Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ms_mester

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a tökéletes táska, krokodilbőr, éppen akkora amekkora kell legyen, neve is van, hiszen Gucci, egyedül az ára a probléma, 22 900 dollár, úgyhogy drágám, karácsonyra nem ezt kapod! Gucci ..
ms_mester 2008.09.07 18:27:44
BuheraBlog Középút 2008.09.06 14:22:00
Az utóbbi napokban jó nagy viharokat kavartak a Google Chrome-mal kapcsolatos biztonsági kérdések. Ma végre volt időm egy kicsit utánajárni a dolgoknak, amihez nagy segítséget nyújtott ez a doksi, amit sghctoma linkelt be egy kommentben. A másik forrás a Chrome alapján képező…..
ms_mester 2008.09.06 18:41:35
"Timeo danaos et dona ferentes"
valamint:
"Aki egyszer megpróbálta..."

(Idézet a felhasználási feltételekből:

"11. Content licence from you

11.1 You retain copyright and any other rights that you already hold in Content that you submit, post or display on or through the Services. By submitting, posting or displaying the content, you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free and non-exclusive licence to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any Content that you submit, post or display on or through the Services. This licence is for the sole purpose of enabling Google to display, distribute and promote the Services and may be revoked for certain Services as defined in the Additional Terms of those Services.

11.2 You agree that this licence includes a right for Google to make such Content available to other companies, organisations or individuals with whom Google has relationships for the provision of syndicated services and to use such Content in connection with the provision of those services.

11.3 You understand that Google, in performing the required technical steps to provide the Services to our users, may (a) transmit or distribute your Content over various public networks and in various media; and (b) make such changes to your Content as are necessary to conform and adapt that Content to the technical requirements of connecting networks, devices, services or media. You agree that this licence shall permit Google to take these actions.")

Kérdés? :-)))
Tiboirnak eszébe jutott egy elég prosztó lehúzás, amin utoljára a 90-es években keseregtünk, hogy vajon miért percdíjakat számolnak a mobilszolgáltatók, amikor minden eszközük meg van rá, hogy tök korrekten, a fogyasztás alapján lehessen fizetni. Egyszer régen volt egy nagy…..
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
Mandiner blog Az alelnökjelöltnő 2008.08.30 12:01:00
  Szép meglepetéssel kedveskedett választóinak a 72. születésnapját ünneplő John McCain. Bár a jelöltek között tartották számon Alaszka kormányzóját, némileg mégis váratlanul érte a közvéleményt a kevésbé ismert Sarah Palin alelnökjelöltté választása. A…..
  Az Unokáink élete sorozatban egy kutatás következtetéseit adjuk közre, amit a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért Egyesület (http://www.tff.hu/) végzett. A kutatás során civil szervezetek vezetőinek jövőképét összegeztük, és most ennek társadalmi vetületét…..
Mostanában egyre több, a mai abszurdisztáni közbiztonsági állapotról szóló - gyakran egyenesen megdöbbentő - cikket olvasok. Egyre több és több a rablás, a garázdaság, a betörés, a verekedés, a zsarolás stb... Lassan egyes régiókban, varosokban a közbiztonság szintje nemhogy…..
ms_mester 2008.08.26 07:26:23
cett · cettblogja.blogspot.com 2008.08.26. 06:58:49

Sajnos a genetikailag pigmentáltak egyre nagyobb hányada nem bűnözésből, hanem legálisan juttatott segílyekből tartja fent magát! "Örökbefogadott" kölkök révén és egyéb (legális(!) forrásokból az átlag havi bevétele 600-900 ezer forint! Nem csodálkozom, hogy büdös nekik a munka!