Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lobaszopiatej

0 bejegyzést írt és 1424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy elkeserítő összefoglaló. Már régen felírtam magamnak az elintézendő feladatok közé, hogy beszerzek egy jó könyvet az IQ-ról. Annyi mindent olvastam, hallottam róla, és az ellenkezőjét is, hogy gondoltam, ennek alaposan utána kell járni. Évekig ott árválkodott a bejegyzés, de valahogy sosem…..
Néhány hete még szinte hahotáztak a Fidesz politikusai és a hozzájuk igazodó kormánymédia arcai azon, hogy Európa nyugati felén takarékoskodásra szólították fel a lakosságot. Élezték a nyelvüket a magyar ellenzéken is, amely az energiaválság hatásaira figyelmeztetve szintén megszorításokat…..
lobaszopiatej 2022.09.09 20:15:07
@6.Lenin:
Téged aztán igazi cselédnek neveltek!
Mehetnél ágyútölteléknek a frontra, meghalni a geci gazdádért!
24.HU Az informatikusok kivándorlását okozhatja a katatörvény  Lányi Örs - 2022. 07.13.  Az informatikai szakemberek tömeges elvándorlásának megakadályozása érdekében az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért új adónemet javasol a KATA átalakítása kapcsán. A szervezet közleménye szerint az…..
Egyre értelmezhetetlenebb kijelentésekkel bombázza a magyar választópolgárokat Orbán Viktor. Főleg az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos megnyilvánulásai mögött nehéz logikát találni. Például kijelenti, hogy Magyarország minden baja megszűnik abban a pillanatban, ha a két fél békét köt. Az is egy…..
bircahang Drukkol a libbant 2022.06.16 12:12:00
A HVG lassan, de biztosan lesüllyedt a pöcegödör mélyére. Legalábbis ami a törzskommentelői tábort illeti. Ma már az Amerikai Népszava és a Nyugati Fény törzsközönsége is elámulna egyes HVG-s fanatikus kommenteken. A labdarúgás nem érdekel, az angol-magyar meccset se néztem. Egyedül a téma…..
Orbán Viktor pragmatizmusa sodorhatja erkölcsi válságba a Fideszt. Az ötödik kormányzati ciklusát kezdő miniszterelnök ugyanis olyan erkölcsi normákat lép át a gazdasági és politikai haszonszerzés indokával, melyeket a nemzetközi színtéren egyre kevesebben tolerálnak. Hiába mondja Orbán Viktor, hogy…..
lobaszopiatej 2022.05.17 11:12:06
@6.Lenin: látom, te csakis a gazdádnak élsz, csakis ő maradhasson örökre hatalmon..
Szolga cselédember vagy.
lobaszopiatej 2022.05.17 11:13:37
@Bandibacsi34: az megvan, hogy totál offtopic kommentekkel spam-elsz, te orosz agitprop ügynök?
lobaszopiatej 2022.05.17 11:36:15
@6.Lenin: ja, látod Orbán seggét.
Na igen, ostobaságot beszélni nem magyar kiváltság, ezt tudtuk. Ennek ellenére méltán számíthattunk valamiféle előkelő helyezésre a nemzetközi ostobaság beszélő versenyben, mondjuk mittudomén, második helyezésre az oroszok után, de most egy mesteri beszólással ezt a reményt elvették tőlünk. Szóval…..
Vicc, de igaz, ráadásul nem is én találtam ki. Azt hittük, hogy az orosz hadsereg a világon a második legerősebb hadsereg, kiderült azonban, hogy csak ukrajnában a második legerősebb. Igaz... vicces, mert igaz.   Nem csak én mondom, ők is mondják... Szóval sok baj van az orosz hadsereggel,…..
lobaszopiatej 2022.04.26 17:25:03
@Mérnork: "Motiválatlanok, nem a hazájukat védik, "

Felvilágosítalak: támadni küldték őket idegen országba, nem pedig a hazájukat menteni.
Ilyenkor a megfelelő és erkölcsös teendő, a felettesük főbelövése.
 „Ne mondd már, hogy a népet kell lecserélni.” (atv.hu)  Egy hét telt el az országgyűlési választás óta, amikor is az ellenzék negyedszerre futott bele nagy vereségbe. Mérő László matematikus, pszichológus a szavazatszámlálásra buzdító 20K22 mozgalom* egyik szószólója pénteken az ATV Egyenes…..
lobaszopiatej 2022.04.11 21:23:20
@Nancsibacsi:
minek kell a hatalmat felcopfkodni?
ezt tanultad a kommunizmusban?
Az átlagos pesti polgárral múlt vasárnap szembejött a nagy magyar rögvaló. Mit szembe jött, átgázolt rajta, mint egy többtonnás gyorsvonat. Nem bántom őket, mert én is így vagyok ezzel. Jó, nekem azért volt némi elképzelésem a magyar vidékről, de a valóság még így is felülmúlta a legsötétebb…..
lobaszopiatej 2022.04.08 14:17:55
@ulpius66: "Ő is csak egy vidéki bunkó!!! "

