Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NKK Figyelő

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A július 14-én hatályba lépett 3/2022 (VII.13.) GFM rendelet értelmében a Lázár János vezette Épitési és Beruházási Minisztérium gyakorolja a tulajdonosi jogokat a Nemzeti Közlekedési Központ felett. Váratlan fordulat, de teljesen nem meglepő. Nézzük a hátteret!   Amikor az új kormányzat…..
Sorozat indul az oldalon az NKK Volánbusszal kapcsolatos látszatintézkedéseiről "Volán abszurd" néven. A sorozatban azokat a bejelentéseket vesszük górcső alá, amelyek az érdemi intézkedések helyett az időhúzást, a problémák megkerülését, és a számottevő haszon nélküli lájkvadászatot…..
A közelmúltban ismét napirendre került a Déli Körvasút kérdése. Bár ez egy sokat kritizált beruházás, úgy véljük a kritikusok nem ismerik valójában a projektet. Különösen megmosolyogtató az a kritika, hogy a tervezett vágányhálózat "bonyolult" vagy nehezen áttekinthető. De most nem is erről, és nem…..
A más tollával történő ékeskedés talán a legkevesbé elegáns módja egy új vezető bemutatkozásának. Az új rendszer első facebook posztjában a következőket olvashatjuk:  "A frissen megalakult Nemzeti Közlekedési Központban az elmúlt napokban egyből asztalhoz ültünk a MÁV-Start és a Volánbusz…..
Kedves Olvasó! A nagy hatalom nagy felelősséggel jár - elcsépelt, de igaz mondás. Az egy hónapja megalakult Nemzeti Közlekedési Központ az elképzelések szerint soha nem látott hatalommal és befolyással fog rendelkezni a hazai közösségi közlekedési szférában, mint még soha semmi előtte. Az eddigi…..