Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitty1

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hájl Embelek! Íme pál sol a vasálnapi villámcsődületlől.  Szóval pontban délután HÁLOM ólakol, nem négy, nem kettő, hanem HÁLOM ólakol mindenki legyen a Deák Felenc télen. Az alábbi képen látható a pontos hely, ahol Dildó embel, és a Komondol embel álldogál. Szóval…..
Az ember nem tudja elkerülni a személyes ügyintézést, ami azzal jár, hogy megkeseredett és undok ügyintézőkkel kell találkoznia. A mosolytalan ügymenet már megszokott jelenség, de a parasztság egy új elem a gépezetben.A helyzet nem szokatlan. Személyesen kell elmenni a bankba, mert…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
pitty1 2011.08.26 16:14:59
@Interstellar Overdrive: Köszi itt vagyok a Balatonnál mint proli a kis 600 négyzetméteres telkemen a családdal. A víz remek .nincsenek sokan és 1 korsó Dréher csak 380 Huf.Uff én beszéltem!
pitty1 2011.08.26 16:18:50
@utcai_arcos: Voltál ezen a rendezvényen?
Ha igen áruld el mi a titka hogy jól érezze magát az ember! Köszi .
  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság…..
Olyan ez a sarc, mint egy benyögött mentőhazugság, amiből már nem lehet kikeveredni. Pedig lenne tuti megoldás. Mai cikkünk blogposztja...
pitty1 2011.07.06 12:44:00
@pitty1: LEGYEN SOK TOJÁSOD A KÖVETKEZŐ X IDŐBEN. AZÉRT A CO2 KIBOCSÁJTÁS EGY KICSIT MÁS.
pitty1 2011.07.06 13:06:42
Csupa KRESZ-es, meg okoskodós poszt volt mostanában, úgyhogy engedve az őrjöngő tömegnek a hiénák közé vetek egy viszonylag rövid, ellenben erőszakkal teli levelet, amit a sokatmondó nevű bloodmn küldött be. Ki kérdezi meg először, hogy a posztoló miért nem verte agyon az S80…..
pitty1 2010.05.12 09:57:36
@"autónepper":" szerintem senki nem ütne meg egy kis autóba lévő gyereket vagy nőt;) "
Erre lenne ellenpélda bőven ,lásd a Wesselényi
utcában szabályosan közlekedő hölgyet akinek nekicsattantak .Ezek után a vétkes sofőr kikapta az autóból és ököllel ütötte.
De volt már olyan eset is hogy valaki lassan ment mert egy házszámot keresett. A mögötte haladó Ladában ülőket ez feldühítette .A vége az lett hogy megkéselték szerencsétlent
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..