Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lobaszopiatej

0 bejegyzést írt és 1386 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztársasági elnök lemondása sokkal többről szól, mint egy elhibázott döntésről. Megmutatja ugyanis, hogyan üresedett ki az a tisztség, amely a rendszerváltáskor még komoly súllyal bírt. Arra is rávilágít, hogy egy autoriter hatalom milyen szándékkal emel fel embereket, és milyen megfontolásokból…..
A Fidesz által képviselt hagyományos magyar felfogás szerint természetellenes és bizarr dolog, ha egy vidéki „asszonyság” a főzés és gyereknevelés mellett kutató lesz! Rossz példát mutat Karikó Katalin a magyar lányoknak, akik gender megfontolásból a végén még képesek lesznek inkább tanulni és…..
lobaszopiatej 2023.10.02 17:39:35
@renitencs: várjuk ki, hátha még a birka olftárs is iderecskázik.
A magyar kormánypárt szavazóbázisát sokszor próbálták már egzakt módon beazonosítani, ám kevesen tapintottak rá arra a kohéziós erőre, aminek a Fidesz az elmúlt évtizedek sikereit köszönhetően. Igen, évtizedek, mert nem csupán a kormányzásban eltöltött időt kell ide számítani, hiszen már ellenzékben…..
bircahang Programozásról megint 2023.05.27 06:06:00
Mivel már írtam programozási tanulmányaimról, íme a fejlemények. Rájöttem, eddig azért nem értem el eredményt, mert siettem. Túl gyors eredményt akartam. Ez pedig azzal jár, hogy az ember elveszti a fonalat. Fontos tapasztalat: a programnyelv tanulása olyan, mint egy emberi nyelv tanulása.…..
Senki nem bújhat el Adni és kapni 2023.03.10 07:36:10
Van egy rossz hírem a trottyos és bandája számára. Sok mindent tudnak, ez nem kétséges. Tudják például, hogy kell egy népet (nemzetet!) megalázni, kirabolni, meggyalázni, hazugságban tartani, jogaitól megfosztani, de még sok mindent nem tudnak!..
lobaszopiatej 2023.03.10 10:10:34
bircahang Bűnbánó atya 2023.03.06 12:12:00
Hodász ex-atya bűnbánatot tart keresztény múltja miatt. Vagy csak megirigyelte Szent Perinta Messiás szédületes karrierjét, aki ma már napi szinten szakértősködik a ballib médiákban, mindig meghívják, ha Krisztust kell gyalázni. Nemrég Hodász rádöbbent, korábban papok molesztálták. Szerintem…..
lobaszopiatej 2023.03.06 12:35:16
Ha durván akarunk fogalmazni, akkor teljesen elfelejtette a demokrácia alapelveit a magyar kormánypárt, ha megengedőbbek akarunk lenni, akkor azt mondhatjuk, hogy félreértelmezi a nemzetközi helyzetet, ami persze ettől még fokozódik. Történt, hogy a Fidesz legutóbbi frakcióülésén állítólag heves…..
Avagy elkeserítő összefoglaló. Már régen felírtam magamnak az elintézendő feladatok közé, hogy beszerzek egy jó könyvet az IQ-ról. Annyi mindent olvastam, hallottam róla, és az ellenkezőjét is, hogy gondoltam, ennek alaposan utána kell járni. Évekig ott árválkodott a bejegyzés, de valahogy sosem…..
Néhány hete még szinte hahotáztak a Fidesz politikusai és a hozzájuk igazodó kormánymédia arcai azon, hogy Európa nyugati felén takarékoskodásra szólították fel a lakosságot. Élezték a nyelvüket a magyar ellenzéken is, amely az energiaválság hatásaira figyelmeztetve szintén megszorításokat…..
lobaszopiatej 2022.09.09 20:15:07
@6.Lenin:
Téged aztán igazi cselédnek neveltek!
Mehetnél ágyútölteléknek a frontra, meghalni a geci gazdádért!
24.HU Az informatikusok kivándorlását okozhatja a katatörvény  Lányi Örs - 2022. 07.13.  Az informatikai szakemberek tömeges elvándorlásának megakadályozása érdekében az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért új adónemet javasol a KATA átalakítása kapcsán. A szervezet közleménye szerint az…..