A fizikai sportolók nem éppen agysebészek.
Nézem, nézem a vereségre adott reakciókat, és azt látom, hogy az ellenzék nem tud akkora pofont kapni, amekkorát megérdemelne. Az emberi tisztesség minimumára is képtelenek, még akkor is ha "nincs tétje". Nem tudok mást mondani: elejétől a végéig ez egy értékelhetetlen söpredék. A 35% nem túl kevés,…..
avagy, hogy ne csalódjunk a kiválasztott kerékpárban      Rendszeresen olvasok a közösségi médiában posztokat, és hozzászólásokat, ahol időnként vissza-visszatérő téma, ki milyen bringát használ, melyik gyártótól, illetve milyen típust. Nyilván, ha valakinek egyik-másikkal rossz tapasztalata van,…..
lobaszopiatej 2022.03.25 10:07:12
@nemma:
karbon váz (MTB): ülés alatt repedt végig - normál padkázós használat mellett -, szerencsére garira cserélték a vázat.
lobaszopiatej 2022.03.25 10:07:36
@nemma:
Nagyvárosban könnyen elviszed a szervizbe, bármi kis apróság miatt.
De vidéken messze vannak a jó szervizek, a rosszakból viszont sok van (nem értenek az adott tipushoz, csak a parasztbicót ismerik). Netről rendelt spéci bringádat esélyed nincs, hogy megszereljék. Igy rákényszerülsz te magad (youtube nézés).
lobaszopiatej 2022.03.25 11:44:27
@karikázzunk blog:
Vidéken az a fő baj, hogy kicsi a forgalmuk (parasztbicót el se viszik szervizbe, mer jóvanazúgy).
Többnyire 1 szerelő viszi az egész bizniszt.
Hét felében nyitva van napi 4 órát, másik felében meg valami egészen mást csinál (pl burkol, fest).
Egy komplett hajtáscserét ha nincs szerencséd 2 hét alatt végez el (alkatrész rendelés stb...), nagy forgalmú helyen (= nagyváros) pedig megvan 1 óra alatt.
Előbbihez általában még vissza kell vinni, mert használat közben derül ki ez meg az.
Nagyvárosban van konkurencia, ha kontár az viszi el a forgalmat.
Egyre kevésbé használható a Fidesz számára az a retorika, amit az orosz-ukrán háború óta használ. Ennek lényege, hogy a gyakorlatban lényegében együttműködik az EU és a NATO legfőbb döntéshozóival, verbálisan azonban teljes semlegességet hirdet. A Fidesz szavazóit azonban egyre inkább zavarja az a…..
lobaszopiatej 2022.03.21 19:17:00
@eszti.....:
már amelyik akar.
Törökország biztos nem akar, max küld 3 nővért.
lobaszopiatej 2022.03.22 09:47:04
@Nancsibacsi: Orbán azt is mondta, ne azt nézzék amit mond, hanem amit csinál.
Rövid, de vicces: a Római Macskabaszót szektája hivatalosan holokausztáldozattá avatta. A videó: https://www.facebook.com/perintfalviritapublik/videos/753486108951499 Letöltöttem magamnak, hátha törlik. A zsidó-antiszemita tengely annyira tartós a magyar közéletben, hogy a fanatikusok…..
lobaszopiatej 2022.03.08 18:55:46
@Gery87:
birkabaszó imádja a macskákat is.
lobaszopiatej 2022.03.09 10:38:31
@Gery87:
kinek a pap, kinek a paplan...
-1.Ráégett a putyinizmus vádja Nem csak, hogy Putyin legnagyobb barátja volt az EU-s kormányfők közül, de stílusa is sokban hasonlít rá. Jelenleg a putyinizmus diszkreditálódni látszik, mondjuk ki nyíltan: a nagyképű erőszakos bunkóság szinonimájaként. A hatalom teljes centralizálása, az erőfölény…..
lobaszopiatej 2022.03.02 11:19:59
@midnightcoder2:

