Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaga77

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyrészt Ki mondta: Matolcsy György Mit mondott: Matolcsy György szerint Magyarország pénzügyi függetlenségi, gazdasági szabadságharcot folytat, amelynek első lépése az IMF “kipaterolása” volt  Mikor mondta:  2011. május 3. Hol található meg:…..
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
Szóval és tettel! Ígéretemhez híven itt találjátok a Marshall Gitárverseny 2011 döntőjében választható backingeket, melyeket a zsűri tagjai készítettek. Most három kíséretet teszek elérhetővé, lehet lesz még a napokban. De lehet, hogy nem. Tehát: Backing 1 Backing 2…..
Gaga77 2011.09.13 07:44:39
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Gaga77 2011.02.24 21:09:13
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
Pár nevet összegyűjtöttük, akik akár esélyel léphetnének Mike Portnoy helyére. Akinek van jobb ötlete, vagy szokott módon szeretne fikázni, nyugodtan kommenteljen, kibírjuk. Mivel a Poll-r nálam nem érhető el, ettől függetlenül egy másik szavazó dobozt kitettünk, és ha jön…..
Van egy újabb videós hír. :) Slash kézhez kapta a Marshall AFD100 első prototípusát. Kipróbálta, elkent néhány klasszik riffet, majd vigyorgott egy sort.Bizonyosan lesznek apróbb módodítások, illetve a kozmetika még hátravan.Természetesen KORG Pitchblakkel hangol. ;)..
Szeptember első hétvégéjén kirándulni voltunk a Tátrában. A két naphoz hozzácsaptam a pénteket szabadságból, így már csütörtök este  autóba pattantunk a barátnőmmel, hogy levágtassunk a Lengyel-Tátrába, Zakopane környékére, kirándulni egy kicsit. 3 éve több ízben…..
A hétvégén kirándulni voltunk a Tátrában. Igen, a múlt héten, amikor annyi sok hó leesett. Pontosabban nem is a hétvége volt, hanem egy csüt-péntek-szombat, szerda esti leutazással. Éppen ezért, mivel két nap szabinkba került a megmozdulás, eszünkbe se jutott lemondani a…..
Gaga77 2010.02.19 21:36:14
Demszky Gábor és Molnár Gyula mosolyogva tandembiciklizik valamelyik választás előtti időszakban. Többek közt ez a kép is felvillant a Fidelitas mai településkonferenciáján, amelyik a két évvel ezelőtti Városálom 2010 folytatása volt, ezúttal "2 kerék - 4 kerék"…..
Gaga77 2010.02.06 21:07:07
@mokkaczuka: rengeteg érvet lehet felhozni a bringázás mellett, és én már vagy 8x voltam Amsterdamban és csodáltam azt, hogy mennyien tudnak bringával közlekedni, illetve mennyire jó volt, hogy hajóval/vonattal bementek a központba és onna disztribútálódtak szerte széjjel, még nézni is élmény. Fogadd el, hogy vannak emberek akiknek ez tetszik, és nem kell kiszorítani az autósokat csak figyelembe kell venni, hogy vannak akik alternatív közlekedési eszközzel szeretnének nyomulni.
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
Gaga77 2009.09.08 10:26:45
@Stock: Igazad van :(
Gaga77 2009.09.08 09:51:41
@Stock: Tudnék érveket is mondani rengeteget, de tisztán lászik,hogy felesleges.
Gaga77 2009.09.08 10:23:03
@Stock: Igazad van. :(