Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attilajegh

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 4-én érkezett meg a Disney+-ra a Látomások második évada mellett az általam nagyon várt Fiatal Jedik kalandjai is. Miután végigküzdöttem magamat a sorozat epizódjain, kijelenthetem hogy ekkorát még nem csalódtam kánon Star Wars produktumban a Disney égisze alatt (nem számolva azt a pillanatot,…..
Az 2023-as év rengeteg új mozgóképes tartalmat hoz el a rajongóknak. A Mandalóri és a Rossz Osztag fut éppen a cikk írásakor és a Young Jedi Adventures animációs sorozatból is bemutattak három rövid részt. Egy sorozat azonban ismét a háttérbe szorult, a Galaxy of Creatures. Ez köszönhető annak, hogy…..
A legújabb A Mandalóri epizódban feltűnt egy ismerős színész, Ahmed Best, méghozzá Kelleran Beq szerepében. Bestet legtöbben Jar Jar Binks megformálójaként ismerik, néhányan talán tudják, hogy cameózott Achk Med-Beq-ként A klónok támadásában, és ezeddig csupán pár igazán mániákus (köztük én) ismerte…..
A 2023-as év rengeteg újdonságot tartogat a Star Wars szerelmeseinek. Mozgóképes tartalmak, könyvek és képregények is zúdulnak majd ránk bőven, de ezeken felül még új társast is élvezhetnek idén a rajongók. 2022 novemberében jelentette be az Asmodee és az Atomic Mass Games a Star Wars Shatterpoint…..
A tavalyi évben rengeteg élőszereplős és animált sorozatot lehetett megnézni, most viszont egy olyan sorozatról fogok írni, ami valószínűleg a legtöbb rajongónak kimaradt. Ez a Galactic Pals! A Star Wars Galaxy of Creatures sikerén felbuzdulva egy spin-off sorozattal örvendeztették meg a gyerekeket…..
Az Andor sorozat második sztoriíve erős nyitással kezdett. A rakaták említése sok KotOR fan szívét megdobbantotta. Luthen Rael azonban nem csak a rakata easter eggel kedveskedett a rajongóknak, a boltjában a szemfülesebbek rengeteg izgalmas csecsebecsét vehettek észre a roskadozó polcokon és…..