Putyinnak az a baja, hogy 70 éves és már nem áll fel neki.
Különben kurvázna a luxusjachtján, háború helyett.
Soha nem látott sebességre kapcsolt az Orbán-kormány pávatánca, mióta Putyin fővezér parancsot adott Ukrajna lerohanására. Az Európai Unió és a NATO tagjaként Magyarország ugyan szavakban kiáll Ukrajna függetlenségéért, és elítéli a katonai agressziót, ám saját szavazói felé egészen mást kommunikál.…..
Van ugye ez a Giro d'Ungarn, ami részben a Magyar Királyság területén fog menni-haladni, kétszáz szétcuccolt versenybringás teker majd bele a májusi hazai rögvalóba. Szóval van ez a verseny, és ennek vannak bizonyos évtizedek alatt kialakult szabványai, pl. hogyan fér el az üldözőboly szűkületekben,…..
lobaszopiatej 2022.02.17 10:35:11
@midnight coder: a sportolók nem nyelvtantanárok.
A hatalmon lévő Fidesz érdeke, hogy négyévente olyan körülményeket teremtsen, melyek reményt adnak az ellenzéki szimpatizánsoknak a kormány leváltására. A díszletek fontosak, elfedik ugyanis azokat a tényeket, melyek szinte reménytelenné teszik a politikai fordulatot. Ugyan erősen lejt a pálya a…..
lobaszopiatej 2022.02.14 13:42:53
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: TV-ből meg rádióból akkor is ömlik az anyag, amikor nem akarod (bekapcsolva hagyják). Netes hírekbe nem bíznak a falun (túl sokat kellene olvasni és értelmezni meg információt szűrni, ez őket túlterheli).
lobaszopiatej 2022.02.14 15:00:26
@F1őr: falusi nem fog órákon át faszbúkot túrni. Arra ott van neki a föld.
lobaszopiatej 2022.02.14 15:04:10
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Mifelénk ami teljesen ingyér fogható antennával TV, az az M1 meg a Duna.
Kossuth abszolút a legjobb hangminőségű az összes közül, még pontosra se kell tekerni mint a többit.
A politikában döntő szerepe van annak, hogy milyen környezetben kerül sor fontos tárgyalásokra, megbeszélésekre, netán békekötésekre. A díszletek ugyanis meghatározzák a felek közti viszonyokat, befolyásolják a kommunikáció légkörét, ugyanakkor felerősíthetnek fontos folyamatokat. A nagyhatalmak…..
lobaszopiatej 2022.02.07 10:08:38
@midnight coder: "Európa pedig még a mezítlábas migránsoktól sem tudja megvédeni a határai"

Nem is akarja.
Ki megy akkor szalagmunkásnak, pincérnek meg katonának?
Masszív népességfogyás van, és az echte német/francia már nem megy butikárusnak (a klerikális fideszes jobbágyok most még igen).
Már nem a keleti férfi számára, neki ez természetes. A nyugati világ egyik jelensége, hogy az ottani férfiak keleti feleséget akarnak. Keleti alatt érthető kelet-európai, de ázsiai is. Először is nem követelőzik, hanem kooperatív. Aztán nőiességét még hagyományosan értelmezi, a férfi…..
Gárdonyi Géza mondta egykor: „a politika gyakran komédia, melyben a szereplő személyek mindig a gázsira gondolnak.” Mit mondjak? Gárdonyi ezt nem találta el, minimum tragikomédia, de gyakran leginkább tragédia!..
lobaszopiatej 2022.01.19 13:42:59
@midnight coder:
a baloldali szavazók legalább a saját érdekeiket figyelembe veszik (addig szavaztak míg kapták a nyugdíjemelést meg a segilyt folyamatosan), addig az agymosott fityiszjobbágy mindig a gazdája után megy, aki nyiltan lophat-csalhat-hazudhat.
lobaszopiatej 2022.01.20 10:08:15
@midnight coder:
Orbán csak a választások miatt osztogat, de most pánikol mert ha véletlenül nem nyer, nagy bajban lesz.
bircahang J. K. Rowling 2022.01.13 12:12:00
J. K. Rowling műbbotránya ügyében már elmondtam korábban, én alapvetően örülök az egésznek: mert amikor a hülyék egyik csoportja verekszik a hülyék másik csoportjával, annak a normálisok csak tapsolni tudnak. Eleve szerintem J. K. Rowling káros szerző, plusz abszolút tehetségtelen: művei…..
lobaszopiatej 2022.01.14 17:23:32
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
"A motiváló erő nem apénz, hanme a hírnév."

A hírnév max az átlagembert izgatja, meg a celebeket.
Inkább felfedezésvágy a jobb szó.
De egy egész társadalmat egyik se motivál.
Kapzsiság ma az eddig egyetlen elismert motiváció, amitől egy társadalom fennmarad és fejlődik.
lobaszopiatej 2022.01.14 18:16:54
@midnightcoder2:
Hát igen, egyrészt az űr-WC-t már ma is a vákuum tisztítja, másfelől pl. az Alien sokkal realisztikusabb (elesik bónuszuk, ha nem mennek a jelzés után).
De legalább jót lehet csajozni egy űrhajón összezárva, és ezt be is mutatják (a 70-es évekbeli Enterprise-ban elég hímsoviniszta módon bájolognak, ma már rég "catcall" meg "meetoo" események lennének).