Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abrakapokusz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
Zavaros dél-amerikai országok megértéséhez különleges férfiakra van szükség. Ki a jó? Ki a rossz? Kinek van igaza? Ki az elnyomott? Ki az elnyomó? Ki lop? Ki tesz meg mindent a népéért? Most, Rózsa-Flores Eduárdó halála kapcsán a téma különösen akutális. Mi magyarok, azonban…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
Bárcsak gyakrabban lennének választások! Akkor több lenne az SZDSZ-kampány, és még sokkal több lenne a vidámság. A kampány ugye a demokratikus politizálás esszenciája, ahol nincs maszatolás, el kell adni a terméket a választóknak. Erzsébetvárosi ingatlanok eladásából pénzt…..
No hát akkor Fernando Verdasco a legjobb 10 között, ott, ahova tartozik, gratula! James kicsúszott a 10-ből, Nalbi visszajött. Tsonga zuhant hét helyet, mivel nem tudta megvédeni a tavalyi döntőjét. Ancic bejött a harmincba, és Gulbis is megindult visszafelé. Ljubicic szintén…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
abrakapokusz 2008.12.17 12:10:18