Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MatuiaMagazin

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Büdi Márton - Az utóbbi hetekben valahogy divatba jött a rezsiszámlákon meg a gázárakon keseregni. Persze az valahol érthető, ha egy pedagógusházaspár vagy egy egyedül álló ápolónő most nagyon izgul, hogy fizeti majd ki a rezsicsökkentés-csökkentést, de ami igazán zavarba ejtő, hogy a panaszkodás…..
Matuia Magazin Programajánló 2022.07.28 23:00:13
Vlagyimir Putyin eredetileg a tömeggyilkos világbajnokságra akart benevezni, de mondtuk neki, hogy eltévesztette a házszámot, az a régi, igazi Matula Magazinban volt, nem ebben a fröccsöntött gagyi másolatban. Mindenesetre, ha már itt volt, elfogadta felkérésünket a programajánló…..
Igen komoly feszültségeket hozott felszínre egy budapesti szerkesztőségben, hogy nagy múltú, már-már ikonként tisztelt újságírójuk több, a NER-által fétisizált sporteseményre is kilátogatott, sőt ott jól is érezte magát. B. történetét legjobb oknyomozónk, Magyar E. Péter göngyölítette fel. Magyar…..
Fenék Tibi dolgai nem mentek túl jól mostanában: kapott egy női vezetőt, aki kirúgta, miután maszturbáláson kapta az irodában. Ennek ellenére a sexuál-erotikus fantáziák koronázatlan királya nem keseredett el és vállalta, hogy megírja a Matuia Magazinnak, mi történt vele, amióta utoljára hallottunk…..