Egyre értelmezhetetlenebb kijelentésekkel bombázza a magyar választópolgárokat Orbán Viktor. Főleg az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos megnyilvánulásai mögött nehéz logikát találni. Például kijelenti, hogy Magyarország minden baja megszűnik abban a pillanatban, ha a két fél békét köt. Az is egy…..
bircahang Drukkol a libbant 2022.06.16 12:12:00
A HVG lassan, de biztosan lesüllyedt a pöcegödör mélyére. Legalábbis ami a törzskommentelői tábort illeti. Ma már az Amerikai Népszava és a Nyugati Fény törzsközönsége is elámulna egyes HVG-s fanatikus kommenteken. A labdarúgás nem érdekel, az angol-magyar meccset se néztem. Egyedül a téma…..
Orbán Viktor pragmatizmusa sodorhatja erkölcsi válságba a Fideszt. Az ötödik kormányzati ciklusát kezdő miniszterelnök ugyanis olyan erkölcsi normákat lép át a gazdasági és politikai haszonszerzés indokával, melyeket a nemzetközi színtéren egyre kevesebben tolerálnak. Hiába mondja Orbán Viktor, hogy…..
lobaszopiatej 2022.05.17 11:12:06
@6.Lenin: látom, te csakis a gazdádnak élsz, csakis ő maradhasson örökre hatalmon..
Szolga cselédember vagy.
lobaszopiatej 2022.05.17 11:13:37
@Bandibacsi34: az megvan, hogy totál offtopic kommentekkel spam-elsz, te orosz agitprop ügynök?
lobaszopiatej 2022.05.17 11:36:15
@6.Lenin: ja, látod Orbán seggét.
Na igen, ostobaságot beszélni nem magyar kiváltság, ezt tudtuk. Ennek ellenére méltán számíthattunk valamiféle előkelő helyezésre a nemzetközi ostobaság beszélő versenyben, mondjuk mittudomén, második helyezésre az oroszok után, de most egy mesteri beszólással ezt a reményt elvették tőlünk. Szóval…..
Vicc, de igaz, ráadásul nem is én találtam ki. Azt hittük, hogy az orosz hadsereg a világon a második legerősebb hadsereg, kiderült azonban, hogy csak ukrajnában a második legerősebb. Igaz... vicces, mert igaz.   Nem csak én mondom, ők is mondják... Szóval sok baj van az orosz hadsereggel,…..
lobaszopiatej 2022.04.26 17:25:03
@Mérnork: "Motiválatlanok, nem a hazájukat védik, "

Felvilágosítalak: támadni küldték őket idegen országba, nem pedig a hazájukat menteni.
Ilyenkor a megfelelő és erkölcsös teendő, a felettesük főbelövése.
 „Ne mondd már, hogy a népet kell lecserélni.” (atv.hu)  Egy hét telt el az országgyűlési választás óta, amikor is az ellenzék negyedszerre futott bele nagy vereségbe. Mérő László matematikus, pszichológus a szavazatszámlálásra buzdító 20K22 mozgalom* egyik szószólója pénteken az ATV Egyenes…..
lobaszopiatej 2022.04.11 21:23:20
@Nancsibacsi:
minek kell a hatalmat felcopfkodni?
ezt tanultad a kommunizmusban?
Nézem, nézem a vereségre adott reakciókat, és azt látom, hogy az ellenzék nem tud akkora pofont kapni, amekkorát megérdemelne. Az emberi tisztesség minimumára is képtelenek, még akkor is ha "nincs tétje". Nem tudok mást mondani: elejétől a végéig ez egy értékelhetetlen söpredék. A 35% nem túl kevés,…..
avagy, hogy ne csalódjunk a kiválasztott kerékpárban      Rendszeresen olvasok a közösségi médiában posztokat, és hozzászólásokat, ahol időnként vissza-visszatérő téma, ki milyen bringát használ, melyik gyártótól, illetve milyen típust. Nyilván, ha valakinek egyik-másikkal rossz tapasztalata van,…..
lobaszopiatej 2022.03.25 10:07:12
@nemma:
karbon váz (MTB): ülés alatt repedt végig - normál padkázós használat mellett -, szerencsére garira cserélték a vázat.
lobaszopiatej 2022.03.25 10:07:36
@nemma:
Nagyvárosban könnyen elviszed a szervizbe, bármi kis apróság miatt.
