Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyip Tomi

63 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes a képzavar az osztrákoskodó magyar Kaiser szalámigyárban. A tavaly előtti sikeren felbuzdulva március 15-re idén is felkokárdázták húsipari termékcsaládjukat. Sajnálatos, hogy logójukon Ferenc József király somolyog, aki éppenséggel leverte a szabadságharcot. Csoda, hogy…..
Egyip Tomi 2011.03.21 19:11:20
@Leadfoot: az árúúú engem is kiborít :) sün az árÚlovaknak
A szállodákról fellelhető bélyegképek alaposan megnehezítik a választást. Igyekszem minden hotelről a lehető legtöbb, jobb minőségű videót, fotót, lehetőségeimhez mérten frisseket belinkelni. A szállodákkal kapcsolatos tapasztalataitokat a kommentekbe várom ;) Első alanyunk a…..
Egyip Tomi 2009.06.15 01:51:19
@Nagy Márti: Le Pacha képek, beszámoló a blog új címén a egyiptomi.com címen.
Egyip Tomi 2010.01.30 18:39:31
@luzsol: Szia,
Ha két napra mentek Kairóba, a bazárt ki ne hagyjátok, van pár lusta idegenvezető aki elzavar pihenni, de ne hagyjátok magatokat!!!!!! lehet nyugodtan balhézni is, de a két nap lényege hogy az első nap estéjén a bazárba el KELL menni! A második nap elhanyagolható főleg a hard rock café látogatás...Tök fölösleges. Ha egy napra mentek Kairóba, és megnézitek Luxort is, na aaaz az igazi, bízz bennem, így van, árban meg kábé ugyanannyira jöttök ki, igaz az utazás megterhelő.
Ez ugyan jelenthet egy kis plusz költséget, de férjen bele, mert kihagyhatatlan.
Luxor pedig varázslatos, kár kihagyni, de ha csak egy hét időtök van, az sajnálatos, igaz egy hétből én csak egy napot lennék Kairóban, ha újra mennék, remélem idén nyáron újra mehetünk Timivel.
Én a helyetekben AI-t fizetnék, de még itthon, itt is módosítható, onnantól sok költségetek kint nem lesz. És leginkább ha már kifizetitek a durva reptéri illetéket, én ráfizetnék még egy hetet az egészr, a költség elenyésző, ha kiszámolod, mennyire jössz ki naponta, ha beleveszed az illetéket is...
De a budget nem ismerem, egyszóval ez rajtatok áll. Luxor viszont....priceless, de tényleg. Monumentális, sokkal nagyobb élmény, mint a piramisok.
A maradék időtökben javaslok egy egynapos quadtúrát, kint fizessétek helyszínen, felére, háromnegyedére le lehet alkudni simán, ha nem az utazási irodásoknál kéritek, hanem helyieknél, akik legtöbbször a medence mellett toboroznak, vagy egy poszton ülnek a szálloda portáján.
Melyik szoba jó? ami tengerre és/vagy a medencére néz, és lehetőleg közel is van ahhoz. És persze ahol jó a légkondi :)
Hamarosan lesz időm végre felvinni a legutóbbi utunk fényképes beszámolóját. remélem....
Jó utat nektek, és szerintem még itthon bővüljetek ki legalább 10 napra, 7 nap nagyon kevés odakint.

Üdv

Egyip Tomi

UI: a blogom az egyiptomi.com címen frissül tovább, ott már találtok pár újabb cikket is.
No comment :)..
Ami a tegnapi versenyzőnek nem sikerült.....
Jóvanna, tündér, nem angyal, és ezer éves, de akkor is epic! ..
LOLLOLOLOLLLOOOOOOL ..
Inkább énekelt volna :) ..
David Copperfieldet simán üti a csávó :D ..
A legjobb failvideó ever!!!..
Hol az apád ..szába játszottál kisfiam? ..
A profi amerikai fegyverek elől nincs menekvés :) ..
Minden alkalomra megtaláljátok a tökéletes melltartót ezek közt...
Ehhez egyszerűen nincs mit hozzáfűzni. Én kérek elnézést...
Az eszén kívül mármint. Vagy a világ legszarabb melója az úriemberé, vagy az elefánt lenyelte a nyertes lottószelvényt.....
De van de van de van! Amilyen csúnya, olyan sokba is kerültek az a nem kevés plasztikai műtét, amivel elérte, hogy élő shrekké váljon. Több fotó erről a gyönyörűségről ezen a linken. Vajon hány vödör botox kell ehhez a végeredményhez?..
És ez nem fotoshop...állítólag.....
Fifi köpöd ki de azonnal!?..
Nehéz szétválasztani a tojásfehérjét a sárgájától? Erre a problémára van megoldás, potom 15 dolcsiért hozzájuthatunk ehhez az étvágygerjesztő konyhai alkalmazáshoz. Nem egészen 3000 Ft-ot már csak a poén kedvéért is megéri. Megvásárolható ezen a linken...
Na eeez durva. Utálom a vodkát, de ilyen üveg nekem is kell. Ami a legszebb, hogy ez nem fotoshop. Forrás itt.         ..
2 négyzetméteres luxusapartman hosszútávra kiadó. Légkondi, tányéros TV van, beszarsz milyen kényelmes!..
És ezt most akkor így hogy?..
Mex Deluxe valami egészen fantasztikus titkot tudhat, ha 149.900 forintot kér el egy mindössze három napos kurzusért, bár honlapja szerint ez az ország legintenzívebb és legtöbb terepgyakorlattal rendelkező tanfolyama, és női oktatójuk is van is van. Ha szemfülesebbek lettünk volna,…..
Na ebből vajon mi készül? Mutatsd a fitymád, megmondom ki vagy :) Várom a további ötleteket... ..
A legjobb pólók letartóztatáshoz. További példányok ezen a linken...
Mintha csak az Allee-ban látnám :)Kommentekben várom, mi lehet a kivitelező cég reklámszlogenje.....