Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelemen Richárd (Rixon)

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CCXP Sao Paolo Comic-Con Lucasfilm panelbeszélgetésén felfedték, március elsején érkezik Din és Grogu kalandjainak folytatása a Disney+-ra! A megjelenési dátum egy ideje kérdéses volt, hiszen a májusi Star Wars Celebration vonatkozó panelbeszélgetésén még 2023 februárjáról hallhattunk, később, a…..
A Dedra Meerót alakító Denise Gough nemrég az Empire-nek adott interjút, ahol többek között azt is felfedte, eredetileg másképp hangzott volna Maarva beszéde. Igen, egy másik „F betűs” szó került volna a „Fight the Empire” mondatba. Míg a Star Wars rajongóknak hónapokat kellett várniuk arra, hogy a…..
A következő Star Wars-film a tervek szerint csak 2025 decemberében kerül a mozikba, de egy új pletyka szerint már áprilisban, vagy májusban elkezdődhetnek egy egyelőre cím nélküli Star Wars-film előkészületi munkálatai a londoni Pinewood stúdióban – állítja a Bespin Bulletin a MakingStarWars…..
Csupán két év távollét után visszatér a The Walt Disney Company élére a korábbi elnök-vezérigazgató, Bob Iger. A korábban őt váltó Bob Chapek a bejelentést követően azonnali hatállyal lemondott a pozícióról – számol be a CNN. Chapek átvezette a vállalatot a világjárványon, amely közel 100 éves…..
Tegnap volt 44 éve, hogy először és egyben utoljára televízió-képernyőre került a hírhedt Star Wars Holiday Special. Ezen évforduló alkalmából a hivatalos Star Wars YouTube-csatorna egy igazi különlegességgel lepte meg a rajongókat. A Holiday Special történetének központi eleme a vuki nép élet…..
A magyar származású Jessica Almasy színésznő, illetve szinkronszínésznő adta a Nihil rettegett twi'lek harcosának, Lourna Dee-nek a hangját a nemrég írott formában magyarul is megjelent Fergeteghajtó, avagy Tempest Runner című hangjátékban. Felelevenítetve a Ziro.hu hagyományát, Star Warson dolgozó…..
Snoke háttere azon pontok közé tartozik a zárótrilógiában, melyre ugyan kaptunk valamennyi magyarázatot, de továbbra is elég sok a kérdőjel. Az őt megformáló Andy Serkis ugyanakkor nyitott lenne ezeknek a megválaszolására. Serkis nemrég a Jake's Takes nevű YouTube-csatornán adott interjút az…..
Az r/StarWarsLeaks subreddit népe mindig árgus szemekkel figyeli a Star Wars híreket és szivárgásokat, most a Disney+ olasz Twitter fiókján lettek figyelmesek egy rejtélyes kiírásra. Az oldal nemrég tette közzé a platformra novemberben felkerülő új tartalmak listáját, 12-én pedig eszerint egy…..
A Knights of the Old Republic Remake bejelentése óta számos nem túl pozitív hírről értesülhettek a rajongók, most viszont egy izgalmas újdonság lepleződhetett le a projektről. Az MCM London Comic Con keretében ugyanis felfedtek két új Hasbro Black Series figurát, melyek minden bizonnyal a már…..
Február 22-én érkezhet a népszerű élőszereplős Disney+ sorozat harmadik évada, jó eséllyel a következő előzetes megjelenési dátumára is fény derülhetett – írja a MakingStarWars.net értesülései alapján a Bespin Bulletin. Még a májusi Star Wars Celebrationön derült ki, hogy a sikeres sorozat várva…..
Múlt héten lezajlott a D23 Expo, melynek keretében összesen 4 napon át érkeztek a Disney égisze alá tartozó különböző stúdiók tartalmaihoz kapcsolódó hírek. Természetesen a Star Wars és a Lucasafilm egyéb projektjei sem maradhattak ki, az újdonságokat pedig ezúttal videós formában osztjuk meg…..
A tervek szerint ezen a héten jelenik meg a Köztársaság fénykora magyar nyelvű sorának legújabb kiadványa, a Fergeteghajtó, melyben Lourna Dee előéletét ismerhetjük meg. Hasonlóan több korábbi alkotáshoz, mint a Dooku: Az elveszett Jedi, vagy a Doktor Aphra, ez a könyv is egy rádiójáték…..
Szeptember 21-én indul útjára a Disney+ felületén a negyedik élőszereplős Star Wars sorozat, mely a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andor életét fogja részletesebben bemutatni. Ennek az apropóján blogunk cikksorozatot indított, melynek célja nem más, mint a Lázadók Szövetségében fontos szerepet…..
Elsősorban az előzménytrilógián nevelkedett Star Wars rajongóként mindig is a kedvenc jelenetsoraim közé tartozott a Baljós árnyak fogatversenye. Szeretetem tovább növelték a különböző fogatversenyzős videójátékok is, melyekből a többi pilótát is többé-kevésbé megismerhetjük, legalább névről. A mai…..
Szeptemberben érkezik a The Bad Batch című animációs sorozat második évada, melyben klón főhőseink tovább folytatják harcukat a felemelkedő Birodalommal szemben. A Star Wars Celebrationön bemutatott előzetes által felfedett egyik legérdekesebb információ Cody parancsnok visszatérése lesz, ami…..
Az Obi-Wan Kenobi sorozat végeztével sokak számára kissé zavaros lehet, hogy milyen Star Wars sorozatok érkeznek ezután, és hogy mit érdemes tudni róluk. Ezúttal videóban gyűjtöttem össze a legfontosabb tudnivalókat, beleértve az ismert megjelenési dátumokat. Kelemen Richárd "Rixon"..
A Rolling Stone magazin a Marvel Filmes Univerzum (MCU) legújabb darabja, a Thor: Szerelem és mennydörgés kapcsán készített egy hosszú interjút a film rendezőjével, Taika Waititivel, akiről nagyjából két éve tudjuk, hogy egy Star Wars univerzumban játszódó mozifilmen is munkálkodik. Az interjúban ez…..
Habár magam sem szeretem a rajongói teóriákat, mert sok esetben hamis elvárásokat keltenek az emberekben, ezúttal egy igen érdekes elmélettel találtam szembe magam. A jövőre érkező Star Wars Jedi: Survivor előzetesének végén láthattunk egy, a történet szempontjából látszólag fontos, őszes hajú…..