De vidéken messze vannak a jó szervizek, a rosszakból viszont sok van (nem értenek az adott tipushoz, csak a parasztbicót ismerik). Netről rendelt spéci bringádat esélyed nincs, hogy megszereljék. Igy rákényszerülsz te magad (youtube nézés).
lobaszopiatej 2022.03.25 11:44:27
@karikázzunk blog:
Vidéken az a fő baj, hogy kicsi a forgalmuk (parasztbicót el se viszik szervizbe, mer jóvanazúgy).
Többnyire 1 szerelő viszi az egész bizniszt.
Hét felében nyitva van napi 4 órát, másik felében meg valami egészen mást csinál (pl burkol, fest).
Egy komplett hajtáscserét ha nincs szerencséd 2 hét alatt végez el (alkatrész rendelés stb...), nagy forgalmú helyen (= nagyváros) pedig megvan 1 óra alatt.
Előbbihez általában még vissza kell vinni, mert használat közben derül ki ez meg az.
Nagyvárosban van konkurencia, ha kontár az viszi el a forgalmat.
Egyre kevésbé használható a Fidesz számára az a retorika, amit az orosz-ukrán háború óta használ. Ennek lényege, hogy a gyakorlatban lényegében együttműködik az EU és a NATO legfőbb döntéshozóival, verbálisan azonban teljes semlegességet hirdet. A Fidesz szavazóit azonban egyre inkább zavarja az a…..
lobaszopiatej 2022.03.21 19:17:00
@eszti.....:
már amelyik akar.
Törökország biztos nem akar, max küld 3 nővért.
lobaszopiatej 2022.03.22 09:47:04
@Nancsibacsi: Orbán azt is mondta, ne azt nézzék amit mond, hanem amit csinál.
Rövid, de vicces: a Római Macskabaszót szektája hivatalosan holokausztáldozattá avatta. A videó: https://www.facebook.com/perintfalviritapublik/videos/753486108951499 Letöltöttem magamnak, hátha törlik. A zsidó-antiszemita tengely annyira tartós a magyar közéletben, hogy a fanatikusok…..
lobaszopiatej 2022.03.08 18:55:46
@Gery87:
birkabaszó imádja a macskákat is.
lobaszopiatej 2022.03.09 10:38:31
@Gery87:
kinek a pap, kinek a paplan...
-1.Ráégett a putyinizmus vádja Nem csak, hogy Putyin legnagyobb barátja volt az EU-s kormányfők közül, de stílusa is sokban hasonlít rá. Jelenleg a putyinizmus diszkreditálódni látszik, mondjuk ki nyíltan: a nagyképű erőszakos bunkóság szinonimájaként. A hatalom teljes centralizálása, az erőfölény…..
lobaszopiatej 2022.03.02 11:19:59
@midnightcoder2:

Putyinnak az a baja, hogy 70 éves és már nem áll fel neki.
Különben kurvázna a luxusjachtján, háború helyett.
Soha nem látott sebességre kapcsolt az Orbán-kormány pávatánca, mióta Putyin fővezér parancsot adott Ukrajna lerohanására. Az Európai Unió és a NATO tagjaként Magyarország ugyan szavakban kiáll Ukrajna függetlenségéért, és elítéli a katonai agressziót, ám saját szavazói felé egészen mást kommunikál.…..
Van ugye ez a Giro d'Ungarn, ami részben a Magyar Királyság területén fog menni-haladni, kétszáz szétcuccolt versenybringás teker majd bele a májusi hazai rögvalóba. Szóval van ez a verseny, és ennek vannak bizonyos évtizedek alatt kialakult szabványai, pl. hogyan fér el az üldözőboly szűkületekben,…..
lobaszopiatej 2022.02.17 10:35:11
@midnight coder: a sportolók nem nyelvtantanárok.