Regisztráció Blogot indítok
Adatok
postabelyeg

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
postabelyeg 2016.01.16 14:40:55
@XJ8:

Ebben Budapest 2006-ról van szó.

"és volt egy rendőrnő, aki összeégett, mert az oldalán voltak a könnygázgránátok, és csúzlival úgy találták el, hogy berobbantak. Ő tartósan nyomorék lett, a mai napig javítgatják."

index.hu/belfold/2010/01/18/en_nem_lottem_fejre/
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
Húsz  éve jelent meg a Zooropa, a U2 egyik kevésbé ismert, de annál több rejtjelezett tartalommal töltött lemeze. Hámozzuk most le a témáról a jól ismert dublini mamutzenekar körüli szokásos vitákat és a tényt, hogy a mai U2 már nem az, ami húsz éve volt, popkulturális…..
Subba A drog rossz 2013.06.12 13:56:00
Mémmé vált bemotyózott készkedések csokorba gyűjtve közepesen szar zenei aláfestéssel. ..
Szomorú fejleménnyel folytatódott csütörtökön a Britain's Got Talent című brit tehetségkutató: kiesett a mezőnyből az egyik magyar csapat, a Papp Timi vezette Freelusion. Ők voltak az a kék dresszbe öltözött formáció, akik múlt héten még mindenféle digitális trükköket…..
postabelyeg 2013.06.02 19:31:37
@Ainult Mina: "Papp Tímea feledhetetlen alakítást nyújtott az Első generáció című feledhető magyar akciófilm-sorozatban is :-)
Volt az a pénz..."

Nem láttam. Mi volt feledhetetlen alakítás?
Teljesen átlagos, napsütéses szombat reggelnek indult a mai nap. Egészen addig, amíg hirtelen fel nem bukkant a Kapitány a csepeli piac színes forgatagában. A helyzet abszurditását erőteljesen fokozta, hogy karján fonott vesszőkosár fityegett, nyomában pedig kvázi Lenin-fiúkként…..
postabelyeg 2013.04.28 13:18:58
Az orosz rakétagyár biztonsági igazgatójának és 30 beosztottjának a fejébe került, hogy egy blogger bemászott a katonai terültre és az ott készült fotókat a világhálón publikussá tette. A "Halálcsillag belsejére hasonlító", az orosz hadiiparban és űrkutatásban használt rakéták égéstermékét…..
Vannak könyvek, amelyek nem állják ki az idő próbáját. Vannak, amelyeket évtizedekkel megírásuk után fedeznek fel. És vannak, amelyek önálló életet élve hatnak vissza írójukra. Sokszorosan ilyen Tormay Cécile Bujdosó könyve is. Szubjektív vádirat ez, amely a mai napig…..
  Ma kora délután kocsival próbáltunk hazajutni a józsefvárosi piacról, de a Deák térnél elakadtunk, mert keresztbe a József Attila utcán rég nem látott tömeg vonult magyar zászlókkal, transzparensekkel, egyebekkel. Pár ezren biztos voltak, vagy fél órát rostokoltunk a…..
postabelyeg 2013.03.10 07:59:17
KatPol Blog [KNN] Kalózok alkonya 2013.02.03 15:47:52
A közel-keleti forradalmak és polgárháborúk nyilván jóval izgalmasabb témát jelentenek, mint azt figyelni, hogy éppen hány halászhajó legénységét tartják fogva gumicsónakokban keménykedő kelet-afrikai kalózok. Ettől függetlenül azonban a szomáliai önkényes hajófoglalók…..
Régi gyöngy ez a természetbarát csoportosulásról, akik mélyen átélik a  növények halálát. Itt például egy fát siratnak nagy erőkkel. Gyanítom vega az összes és akkor rögtön felmerül a kérdés, hogy vajon a salijukat is zokogva aprítják össze? Az a fa nem ezt…..
Subba Menő ugrálós, dobálós 2013.01.26 18:15:14
Jófajta kis válogatás. Zene nélkül ajánlott. ..
postabelyeg 2013.01.26 19:30:05
A multikkal kapcsolatos népi ellenérzések különösen erősek, illetve a kritikátlanság -- etatista liberális oldalon -- különösen szembetűnő olyan tőkeszegény (tőkeimportőr) országokban, amelyek egyúttal alacsony hozzáadott értéket is képviselnek a multinacionális ellátási…..
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
Első pillantásra átlagos szépségversenynek tűnik, ám a résztvevők drogcsempészek, gyilkosok, és egyéb bűnökért elítélt asszonyok. A verseny pedig a rehabilitáció része. A helyszín a kolumbiai Bogota Jó Pásztor nevet viselő női börtöne, ami alighanem egyike a…..
Szerintünk egy álruhás TEK-es. Civilként elbújt a nép közé.  ..
postabelyeg 2012.09.07 16:45:51
KKBK Fidesz-azer-örmény 2012.09.02 11:43:55
Safarov a NATO Partnerség a Békéért program keretében részt vett egy, a budapesti Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen 2004 elején tartott angol nyelvtanfolyamon, amin Gurgen Margarjan örmény tiszttel szomszédos szobában volt elszállásolva. Səfərov éjszaka baltával lefejezte az…..
Subba Kedvenc kommentelőm! 2012.04.04 15:50:00
postabelyeg 2012.04.04 16:48:39
Gyémántbányái kimerültek, lakói hátrahagyták, a sivatag persze meg visszavette. Ma sakálok és skorpiók otthona.Homoki fürdőkád (Fotó: Geo.de)..
  Madarat tolláról, embert barátjáról. Csupa olyan szót és kifejezést leszek kénytelen használni, melyek gyakorlatilag értelem és tartalom nélkülivé süllyedtek az utóbbi időben. Csak felsorolásszerűen és a teljesség igénye nélkül: „nem illik”, „nem…..
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Clandestino Narco 2012.02.21 21:12:00
Mexikóból egyre riasztóbb számok érkeznek. Tíz halott itt, húsz halott ott, negyven halott amott, hétről hétre. Az elmúlt öt év során – amióta Felipe Calderón elnök hivatalba lépett és fegyveres harcot hirdetett a drogkartellek ellen – a mexikói drogháború a legóvatosabb becslések szerint is 50 ezer…..