Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giedi

0 bejegyzést írt és 368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
comment:com X-Faktor: szeptember 2. 2017.08.16 08:30:00
Az RTL első szeptemberi hétvégéje elég erősnek néz ki, elkezdődik az új X-Faktor-évad, amiben Tóth Gabi helyén Radics Gigi ül majd (ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci marad), az első, várhatóan bikicsunájjal is alaposan kistafírungozott részt követően meg jön a Roast,…..
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Giedi 2017.02.19 21:03:58
@nick papagiorgo: Másért meg nem nagyon érdemes nézni ... Sajna,ez van.
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
Egy szereplő pedig beszél benne, méghozzá Sólyom, azaz Michael Horse, aki narrálja ezt a kis beharangozót, de egy pillanatra meg is jelenik benne. Láthatunk pár légifelvételt a helyszínről, és a végén diadalmasan megmutatják nekünk az új Twin Peaks-táblát. A sorozat 2017-ben…..
Tegnap a Hooters egyik pincércsaja is kipróbálta magát a teljesen komolyan vehető és hiteles főzőműsorban, A Konyhafőnökben, amibe persze NEM azért került be, be akkor mellei vannak, mint Fördős Zé feje, hanem mert tehetséges szakács, na ja. Versenyzőtársai kis híján infarktust…..
A szokásos évi toplistám kommentjei között felmerült Danialves kolléga részéről az építő jellegű kritika, mely szerint nem lehet teljes egy éves lista azon gyöngyszemek nélkül, amelyeket nálunk Magyarországon ilyen-olyan okok miatt nem hoztak be. A forgalmazók valószínűleg…..
Szegény Zs. júindulatúan azt hitte, hogy az első panaszosunk lesz Black Friday ügyben. Abban mondjuk valószínűleg nem téved, hogy nem az utolsó. Én leszek az első Black Friday reklamáló, gondolom, nem az utolsó. Gyermekem már régóta cincálja az anyam egy saját laptop miatt.…..
Az előválogatók katasztrófája után egyáltalán nem lepődtem meg, hogy Sixx az élő adás után is arra a konklúzióra jutott, hogy a Rising Starnak már tényleg semmi értelme nincs. Aztán kiderült, hogy két figyelemre méltó énekes csak akad a mezőnyben, ez a szám pedig alig…..
Elkezdődött a messiásként várt negyedik etap. Kicsit megváltozott a műsorstrúktúra: egy napos delay-jel adják le az eseményeket, de a felkonfok továbbra is élőben mennek, plusz VV Éva, Gyémánt Aleska, Bunyós Pityu, Bárdos Bandi és Puskás Peti (meg még pár számomra abszolút…..
Az m1 megijedt a saját műsorától, mégsem mernek komolyzenét sugározni főműsoridőben: továbbra sem kerülnek adásba a zenészek produkciói, csak a honlapon lehet megnézni teljes hosszában a darabokat, az adásba csak egy pár másodperces összefoglaló jut, így aztán 1 óra 15 perc…..
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Elérkeztünk a lista végéhez, ami kétségkívül egyben a legizgalmasabb állomás is, hiszen általában mindig a legjobbakra kíváncsi mindenki. Furcsa abba belegondolni, hogy ha csak magamtól állítottam volna egy szimpla 10-es listát, egyáltalán nem biztos, hogy akkor is ezekkel a…..
comment:com Bravó, Sport2! 2014.04.12 21:08:32
Ritkán látható tévés bravúrt hajtott végre ma este a Sport2: egyszerre bőszítette fel az Arsenal és a Wigan szurkolóit is. A két csapat éppen FA-Kupa-elődöntőt vívott egymással, ami egymeccses, azaz ha döntetlen az eredmény, akkor hosszabbítás majd 11-esek következnek.…..
Ez itten, kérem szépen egy ún. szárazbaszás előjátéka, az ujjazás, amit VV Krisztián abszolvált VV Iza bugyiján keresztül, mert úrilányról van szó, kérem szépen, semmi hangoskodás, vonaglás, a csúcsról is csak a kitágult pupilla tanúskodhatott volna, de sötétben ugye ki…..
Deep Purple @ Papp László Budapest Sportaréna, 2014.02.17. Van a Treme című sorozat. Nem tudom ki látta, de aki nem, az azonnal pótolja, zseniális. Ebben a különböző történetszálak mellett rendkívül nagy hangsúlyt kap a New Orleans-i zene. Állandóan valami koncertet lát az…..
Ha milliókért veszünk otthonra egy presszógépet, amihez utána olcsón szerezzük be a szemes kávét, akkor ettől olcsón isszuk naponta a feketét? Nem. Az atomerőmű is ilyen: ha már kifizettük a hiperdrága gépet, akkor hiába költünk utána keveset, olcsón már semmiképpen nem…..
Giedi 2014.02.13 20:22:26
@napelemügynök: Minden állításra egy odavágott "nem igaz" nem hiszem, hogy bárkit bármiről is meggyőzne, kivéve a hozzászóló kompetenciájáról ....
Hihetetlen, milyen pofátlanul kozmetikázza a tényeket és mossa azokat össze a közmédia, amikor végre van egy olyan műsoruk, amit valóban néznek is az emberek. Miért nem elég azt a nézettséget közölni, amit össze lehet hasonlítani a többi csatornáéval is? Miért nem lehet…..
Magyarországon minden 2016-tól érettségiző középiskolás köteles 50 óra közösségi szolgálatot teljesíteni, írták törvénybe 2011-ben. A 2012/2013-as tanévtől kezdődően minden kilencedikes a törvény hatálya alá esik. A cikket Országh Viki, középiskolás…..