Regisztráció Blogot indítok
Adatok
douter

31 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Van még egy kevés az üveg alján, kérsz?– Adhatod.– Patrick?– Nem tudom, eltűnt az éjszakába.– Biztos valami pillangó elrabolta.– Még egy búcsú cigi?– Ne már, mindig így kezdődik.– Naa, aztán megyünk aludni.– Oké, de tényleg egy cigi, aztán…..
… Itt tulajdonképpen be is fejezhetném az írást, de annyi más leírható dolog is történik az életben! Pl. megtudtuk, hogy nem minden koktél az aminek látszik, persze mások lehet nem látják ezt, az agyuk helyén tekergőző rosszindulattól. Különben egy-két jól megválasztott…..
Sose' volt ilyen jó Félbeszakadt 2013.03.21 17:08:14
Elkezdtem múlthét csütörtökön blogot írni, de akkor idáig jutottm: „Futunk-szaladunk, a blogra meg soha nem jut idő! A tavasz első illatát máris elfújja az északnyugati szellő és a lassan rügyező természet ismét kétségbeesett sóhajjal próbál megküzdeni a dermesztő…..
Szóval a billentyűre is már olyan undorral nézek, hogy Hollywoodban külön filmeket tudnánk rá építeni. Azt hiszem nem megy tovább, idénre teljesen szétesett a gépezet. A fogaskerekek jajveszékelve csikorognak a fejemben, hogy hagyjam őket egy kicsit állva, had jöhessenek a…..
Szóval nekem is ki van a lábamközött, de ez van. Már csak pár nap és végre egy kis káosz jön a mindennapi rohanások után! Juuupihééé! Jelezném, hogy nem csak az életben és a munkában lehet megakadni, ha hiányzik egy darab vagy egy folyamat vagy valami fontos amitől már akkor…..
Kedd ismét remekül sikerült. Poco velünk érkezett meg a Művésznő rezidenciájába, ahol már Kapitány is jelen volt. Gyorsan bevágtuk a gyors éttermi szemetet majd Kapitány kiöntötte lelkét, hogy neki most milyen fertig! Kérem szépen, Én nem tudom, hogy vagytok ezzel, de Kapitány…..
Tegnap jót vacsiztunk a Művésznőnél. Közben megjött a feleséghasonmás verseny győztese is, aki otthon hagyta a főszakácsot, mondván Ő most fáradt. Pedig megkínáltam volna egy jó pálinkával, ha méltóztatik eljönni.  Művésznő is benyelte a kórós billentyű ragályt és…..
Kedden jól felköszöntöttük ZS-t, isteni süti vibráló hangulat és fények amik a TV-ből jöttek ki, de sajna a 2:2 a társaság nagyobb részének egy kissé kevés volt. CSM azért hozta a kötelezőt és egy „csak összedobtam valamit” elnevezésű kalóriabombával próbálta…..
Sose' volt ilyen jó Coming Soon 2012.10.30 15:23:13
Rettegjetek! :)..
 Most egy darabig nem szólok, hogy ismét írom a naplóm, kíváncsi vagyok, ki az a statisztika szerinti pár ember aki időről - időre megnézi a lapot. Kezdünk ismét magunk mögött hagyni egy nem gyenge nyarat, ami könyv szerű betűtengerem meleg ágyául fog szolgálni. Aki…..
A cím már megvan:Napsütés az üveg alján!Hogy ez most egy külön oldalon íródik vagy itt lesz olvasható azt még nem tudom.Ami biztos: más nevekkel és más stílusban íródik a mű és a legfontosabb, a sztorik mögött sokszor semmi valóság nem lesz, sőt a nagy része csak…..
Sose' volt ilyen jó Namivanmi? 2011.05.06 14:21:47
Majd írok, ha lesz időm és kedvem...
Sose' volt ilyen jó Sok(k) volt 2011.03.30 23:04:00
 A dolgos hétköznapok a szokásos gyenge ritmusban teltek. Érdemben semmi nem történt, max. annyi, hogy egy hete keresem a vasárnap eldobott órát. Kedden ismét Művésznőnél randevúztunk és kivételesen Dr. Haj is meglátogatott minket. Péntek sem a képmutatásról szólt.…..
Sose' volt ilyen jó Győzelem! 2011.03.21 18:24:08
Rövid volt a múlt hét. Szerdára mindenki próbálta kiheverni a hosszúhétvége gyötrelmeit, kinek-kinek több-kevesebb sikerrel ment a dolog. Én spec még azóta sem aludtam. Péntek este meghajtottuk a „cs”-t, nehogy kijöjjünk a gyakorlatból. A dolog úgy indult, hogy…..
