Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakika10

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az argentínai ESPN munkatársa, Augusto César értesülései szerint a Juventus képviselői felvették a kapcsolatot a rendkívül tehetséges 18 éves Valentín Barco képviselőivel, és az olasz klub kész kifizetni a játékos 10 millió eurós kivásárlási árát. Az Öreg Hölgy a következő napokban felveheti a…..
A Juventus tegnap esti, PSG elleni meccsét megelőzően a torinói klub vezetőségének két tagja, Pavel Nedvěd alelnök, illetve Maurizio Arrivabene vezérigazgató is az olasz média kamerái elé álltak, hogy ott próbálják meg értékelni a csapat helyzetét, beszélve a Bajnokok Ligája-kiesésről, valamint a…..
A Le Repubblica értesülései szerint súlyos, 20-60 millió eurós büntetés várhat a Juventusra, amennyiben bebizonyosodik, hogy a klub 2020-ban nem nyilvános, titkos megállapodások keretében valóban kiigazította több játékosa, köztük Cristiano Ronaldo fizetését. A pályán nyújtott minősíthetetlen…..
Szerda este rendkívül fontos mérkőzés vár a Juventusra a Bajnokok Ligájában, hiszen amennyiben tavasszal ott kíván lenni az egyenes kieséses szakaszban, kötelező otthon tartania a három pontot a Benfica elleni csoportmérkőzésen, különösképpen azt követően, hogy a zebramezesek vereséggel kezdtek a…..
szakika10 2022.09.13 15:56:20
szakika10 2022.09.15 00:36:22
@Rupert28: nem szurkoltunk erte, en csak szinplan megmondtam hogy kikapunk.. a 22/23-as szezonban a benfica a felkeszulesi meccseiket is beleertve minden egyes meccsuket megnyertek.. mi meg kaki formaban vagyunk igy varhato volt
Pavel Nedvěd a Sampdoria elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy milyen fejlemények vannak a támadósor tekintetében, ahova érkeznie kellene még valakinek, s az újságírók arról kérdezték, hogy fel kell-e gyorsítani a folyamatokat, hogy minél hamarabb érkezzen az erősítés. „Nincs szükség a…..
szakika10 2022.08.23 00:53:07
A Juventus korábbi középpályása, Mohamed Sissoko a nyári igazolásokat, valamint a zebramezes csapat hétfői teljesítményét méltatta, amellyel 3:0-ás győzelmet aratott a Torinóba látogató Sassuolo felett. "Nagyon tetszett a Juve hétfői teljesítménye. Egy kicsit küszködtek, de ez normális, mert a…..
Giovanni Albanese beszámolója szerint Paul Pogba ma elhagyta a Caselle repülőtéren keresztül Torinót, s a mai napon találkozik Bertrand Sonnery-Cottet professzorral Lyonban, s ma kiderülhet, hogy a meniszkuszsérülése kezelhető-e hosszabb kihagyás nélkül. A La Stampa szerint folyik az egyeztetés a…..
A La Gazzetta dello Sport munkatársának Gigi Buffon beszélt egykori csapata helyzetéről, és számos valós és potenciális érkezőről elmondta a véleményét. „Meggyőződésem, hogy Massimiliano Allegrinek sikerülni fog javítani a csapaton, és ő is jobban fog teljesíteni. Max tudja, hogyan kell jól kezelni…..
szakika10 2022.07.30 01:30:03
@Shyr Kahn: a romanal nem olyan kreten az eronketi csapat mint nalunk. Szal sztem jo lesz ott nagyon, dybalanak a roma a legmegfdlelobb klib sztem minden tekinfetben
szakika10 2022.07.30 01:31:16
@Shyr Kahn: az elirasokat nezd el, ittas vok xD
A Juventus hivatalosan bejelentette Aaron Ramsey távozását, a klub a pletykák szerint 3 millió eurót meghaladó bánatpénzt folyósít a játékosnak a szerződés közös megegyezéssel történő felbontásáért. A középpályás 2019-ben hagyta el az Arsenalt, és a Juventus szerződtette a kereterősítési projekt…..
szakika10 2022.07.26 19:47:51
Wojciech Szczęsny az amerikai turnén örömmel nyilatkozott az újságíróknak, és azt mondta, hiányzott már neki ez a típusú felkészülés. „Jól érzem magam. Ebben az élményben nem volt részünk az elmúlt 2-3 évben a pandémia miatt. Ez jó idő arra, hogy együtt legyünk, keményen dolgozzunk, és egyúttal jól…..
