Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olay Hanna

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te mit csinálsz a jövő héten? Kimozdulnál a barátaiddal Budapesten, amíg még jó idő van? Ismét sok érdekes programötletet gyűjtöttünk össze nektek a hétre, és még az időjárás is kedvez a szabadtéri kikapcsolódásnak. Tartsatok velünk! ..
Gólyáknak és felsőbb éveseknek egyaránt fontosak a tudnivalók a tanulmányi ösztöndíjról, hiszen ez az egyetemen elérhető egyik legmagasabb ösztöndíj: aki igazán kiemelkedő átlagot produkál, annak akár havi 70 ezer forint is ütheti a markát egy-egy féléven keresztül. Így aztán nincs más dolgotok,…..
Új tanulmányok, új város, új közösség, új problémák. Összeszedtük azokat a hasznos tudnivalókat, amelyek megkönnyíthetik gólyaként az első egyetemi szemesztert, és néhány fogódzót adhatnak az új kihívások káoszában. Most igyekeztünk a legfontosabb témákat körül járni, itt pedig egy személyes…..
Május 15-e a kreditelismerési kérvény leadásának határideje, amely feltétlenül szükséges, amennyiben a jelenlegitől eltérő tudományterület mesterképzésére jelentkeztél. Mit jelent ez, mi a célja a procedúrának, és mi mindent kell csatolni a nyomtatvány mellé? Cikkünkben minden felmerülő kérdésre…..
A Corvinus Ösztöndíj lehetőséget kínál a képzéseken való térítésmentes részvételre, azonban akkor sem kell aggódnod, ha nincs ösztöndíjas helyed. Mutatjuk az alternatív megoldásokat és támogatásokat. Írta: Olay Hanna; borítókép: Budapesti Corvinus Egyetem Corvinus Ösztöndíj Mióta a Budapesti…..
Október 10-e a mentális egészség világnapja, ebből az alkalomból a Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Támogatás csapata programok széles kínálatával várja a hallgatókat október 5. és 12. között, a Mentálhét keretén belül. Olyan programok közül válogathatunk, mint az Élő Könyvtár, előadások…..
A Corvinuson nemcsak a tanulásban, hanem a sportban is lehetőséget kapnak a hallgatók tehetségük kibontakoztatására. Az egyetem számos ingyenes lehetőséget kínál különböző sportágak kipróbálására, gyakorlására vagy versenyszerű űzésére. Írta: Olay Hanna; Borítókép: Canva Fakultatív sportolási…..
A Corvinus kiemelkedően sokféle külföldi részképzési lehetőséget biztosít a világ különböző pontján található partnerintézményeiben hallgatói számára. A külföldi tapasztalatszerzés nyitottabbá teszi a fiatalokat, és lehetőséget ad új kultúrák megismerésére, ezért mindenképpen fontos része a képzési…..
Az Egyetem országosan kiemelkedő nyelvi és szaknyelvi választék keretében biztosít nyelvoktatást a hallgatók számára. Ezzel az Idegennyelvi Oktató- és Kutatóközpont foglalkozik. Írta: Olay Hanna; borítókép: Budapesti Corvinus Egyetem A gazdasági életben meghatározó a nemzetközi színtér, ezért…..
A Corvinus remek lehetőségeket nyújt a kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő hallgatói számára ahhoz, hogy költségeiket, vagy azoknak egy részét diákmunka vállalása helyett ösztöndíjakból fedezzék. Gólyaként ezek közül a két legfontosabb a Corvinus Ösztöndíj és a Tanulmányi ösztöndíj. Cikkünkben…..
Egyre szélesebb körben döntenek fiatalok és idősek egyaránt, hogy bojkottálják a fast fashiont  a fenntarthatóság jegyében. Felmerül azonban a kérdés: milyen alternatívákat kínál a divatipar, mennyire tudunk élni ezekkel, illetve meg tudjuk-e fizetni a környezetbarát lehetőségeket? Írta: Olay…..