Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosonyi Eszter

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előfordulhat olyan helyzet, amikor jól jön a plusz segítség. A diákhitelek alapvető célja, hogy bármikor igénybe vehető lehetőségként megkönnyítsék az egyetemi éveket. Melyek a legfontosabb tudnivalók ezzel kapcsolatban? Összegyűjtöttük! Írta: Mosonyi Eszter; Borítókép: Canva Mi az a diákhitel? A…..
Az egyetem környékén számos látnivaló vár titeket – akár két óra között is kellemes lehet ellátogatni a listán lévő helyek bármelyikére. Első körben, és talán a legközelebb eső alternatívaként a Nehru part kínálkozik. De hogy ne csak a Nehru-Gellért-hegy-Múzeumkert hármasát említsük, kicsit távolabb…..
Miután felvételt nyertetek a Corvinusra, érdemes utána néznetek, mennyi lehetőség vár itt rátok akár diákszervezeteinkben, akár a szakkollégiumokban. Hogyha az egyetemi képzésen felül szeretnétek elmélyülni egy-egy témában, vagy szoros baráti és szakmai kapcsolatokra vágytok, cikkünk nektek…..
Elsőévesként sok újdonsággal találkoztok, ezért az első heteket sokan kaotikusnak élheti meg. Cikkünkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az egyetemen használt informatikai rendszerekkel kapcsolatban, hogy ezen a téren megkönnyítsük a dolgotokat. Írta: Mosonyi Eszter; Borítókép:…..
Mi az árstop? Mióta létezik ez a jelenség és vajon meddig marad? Milyen gazdasági folyamatok figyelhetők meg ezzel kapcsolatban? Ezekre a kérdésekre adott választ Dr. Sugár András, egyetemünk Matematikai és Statisztikai Modellezés Intézetének docense. Írta: Mosonyi Eszter, Borítókép: Canva Az…..