Péntek:Meló után átcsúsztunk Művésznőhöz megmustrálni Caligirl barátnénkat, aki még erősen szenvedett a jetlag nevű elképesztő tüneteket produkáló kórtól. Néha én is szeretnék ilyen kórtól szenvedni, de szerintem a társaság nagy része is hasonlókat kíván…..
Sose' volt ilyen jó MAYDAY 2011.03.09 17:51:30
Ünnepi Mayday "Twenty Young" április 30-án, a dortmundi Westfalenhalle-ban! A jubileumot ezúttal egy újabb, ráadás teremmel ünneplik, ahol a régi idők rave előadói fognak fellépni, akikkel elindult ez az egész (azóta is tartó) őrület.1991-ben 6000 partyarc vett részt az…..
douter 2011.03.10 19:34:36
@13ka: Fent vagy a rajtlistán!
Sose' volt ilyen jó Ismét Kedd 2011.03.08 17:15:00
Messziföldről megérkezett Caligirl, nagyon üdvözöllek! Remélem valamelyik kedden találkozunk veled. Hétvégén felköszöntöttük SzolP barátunkat is, remélem esés nélkül megúszta a hétfői munkábatekerést. Persze én balga elfelejtettem szólni, hogy csomagoljatok rántott…..
Sose' volt ilyen jó De má' mikór 2011.03.07 17:45:00
Van hétvége alkohol nélkül. Persze úgy könnyű, ha nem megyünk el bulájkodni. Péntek este volt egy kisseb összejövetel a Művésznőnél, ahol a Tigris második részével ütöttük el az időt. Még mindig nagyon ott van ez a film! Persze mindenkinek eszébe jutottak a nyári…..
douter 2011.03.07 21:10:14
Sose' volt ilyen jó nyolceleje 2011.02.28 00:13:00
Jó kis hétvége volt. Szombat este összejöttünk Művésznőnél, ahol sikerült ismét a garatra önteni némi szeszt. Úgy indult az este, hogy rendeltünk pizzát, az egyik közkedvelt kajás cégtől, majd Dr. Haj és Walsh küldött egy smst, hogy keverjem az első koccintóst. Rögtön…..
Sose' volt ilyen jó 2 hónap 2011.02.16 23:48:00
No, hol is kezdjem??? Volt egy fenyős ünnep: Zsé mint vendéglátó próbálta összeterelni a csordát a nagy eseményre, ahol kivétel nélkül mindenki megjelent és bár senki nem firtatta az elmúlt hetekben felgyülemlett időpont körüli feszültségeket, azért a feromonból…..
Sose' volt ilyen jó Türelem! 2011.02.08 17:21:39
Jóvanna, nem kell hőbörögni, hamarosan összeszedem magam és jönnek az új bejegyzések. Az elmaradt témák: volt kari, meg egy csomó party és persze egy csomó aranyköpés: vácdöproblem?..
Gondolom többen hallottatok róla, hogy 40 éves a Zsiguli és gondolom szinte mindenkinek van valami Zsigás emléke. Nekem spec egy komolyabb emlékem van: Valamikor a rendszerváltás környékén járunk. Apám sógorának volt egy zöld ezerkecskéje (1200) és egy alkalommal…..
Na kezdem magam egy kicsit utolérni, így próbálom tartani a minden hétköznap 1 bejegyzés ütemtervet. Sajnos a múlt heti netmentes napok rányomták a bélyeget a blogra és mit tagadjam a látogatás is visszaesett, így most minden karakteremmel rajta leszek, hogy nagyszámú…..
Közel 1 hét után ismét van netem. Sajnos volt valami gigszer amire a szerelők sem gondoltak, így egy kissé lassan ment a dolog, de a lényeg, hogy most hasít, ahogy kell! Szombaton ismét bowlingozással töltöttük az estét és volt nagy meglepetés - Walsh kétszer is felmászott a…..
 Majdnem teljes a csapat, itt vagyunk ZS-nél, aki együtt él A-val, de A nem ZS ágyába bújuk esténként. Mostanság ZS ágyába senki sem bújik, pedig a régi fixjáró is itt van ma este. Túl vagyunk az első húzáson, érdekes módon az összes cetlin P neve szerepelt –…..