Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palóc gyerek

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
palóc gyerek 2023.08.07 08:18:24
@látjátok feleim szümtükkel:

Meg a tetves kurva faszszopó édesanyád......
palóc gyerek 2023.08.07 08:21:30
@látjátok feleim szümtükkel:

Szarházi mocskos hazaáruló libernyákok vagytok mind, a kivénhedt, aszottseggű büdösbunkó nyugger blogján.
palóc gyerek 2023.11.02 14:34:36
@látjátok feleim szümtükkel:

Na akkor itt veszlek gondozás alá, te mocskos, szarházi hazaáruló libernyák szarkupac, ha már a fasszopó, degnerált kivénhedt prosti, guma blogján csak a cenzúra mögé bújva van nagy pofád.
A környezetszennyezés mintegy feléért a leggazdagabb 10% a felelős, az emberiség szegényebbik fele viszont csak a tizedéért. Bolygónk népességének mintegy fele naponta néhány dollárnyi jövedelemből él, vagy inkább csak elvegetálgat valahogyan, és gyakorlatilag elhanyagolható mértékben terheli a…..
palóc gyerek 2023.05.16 08:26:17
@BiG74 Bodri:

Na majd ha a tetű, hazaáruló libernyák fajtád kerül hatalomra - mondjuk 100 év múlva - akkor minden másképpen lesz, igaz liberoparazita?
palóc gyerek 2023.05.18 07:51:24
@BiG74 Bodri:

A szólásszabadságot a fajtád erodálja liberomajom, aki tapsikol a cenzúrának, akinek csak az olyan blogokon nagy a pofája, mint a degenerált hatelemis liberoprosti guma blogja, ahol cenzúra van.
Vetés: Uborka Marketmore 76 Zita F1 uborka Kanadai sütőtök Rebarbara Csillagtök óvári fehér A propagátorban lévő bazsalikomok már kicsíráztak. Kerti zsázsa kikelt, első spenótszüret is megtörtént tegnap...
Raskó György szerint Orbán Viktor az inflációs áfából pótolja a kieső uniós pénzeket, ebből osztogat, ebből szilárdítja meg a hatalmát. Miközben ennyire inkompetens ellenzéke egyetlen egy európai országnak sincs...
palóc gyerek 2023.03.19 08:20:05
@habakuk000:

Avass már be a titokba. Én elvétve jövök ide, akkor is csak azért, hogy a nyugger koporsójába beüssek egy szeget.
Mit takar az szemtük munkássága? Mert én egy beszűkült, szenilis vén hülyét látok. Az oldalkocsisra, meg a lavórosra szót sem érdemes pazarolni.
Arról nem is beszélve, hogy ti itt még a határátkelőt is alulmúljátok. A nyugger csinált itt egy beltenyészetet, genetikailag visszamaradott liberomajmokkal, akiket féltve óv minden külső ingertől.
Aztán ebből mi haszzna ennek a szerencsétlennek?
palóc gyerek 2023.03.19 09:36:40
@habakuk000:

Nem válaszoltál.
A fasizmust is meg lehet magyarázni. De attól még egy undorító eszme, amit el kel tiporni. A liberalizmus jelenlegi formájára ugyan ez érvényes. Egy rákos daganat az emberiség testén, amit el kell távolítani, a követőivel egyetemben. És nem szabad válogatni az eszközökben.
palóc gyerek 2023.03.19 10:04:20
@habakuk000:

Ezt úgy hívják: mondod a semmit egybites guma majma.
                       A hölgyet nem érdekli, hány éves, ha buliról van szó, pedig Posztolónk – aki hol vele van, hol nem - igyekszik segíteni rajta. Még annak ellenére is, hogy amikor együtt vannak, olyanokat mond neki, hogy már tudja, miért hagyta el többször is. Elmond rá sok mindent, mégis…..
palóc gyerek 2022.12.26 15:43:52
@látjátok feleim szümtükkel:

Neked saját tapasztalatod a pszichiátriáról lehet te elmebeteg........
Mohos Márton / 24.hu Hosszú az út a hájastól a majlandiig. Matiné...
palóc gyerek 2022.12.26 13:53:37
palóc gyerek 2022.12.26 14:57:42
@guma70:

A te blogodon csak térdig szarban lehet.....
Új fogalom születik; „GÁZKOMMUNIZMUS” Valljuk be, mostanság már szinte semmin sem csodálkozunk. Először is jött a Németh Szilárd által indított, jól megszokott rezsivédelem felrúgása, amit különböző baljós táblázatok követtek kisebb infarktusoktól kísérve, miszerint van, aki ötször, hétszer többet…..
Fuss_b@szod! Lobbanáspont 2022.07.28 16:18:03
    Nem hiábavaló a gondos munka. Amennyiben a megosztás, a gyűlölet és a kirekesztés magvait elhinted a hülyék kertjében, nagyon hamar szárba szökken az idiotizmus és termőre fordul! Pedig aszály van. Ellenben a mi tekintetes köztársasági elnökünk egy posztjában megerősítette, hogy Isten felé…..
  Immár több mint egy év eltelt azóta, hogy új előírások vonatkoznak az osztatlan közös földtulajdon megszüntetésére, és számos eljárás meg is indult, tehát megvannak a kezdeti gyakorlati tapasztalatok, így aktuálisnak tartjuk, hogy a témakör egyes részleteivel ismét foglalkozzunk. Korábbi…..
Hátba szúrja-e Orbánt a NER, vagy ő áldozza fel az övéit? Nem lennénk mostanság Navracsics Tibor helyében, akinek feladatául szabta a kormányfő a különböző EU-s támogatások hazahozatalát. Vérmérséklete szerint ki –ki különböző számításokat vehet alapul és kérdés, hogy csak a támogatásokról vagy a…..
Fekete humor a magyar külügytől: háborús veszélyhelyzetre hivatkozva halasztották el 45 nappal a válaszadást az Arnest nevű orosz cég 6,8 milliárdos állami támogatásáról. Szijjártóék még tavaly augusztusban állapodtak meg Lavrovval, hogy az orosz aeroszol-üzem (eddig előzmény nélküli módon) magyar…..