Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács G. Judit

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kép forrása: discovermagazine.com A világ az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésének és az éghajlatváltozás elleni küzdelmének egyik kulcsa a megújuló energiaforrásokkal működő villamosítás, ami a közlekedési eszközök és az épületek, vagy komplett városok villamosítását…..
Manapság egyre többen motoroznak hazánkban, legyen szó utcai vagy pályamotorozásról, vagy akár motocrossról. Aki ilyen formában szeretne két keréken gurulni, az nagyon széles körben megtalálhatja a kedvére valót. De mi az, ami közös bennük a sebességélményen túl? A válasz a jogosítvány. Így…..
Ha mobilokról van szó, akkor már kezdtünk hozzászokni az új generációs kinyitható és becsukható Fold eszközökhöz. De mi történik akkor, ha ezt az ötletet átültetik a laptopok világába? Kép forrása: YouTube/Techfluencer Az okostelefonok világban már évek óta megfigyelhető az összehajtható…..
Mi a helyzet az elektromos rollerek szabályozásával? Mennyire biztonságos? Milyen közlekedési eszköznek minősül és milyen KRESZ-szabályok vonatkoznak rá? Az elektromos roller a mindennapi közlekedésünk részévé vált. Kis méretű, könnyedén lehet vele haladni a forgalomban és szinte „bárhol”…..
Fotó: Shutterstock Nagyjából 200 nyelv közötti fordításra alkalmas a Meta új mesterséges intelligenciája (MI), amit Mark Zuckerberg, a Facebook-tulajdonosa és csapata tervezett. Miután elkészült a projekt, nyílt forráskódú szoftverré alakítják, hogy mások is segíthessenek fejleszteni. Az…..
Szuper zenei hangzás, trendi külső és hangsúlyos környezettudatos kialakítás jellemzi az Adidas új tervezésű eszközét, az Adidas RPT-02 SOL vezeték nélküli, napelemmel töltődő fejhallgatóját, amely által új dimenzióba léphetünk.   A hordozható eszközök nagy hátránya, hogy üzemidejük az akkumulátor…..
Idén is megrendezésre került a tavaly rajtoló MCC Feszt, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) fesztiválja Esztergomban. A három nap alatt csaknem 32 ezren látogattak el a fesztiválra, - ami duplája a tavalyinak - hogy részt vegyenek a szakmai beszélgetéseken, a koncerteken és az interaktív…..
Cikksorozatunk első részében részleteztük az okostelefonnal történő fizetési lehetőségeket, azonban most az okosórák felé vesszük az irányt.  Amennyiben már van okosóránk, mire van szükségünk ahhoz, hogy fizetésre is tudjuk használni?  Első körben az okosórának integrált NFC funkcióval kell…..
Napjainkban már egyre többen használnak okoseszközös fizetési módokat és egyre nagyobb tranzakciós forgalmat bonyolítanak le okostelefonnal és okosórával. Két részes cikksorozatunkban először az okostelefonokon történő fizetési lehetőségeket mutatjuk be. Hogyan is valósítható meg mindez a…..
Minden idők legsikeresebb autós játéka anime-stíluselemekkel bővülhet. Nagyon várjuk a megjelenést, de addig is tekintsünk be részletesebben a Need for Speed világába! Várhatóan 2022. november 4-én jelenik meg a Need for Speed (NFS) autós játék legújabb része, szivárogtatta ki az infót Tom…..
A Fúzió Hallgatói Közösség podcast sorozatának aktuális vendége Sándor Barnabás, okleveles biztonságtechnikai mérnök, minősített etikus hacker, az Okosítsa Otthonát nevű okosotthon tervező és kivitelező vállalkozás alapítója volt, aki által betekintést nyerhetünk a digitalizált mindennapokba, amely…..