Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénzügy és informatika

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gazdasági visszaesés miatt 2023-ban továbbra is kiemelten fontosak lesznek az érdemi költségcsökkentést lehetővé tévő megoldások a cégek számára. A digitális értékesítési és ügyfélkezelési rendszerek a B2C után a B2B szektorban is elterjedtté válhatnak, és a feszes munkaerőpiaci helyzet miatt…..
Magyarországon több ezer felnőttképzéssel foglalkozó cég van, de ezek közül csak kevesen nyújtanak igazán piacképes tudást. Fontos alaposan utánajárni, kiknek a szolgáltatásait vesszük igénybe, hiszen – ahogy előző blogposztunkban is hangsúlyoztuk –, ha a leépítések helyett munkavállalóink át-,…..
A gazdasági válság miatt egyre több cég kényszerül átszervezésekre, költségoptimalizálásra. Az automatizáció és a digitalizáció hatékony megoldást jelent a vállalati működés áramvonalasítására – de közben arról sem szabad megfeledkeznünk, mekkora értéket jelentenek a tapasztalt, lojális…..
Az automatizáció, a robotizáció és a digitalizáció lehetőséget teremt a cégeknek arra, hogy a kedvezőtlen gazdasági környezet – a romló piaci helyzet, a költségek emelkedése, a kiélezett munkaerőpiaci verseny – ellenére is fenntarthatóan működjenek. Ehhez azonban komoly stratégiai döntéseket kell…..
Az új technológiák megjelenése nem csupán új lehetőségeket teremt: új kockázatokat is. Ezen rizikók egységes, biztonságos és innovatív platformokon keresztüli kezelése komoly kihívásokat tartogat a pénzügyi fejlesztésekkel foglalkozó IT-cégek számára. Ahogy azt legutóbbi, a pénzintézetek…..
Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt az online banki és biztosítási megoldásokat használó ügyfelek száma. Tíz év alatt közel negyven százalékkal nőtt a piac – és ez még csak a kezdet: a fiatal generációk belépése valódi digitális forradalmat indíthat el a szektorban. Tegnap, a szakmai cikkek…..
Egy, az üzleti digitalizáció területén közel húsz éves tapasztalattal rendelkező IT fejlesztő cég szakértői, új kihívást keresve azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy szakértői – fejlesztői – tanácsadói tudásukat és 20 év pénzügyi szektorban megszerzett tapasztalatukat egyesítve, komplex, modern és a…..