Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gémesné Szőke Tünde

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Vaper társunk!   A közeljövőben számos olyan szabályozási intézkedés megvitatása várható az Európai Unió szintjén, amelyek még a jelenleginél is jobban korlátoznák az e-cigarettához való hozzáférést. Ha az intézkedések megvalósulnak, az azt jelentheti, hogy az e-cigaretta nem lesz kapható a…..
Gémesné Szőke Tünde 2022.06.16 18:52:25
Üdv!
Én 20201 októbere óta erősítem a vaper társadalmat, előtte 9 évig analóg cigarettát szívtam. Csak pozitívum dolgokat tudok felsorolni az átszokásomról és az azt követő időszakomról. Ilyenek pl:
- nem érzek légszomjat egy egy vapelés után, amit az analóg cigaretta után éreztem minden alkalommal
- sokkal hidratáltabb a bőröm
- ha társaságba/emberek közé megyek nem érzik rajtam azt a katasztrofálisan büdös cigaretta szagot, ezzel tisztában is vagyok ezáltal jobb a közérzetem is.
- az analóg cigaretta után 3-5 hét a szervezet regenerálódási ideje, míg a vapelés után 10 másodperc szóval na... :D
Sorolhatnám nap estig de annyira felesleges, hogy hihetetlen.
Azzal, hogy megváltam az analóg cigarettától és átszoktam a vapelésre csak jobb lett az életem és nagyon bánnám, ha ezt megvonnák tőlem/tőlünk vaper(ektől). Ez egy életérzés. Kel a dohányosnak is látnia, hogy van más alternatíva, ha nem dönt a végeleges leszokás mellett.
Ismerősöm szintén közel 10 év dohányzás után egyik nap véreset köhögött, eldöntötte, hogy innentől nincs cigaretta de a nikotinra szüksége van és mióta átszokott semmi gondja nincs! Semmi!!!
Másik példám, amit felhoznék:
Egy jó barátom ekcémás és egyfolytában száraz, kirepedezett a bőre ezáltal. Átszokott a vapelésre és elkezdtek neki ezek a tünetek enyhülni (nem mondom, hogy teljesen megszűnt, de mióta vapel azóta a kezelő orvosa is szóvá tette neki, hogy mi ez a hatalmas javulás) szóval nem hiszem, hogy megoldás lenne ennek is a megvonása egy ekkora társadalomtól. Én csak egy vagyok közülük, de szerintem sokak kérése benne van a mondandómban.
NE VEGYÉK EL TŐLÜNK A VAPET!!!!