A La Gazzetta dello Sport természetesen árgus szemekkel figyeli a Juventus körüli eseményeket, s a milánói sportnapilap be is számolt egyes hírekről az első los angelesi edzését befejező csapatról. Sajnos ezen az edzésen megsérült Pogba, egyes források szerint nem ütközött senkivel, egyéni edzés…..
Az olasz sajtó értesülései szerint az Inter nem kíván licitháborúba bocsátkozni, ezért tartja korábbi ajánlatát, s a Torino FC és a játékos döntésén áll, hogy Gleison Bremer a Juventusnál vagy a milánóiaknál folytatja pályafutását. A brazil védőjátékos hónapok óta rendkívül közel áll az Interhez,…..
Mint ismert, a Juventus tegnap délutáni órákban hivatalos felületein keresztül jelentette be, hogy megszerezte a Genoa együttesétől az olasz másodosztályba kieső együttes tehetséges itáliai fiatalját, Andrea Cambiasót, akiért a közlemény értelmében 8,5 millió eurót + 3 millió eurónyi bónuszokat,…..
Az előttünk álló napok egyik megoldandó feladata a Juventus igazgatói előtt az lesz, hogy a lehető leghamarabb megoldják a távozni kívánó Matthijs de Ligt ügyét, s a holland játékos helyett megfelelő minőségű opciót találjanak a védelembe. Sokáig úgy tűnt, hogy a legfőbb kiszemelt a Napoli szenegáli…..
A Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidžić ma Torinóba látogatott, így folytatódtak a tárgyalások a távozni kívánkozó Matthijs de Ligt ügyében, azonban a sajtó értesülései szerint a Juventus elutasította a bajorok nyitó ajánlatát. A Bayern München első, visszautasított ajánlata 60 millió…..
szakika10 2022.07.11 22:58:36
@Leram7: meg anno vidalt is 40 millaert loptak el tolunk, mikozben minimum 60 millat el lehetett volna kerni erte akkoriban. Csicska borgatyasok nem nagyon akarnak fizetni nagy osszegket, mondanan nekik higy na csicskak dobjatok 100 millat minimum kulonben huzatok le magatokat a klotyon
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy hat évvel azt követően, hogy a Manchester United csapathoz igazolt, Paul Pogba visszatért a klubhoz, s a Paulo Dybala távozásával gazdátlanul maradt 10-es mezt viseli majd. "Otthon, édes otthon! Nagyszerűen érzem magam, az itteni légkört nem tudom…..
szakika10 2022.07.11 21:12:36
A Calciomercato értesülései szerint a Juventus személyes megegyezésre jutott Nahuel Molinával, így már csak a játékos regisztrációs jogát tulajdonló Udinesével kell közös nevezőre jutni. Az argentin szélső védő nagyszerű teljesítményt nyújtott az előző szezon során, ezzel magára vonta több nagyobb…..
A Roma megkezdte a felkészülést a következő szezonra, s ennek egyik első lépése a Trastevere elleni felkészülési mérkőzés volt, amelyet azonban Nicolò Zaniolo sérülés miatt kihagyni kényszerült. Az Il Tempo újságírója, Filippo Biafora értesülései szerint a 22 éves futballista alsó háttájéki…..
Azt követően, hogy tegnap este Ángel Di María megérkezett, majd ma délelőtt orvosi vizsgálatokra jelentkezett a J-Medical központban, délután Paul Pogba gépe is leszállt Torinóban. A francia középpályás repülőgépe 6 esztendővel azt követően érkezett meg a városba, hogy Pogba akkor világrekordot…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus egy lépésre került attól, hogy szerződtesse a Bayern Münchentől minden bizonnyal ingyenesen távozó Kenan Yildizt, akit az FC Barcelona is szeretett volna megszerezni. A mindössze 17 esztendős Yildiz nem fogadta el a bajorok szerződéshosszabbítási…..