Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank Pentangeli

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Rengeteg eladó autó hirdetését küldték az olvasók az év vége felé írt, totálkárossá vált Marutimmal kapcsolatos cikkemre, aminek a Totalcar főszerkesztője a 220 ezerért piros autót, valaki? címet adta. A cím kicsit megváltoztatta a várt tartalmukat, hisz eredetileg 300…..
Frank Pentangeli 2010.03.28 09:08:30
@kzolika: benzinkúti kuglóf ügyben egyetértek veled.
Frank Pentangeli 2010.03.28 09:09:33
@apoa: veled is egyetértek.
Frank Pentangeli 2010.03.28 17:43:21
@casus belli: egy pár évvel ezelőtt Péter Anna rettenetesen unalmas, semmitmondó cikkeket írt, pl Mexikóból, Mexikóról, mexikói autókról, autózási szokásokról. Akár egy második osztályos vendéglátóipari szakközépiskolás ( ezzel most megsértettem az érintetteket ) írhatta volna, témaválasztását, és az írói készséget illetően.
Viszont exotikus csizmákat hordott, amiket Winkler úr értékelhetett, mert a gyalázkodó kommentek ellenére a művésznő feltűnően sok lehetőséget kapott, amivel élt, sőt visszaélt.
Ontotta magából a gyenge irományokat.
Majd egy idő után eltűnt a színről;
Péter Anna lelépett/elhajtották - nem tudom hová ment.
Most itt van Gőzsy kisasszony.
Kezdődik minden előről?
Lendvai Ildikó után Verebes István is cáfolja Regőczi Miklós szavait, mondhatni teljesen elgurult a faszi gyógyszere. Emlékeztetőül az interjúrészlet: "– Mely médiumok voltak még fontosak Lelovics Ottónak és a pártnak? – A Klubrádió és a Nap-kelte. Lelovics…..
  Gyurcsány Ferenc pénteki beszéde ugyanolyan volt, mint Orbán Viktor beszédei a választási vereség után 2002-ben. Orbán Viktor még a választási kampányban, a Testnevelési Főiskolán élte meg először, utána pedig a Dísz téri beszéde bizonyította, hogy hatalmas…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Frank Pentangeli 2010.03.15 21:27:48
@ommm: azt írod, lényegében tudjátok ki harizonford, stb. Megöl a kíváncsiság: kép, rövid életrajz, zárójelentés(ek)?
Karesz rég volt ennyire lelkes. Tegnap reggel megjött a vezérműlánc a motorhoz, azonnal befűzte, átforgatta kétszer önindítóval, volt rögtön olajnyomás - ezt már az előző posztban megírtam. Egész délelőtt és kora délután az olajteknőt rángatta le a motorról, vizsgálta a…..
Frank Pentangeli 2010.03.11 17:04:32
Frank Pentangeli 2010.03.11 17:34:33
@pegaso strada: egy héttel ezelőtt én is megkérdeztem szinte ugyanezeket a kérdéseket - mintegy emberszámba véve harizonfordot. Sőt többen is megtették ezt utánam, előttem, tőlem függetlenül- ez meg csak csiklózik és egyéb szellemesnek vélt nickeket gyárt.
Már rámondtam a bosnyák átkot - nem szeretnék a helyébe lenni.
Belsőség Sárvár-poszt 2010.03.08 13:55:00
Itt vannak. Megjöttek. Eufória, baráti vállveregetés, őszinte öröm. Nézzék, nézzék! Hamarosan indulunk Viszre, jelentkezem. Pista A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész,…..
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
Frank Pentangeli 2010.03.06 15:14:19
@Leadfoot: én a helyedben ignorálnám Csikós úr győzikézését, ugyanis, ha jól emlékszem, ezt a nevet az a bizonyos "hair is on ford" alias "trotty ponty" nevű pseudo-humanoid dobta be a köztudatba. Rá viszont kifejezetten haragszunk.
Kozmikus a hideg: mínusz 4 fokban vártam a taxit a Gubacsi úton, ahol a Crazy Mama Music Pubban Tim "Ripper" Owens koncertjét tekintettem meg. Nagy élmény volt - akinek jelent valamit a Judas Priest, az tudja, miről beszélek. Ráadásul teljesen egyedi volt az élmény, mert Ripper egy egészen…..
Frank Pentangeli 2010.03.06 09:24:30
@Dövan: ez a gyökér tegnap is itt volt, akkor "hair is on ford néven". Egy idő után eltünt, lehet, hogy ommm kimoderálta. Szerintem túl későn.
DFT.
Frank Pentangeli 2010.03.06 11:01:17
@Csumpi Hálidéj: hasonlót kérdeztem ettől a gyökértől már tegnap is ( hair is on ford ), nem válaszolt.
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Frank Pentangeli 2010.03.05 08:45:24
@hair is on ford:
most már tudjuk, hogy létezel.
Légy szíves mutasd be magad, meg szeretnélek ismerni még jobban. Mi érdekel, mi az ami fellelkesít, minek tudsz örülni? Milyen cél kitűzését tartod értelmesnek?
stb.
Frank Pentangeli 2010.03.05 08:53:17
@hair is on ford:
nyugi, idő mint a tenger!
Tényleg érdekel, lassan, szép sorjában, kérdésről, kérdésre.
Próbáld meg!
A heterózást nem értem (bár harizonford sem esett le rögtön).
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Belsőség Kati az úton - 2.rész 2010.03.03 17:10:00
Mint már korábban írtam, három óra alvás után idegeskedve, de időben kiértünk a testvéremmel a reptérre. Izgultam, kicsit azért is, nehogy nagyobbnak tartsák a csomagomat, mert akkor pótdíjat kell fizetnem, és feladnom, pedig csak kézipoggyászt akartam vinni. Szerencsére nem volt semmi gond. Amikor…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
1962. A világ egy gombnyomásnyira van az atomháborútól, Graham Hill Forma-1-es világbajnok lesz a BRM-mel, idehaza megszületik Kalapács Józsi, a négyéves Michael Jackson pedig tátott szájjal nézi, ahogy a harlemi Apollo-színházban egy éjszaka alatt a Soul Keresztapja lesz James…..
Drága olvasók, nem akarnánk dicsekedni, de a teljes magyar sajtót megelőzve megszereztük Gyurcsány miniszterelnök kulcsfontosságú beszédének szövegét, amit hétfőn fog előadni a Parlementben. A jelek szerint egy úgynevezett rendezői példány jutott el hozzánk, amelyben a szöveg…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..