Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pompadour

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa élményben lehetett részük vasárnap este a tévénézőknek, az RTL Klub és a TV2 esti híradójára kapcsolók azt hihették, káprázik a szemük. A két csatorna csinos híradósai, Boros Kriszta (37) és Andor Éva (38)  pontosan ugyanolyan ruhában vezette a műsort, az egyetlen…..
hogyvolt VV4 - 4X27 2011.01.11 09:50:00
Ha az Üvegtigrisből megtudhattuk, mi az a latin lever (Nem lever, lover! Baszógép! Kösz Csoki, sokat segítettél!), a tegnapi összefoglalóban láthattuk magát a harmadosztályú latin szeretőt is, Alekosz személyében. A nem mindennapi látvány leírásához még nem találtam megfelelő…..
Lakás Babitsék egykori házában Földszintes házrész a Nagymező utcában + bálterem létrákkal Lakás két bejáratta Még mindig eladó a Hauszmann-Lotz kecó, de árat már nem írnak (v.ö. ezzel) Mit lehet kezdeni egy saját világítóudvarral? "A ház…..
Az Árkádban van egy bolthely, amely már elég régóta le volt fóliázva valami "Itt új divatbolt nyílik" szöveggel, ami elsőre talán kamunak tűnhet, de úgy látszik nem volt az. Most ugyanis lecserélték egy újra, amelyen már ott szerepel, hogy munkaerőt keresnek a…..
Subba X-IT Világuralom 2008.12.17 15:54:00
A világ olyan részére kalauzolunk el benneteket, ahol átlagosan tíz percnyi lemaradásra élnek az emberek mindentől ami éppen, vagy talán volt már menő. Az egyik ilyen hely a Westend aluljáró szintje, az X-It ruhamárka forrása. Itt termelődnek ki azok a hajadonok, akiket…..