Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zéé

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Magyarországon állítólag nagy a verseny a mobilszolgáltatók között, ennek ellenére szignifikánsan nem csökkentek a díjak az elmúlt években. Hacsak nem vagyunk flottatagok, időnként úgy érezhetjük, irracionálisan sokat kell fizetnünk a hívásokért és az…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Hozzávalók:fürj mellvajfleur de sel Édesburgonya400 g. édesburgonya2 kg libazsír2 gerezd fokhagymakakukkfűrozmaringsóbors ElkészítésFürj mell:A vajat megolvasztjuk, majd a fürj mellet a bőrös oldalával lefelé kezdjük el sütni. Folyamatos locsolgatás mellett addig sütjük,…..
PappardelleHozzávalók:1 kg. TL-50 liszt (tésztaipari liszt)12 tojássóolívaolaj              PappardelleElkészítés:A lisztet átszitálom. A kupac közepébe ütöm a tojásokat, sózom, és egynemű tésztává gyúrom,…..
Borkóstoló SopronbanTartalom:1.) Borkóstoló2.) Ákos IstvánBorkóstoló2009. október 2-án a napi munkát követően szerkeztőtársammal fél hétkor találkoztunk a Mária szobornál, ahonnan elmentünk De Puy lencsét venni a Csipetnyi Varázslatba. Kicsit körülnéztem amíg a chefem…..
A Bűvös Szakács mellett a Food Police az egyetlen gasztroblog, amelyet rendszeresen olvasok. Teszem ezt annak ellenére, hogy a bejegyzések angol nyelvűek, és forrásszegény vidéki értelmiségiként vajmi kevés az esélyem arra, hogy eljussak a leírásokban szereplő, zömmel budapesti…..
Ezt a szöveget csak azért írom, hogy legyen mihez hozzászólni. Már ha van/lesz kedvük. Szóval, szerintem úgy van, hogy karácsonykor tényleg azt isszuk, amit megérdemlünk és ami arra érdemes. Én például most találtam ki, hogy mit: a Tokaj–Nobilis 2005-ös hárslevelűjét és…..
w Így önti dalba ma 2007.12.22 08:38:33
  Eszméletlen precízen célzott három szó ez: jóárasítani a tányéros tévét.  ..
"És mi vagyok én, kérded.Egy népi sarjadék,Ki törzsömnek élek, érette, általa;Sorsa az én sorsom, s ha dalra olvadék,Otthon leli magát ajakimon dala."A hónapok óta tartó reklámhadjárattól kellőképp felajzva, nagy várakozásokkal tekintettem az RTL Klub Csillag…..
Az évjáratos hátszín még a jövő zenéje, de a terroirt már a marhában is keresik. Hogy hogyan, arról itt láthatunk nyálcsorgató videót a new yorki Craftsteakből. A Wine Spectatorből delegált szerencsés flótás és az étterem séfje háromfajta marha hátszínét kóstolja nagy…..
Régóta szerettem volna olyan kóstolót szervezni, ahol műkedvelő barátaim arcáról leolvashatom, mit szólnak az itthon kapható külföldi vörösborokhoz. Létezik-e valamiféle titkos korrespondencia, ami a magyar szájhoz magyar bort rendel. És egy olyat is, amiből kiderül, hogy három…..
Kinek van kedve húsz rozét végigkóstolni? Senkinek, nyilván, de a művelt alkoholisták csakis a közönségnek élnek. Ha erre van igény, hát legyen rozé. Márpedig van erre igény, ezt mutatják a borkereskedők eladási listái, amelyeket ilyentájban rendre rozék vezetnek. És mutatják…..
Jean-Claude Boisset, az egyik legjelentősebb burgundiai borkereskedő úgy döntött, 2005-ös Grand Cru Chambertinjét felerészt csavarzár alá helyezi. Ezzel megszületett az első kereskedelmi forgalomba kerülő csavarzáras grand cru vörös. A döntés a cca. 250 eurós Chambertin…..
A Művelt Alkoholista Édes horror 2007.02.01 18:56:00
Miből gondolom, hogy még nem ért véget a borrendszerváltás? Talán abból, hogy vannak pincék, amelyek stabilan, évek óta palackoznak az átkosban kicsiszolt stílusú borokat. Közéjük tartozik a mádi Monyók família is, amelynek tagjai 1972-ben lökték a család szekerét a…..
comment:com Ilonadrága 2007.01.08 16:00:00
Lehet hámozni a celofánt a videókazikról, mert a TCM-en tombolda lesz ma. 21-től folyamatosan Elvis Presley-filmek fognak menni, Börtönrock, Viva Las Vegas, az Elvis turnén című dokfilm és a Vidám lány. A dokfilm remélem igazi csemege lesz, a többi, meg a többi, nem kell…..