Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesziz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A civilizációnk húsz éven belüli összeomlását jósolták meg egy nemrég megjelent interjúban a 24.hu portálon. Ezzel az előrejelzéssel nem tudunk egyetérteni. Ugyanakkor a Szkeptikus Társaság szerint is komoly problémákkal áll szemben az emberiség, amelyekre sürgősen megoldást kell találjunk...
mesziz 2022.06.21 21:46:29
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A túlnépesedés nem a négerek és az elmaradott országok hibája. Ahhoz, hogy a fehér segged igényét kielégítsék és fast fashion-okban vásárolhass és fillérekért juss hozzá a Hi-Tech cuccokhoz pont ezeknek a szerencsétlen „nigger” és „távol keleti” embereknek kell a legtöbbet szenvedni. Elvisszük Európából a szennyező technológiákat. Mérgezünk másokat, hogy nekünk jobb legyen a levegőnk a vizünk. Gyerekeket dolgoztatnak, hogy a fehér valagadra egy alkalommal felvehess egy nadrágot aztán kidobd. Eszed a banánt, az egzotikus gyümölcsöket amit olyan környezet kárósítás árán juttatnak el hozzád, hogy azt fel sem tudod fogni. A kitermelt energiahordozók (olaj, gáz) olyan szintű energiát igényel, hogy eljusson hozzád, hogy szinte felfoghatatlan.

Azt írod, hogy:
„Nem halat kell adni az éhezőknek, de még csak nem is halászni kell őket megtanítani, ahigy dz elcsépelt bölcsesség állítja, hanem milliárdos mennyiségben kotonokat kell szállítani nekik.”

Hát inkább a te kellettél volna, hogy egy kotonba végezd. Mert ez az egész szarság, ami ma van az a mi „modern, fejlett, intelligens” világunknak köszönhető.

De remélem tényleg lesz egy olyan vírus, vagy katasztrófa, ami a mi „modern, nagyon okos” társadalmunkat nem meg tizedeli, hanem negyedeli. És a „niggerek” és tudatlan „afrikai, brazil stb.” bennszülöttek röhögnek majd a fehér városlakó emberen. Biztos lesz ilyen. És ott leszel te vagy a gyermeked vagy unokád a sírva könyörögtök majd, hogy segítsenek ezek a „fejletlen, buta” emberek ezt túlélni.
mesziz 2022.06.21 21:52:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A fasiszta fajgyűlöletre nincs válaszom.
Ja de van.

"Mindegy, hogy fekete vagy fehér a golyó, mindenkit elér!

Egymást ölik a pénzért az emberek
Kinyírnak téged is bármikor, hogyha engeded.
Gyûlölnek a bõröd színéért, de õk sem tudják, hogy miért
Üldöznek téged, mert nem ismernek más színt, csak a fehéret.

Elbaszták a mocskok az életed,
Itt élsz te is haver, használd a két kezed.
Az utcákat gyûlölet járja, a tömeg jelszavakra várva
Üvölt fel az égre: LEGYEN ENNEK VÉGE!"

Action - Fekete vagy fehér
mesziz 2022.06.21 21:54:34
@geegee:
Igen. Én is egy önző fehér árja vagyok.
:-)))