóösszetétel száműzése is gyanús volt, de most a "megyerendszer" és legfőképpen az európai "régió" felosztást sutba dobó országgyűlési döntés már világosan jelzi, hogy Orbán nem előre, hanem hátra akar menni az időben! A vármegyerendszer logikája azonos a…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.21 18:57:06
@midnight coder:

A probléma forrása az, hogy egy agyhalott Putyin seggnyaló vagy. Te 56-ban is az orszoknak szurkoltál.
Archiregnum KATA-Kulákok 2022.07.15 21:43:14
Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Fidesz és a kereszténydemokraták közös kormányzása valaha is megteszi. „Amit meg…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.17 12:09:25
@midnight coder:

Te is csak örülhetsz annak hogy Magyar Bálint alatt át kellett engedni a leghülyébb gyerekeket is.

Egy darab 1 millió forintot kereső havi 300 ezer forintot tud lehúzni az államtól a zsebére a csökkentett szja-val és határtalan családi adókedvezménnyel. És ő még csak a felső 10% legalja.

Összességében ez a 10% évi 300 milliárdot takarit meg a zsebének Orbánék jóvoltából. Persze hogy ebben a 10%-ban benne van Orbán de a 80% panelproli csak akkor, ha egyszerre tizen állnak össze egy darab statisztikai mutatónak.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.17 21:33:24
@midnight coder:

Annyira hülye vagy te mindenhez, hogy nem csoda, hogy Orbán a szemetek elött lopja el az egész országot.

Vagy annyira hülye hogy elhiszed, hogy aki 1 millióm felett keres és arra részre kapna mondjuk 30%-os kulcsot, akkor az tönkre menne és kivándorolna. Aztán hova? A nyugati országokba ahol 35-45%-os kulccsal adózna már ebben a sávban is?
Vagy Kambodzsába, mert ott még alacsonyabb a kulcs mint Magyarországon? Menj Kambodzsába, ott jársz a legjobban!
Emlékezetes nyarunk lesz az biztos. A héten meghozott intézkedésekkel együtt nem csak a nagy melegtől fő majd a fejünk. Fekete hete volt a FIDESZ-nek, hiszen a héten két bástyájuk is ledőlt. Na, nem mintha különösebben megrengette volna őket, hiszen ők is tudják, hogy híveik vakon megbíznak bennük.…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.16 19:41:16
@fkv.116:

Te alulképzett fideszes majom, a kata az egy törvényes adózási mód volt, tehát a magadfajta fideszes majma azt mondja, hogy Orbán adócsaló törvényeket gyártott?!

Akkor tehát ezért volt szinte a teljes fidesz katás!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.16 19:44:37
@fkv.116: "A valódi megoldás, mint mindenki jól tudja, az adóellenőrök és a razziák számának növelése lett volna, "

És ha ezeket a NER hálózat cégeire küldték volna ki razziázni, akkor évente a teljes manyup kasszányi elcsalt adót és extraprofitot tudtak volna visszaszerezni népnek. Akkor a farhátad is rezsicsökkentett lehetett volna már 12 éve!
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.17 00:58:03
@Androsz:

Orbán hazudozással nyerte meg a választást, ennyi. Tudta hogy Putyin csak április 3-ig fogja pénzelni, utána roppan össze az összecsalt rendszere. Te meg szimpla hülye vagy, te kellesz Orbánnak.
Tegnap kinyírták a KATA-t, én most nem is erre akarok kitérni, inkább egy kommunikációs szakember meglátásait osztom meg a tüntetésről.  Amikor a tüntetők a Margit híd felé indultak, jól láthatóan lefagyott a teljes kormánymédia és nem találtak fogást a történéseken. Nahát, emberek tüntetnek a…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.13 20:54:46
@gigabursch:

A jó édesanyád gondja most az ellenzék te idomitott bértroll. Orbánod az ország legnagyobb gondja, aki széthazudta a választást, három hónapig se tudta tartani az összehazudozott igéreteit. A magyar ember HATALMAS ÁRAT fizet a fideszes tolvaj-csaló-hazug kormányért és a magyarok fizetik meg ennek a legnagyobb árát! Orbánod hiába megy el most már a brüsszelitákat leszopni Putyi után, ez már nem segit, az ország rohan az államcsődbe, naponta veszik fel a deviztahiteleket és még Putyin tartótiszt se küldi se a gázt, se az olajat. Megkaptátok a nyakatokra a megszorítást ti ostoba fideszes népség, meg is érdenlitek. Még szerencse, hogy ennél csak többet fogtok még kapni Orbán uraságotoktól!
Egy beismerő vallomással ér fel a kormánypárt egyik határozati javaslata, melyet június végén nyújtott be a parlamentnek. „Az Európai Unió jövőjével kapcsolatosan képviselendő magyar álláspontról” címet viselő előterjesztés ugyanis egy elvi álláspontot fogalmaz meg, amelynek inkább ideológiai…..
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.12 17:57:01
@Rodney.2:

Orbánt Putyin irányítja. Az egész Fidesz vezetés rajta van Putyin fizetési listáján.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.12 20:29:57
@Lehetnék én is: "De ki atököm gondolta, hogy az EU elkezeli a COVID-ot"

Csak az Orbánod kezelte el a Covidot. Világrekord magyar halotti arányszámot csinált, de ti elhülyitett fideszesek még azt is megünneplitek hogy Orbán halomban öl titeket.
Zelenszkij védi egész Európát! 2022.07.12 20:31:28
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Szerencsére még vannak értelmes emberek, akik ezt észreveszik, akiket O1G nem tud palira venni "

Pont ebbe a csoprtba nem tartozol bele te fideszes majom.