Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peza

91 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsófi otthagyta a CIB-et, mert a még az IEB-nél szerzett Visa Electron kártyája egyszercsak nem működött tovább online:Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!…..
Made with Slideshow Embed Tool..
peza blog Ha mar megfuztek :D 2009.07.13 23:45:00
forras: Kodi blogja: http://kodiak.blog.hu..
KODIAK BECUP 2009 2009.07.11 11:03:00
..
peza 2009.07.13 23:44:23
Kicsit leragadtam ITT! :D ..
peza blog LOL... 2009.04.08 00:04:00
Nem tom hol a hatar, de lassan nem is fogom tudni... Elvalatam a CS es CS:S verseny lebonyolitasat, az utolso utani pillanatban. Eddig is megprobaltam valamelyest felul emelkedni a portalok kozotti vitan, kivul allokent viselkedni, a sceneert, a kozossegert tenni... Sajnos kurvara nem tom, hogy mi…..
2 hettel ezelott mikor beszeltunk az ICL LAN lebonyolitasaban valo reszvetelrol, mar ereztem, hogy baromira el vagyok kesve, mindennel... Nagy nehezen, a sajat melo, egyeb elintezendo dolog mellett atragtam magam es megcsinaltam a szabalyzatokat. Nem mondok el sok titkot...     …..
Egy hete megkerestek MSN-en... a vege az lett, hogy LANt fogok lebonyolitani VACon... az ICL-t. Pedig nagyon kettos erzes volt bennem, kavarogtak a gondolatok a fejembe, jo lenne megcsinalni mert imadom a LAN szervezest, de hat megis milyen szabalyzattal? ki lesz halozatos, szerveres, rendszergazda?…..
peza blog Hello blog... :D 2009.03.15 20:43:00
Igen, igen... elek meg, nem haltam meg, de valahogy az esemenyek ugy osszejottek, hogy blogolni sem volt kedvem... de... Egy kis visszaemlekezes kepekben, az elmult ido torteneseirol...                              …..
Felraktam mindent ami van a FoP (Face of Power) Counter-Strike taktikak/playbookkal kapcsolatban, s hogy kik hasznaltak ezt? :D FoP, KbyC, ancients, es meg sokan masok... Hasznaljak okosan a Counter-Strike-ot szereto klanok, emberek. itt olvashatom: Playbook   Playbookok:…..
peza 2009.01.22 07:10:26
peza blog Boldog karácsonyt! 2008.12.24 08:29:00
..
peza blog Tuzijatek... 2008.11.22 16:52:00
Egyik kedves ismerosom aki eppen Dubaiban tengeti szorgos hetkoznapjait az alabbi bejegyzest tette... katt ide A fenykepek sem semmik amiket csinalt, de a video... ..
Forrás: www.nfl.com Elkozdodott a 2008-as NFL szenzon, s igen nezni kell, mert tetszik. S hogy kinek szurkolunk, en nem tudom meg, anee GB (Green Bay Packers) elkotelezett hive. Meg jo, hogy nem lehet NFL cuccokat rendelni Mo.-ra, mert nem usznam meg... ;-D…..
peza blog Meissen es hazaut... 2008.09.18 14:29:00
Koran keltunk, reggeli utan kifizetuk a szallasunk es telepakoltuk a kocsit :D Elindultunk Drezdaba anee szuleiert, hogy meg egyutt megnezuk a hires Messeini Porcelan muzeumot es gyarat. Nagyobb térképre váltás Megneztuk a 300 eves Meissen porcelan muzeumot, s a gyartasbol is kis izelitot…..
Szombat... nekunk utolso napunk Lipcse varosaba... tegnap a villamoson haza fele utazva talalkoztunk azzal az utazasi irodas holggyel, akitol megvettuk a GC-re a beleponk, s o mondta, hogy Szombat az GAZos :D mi azert kimentunk nyitasra, de mar akkor latszott az ember tomeg, ami meg sem kozelitette…..
Koran reggel frissen uden ebredtem, reggen aludtam ki magam annyira jol, mint akkor. Reggeli utan a GC-re vettuk az iranyt, kicsit rutinosabban, osszeirva mit szeretnenk megnezni alaposabban, meg megjobban felfedezni magat a rendezvenyt... A varos kozpontba…..
Drezdaban faradtan ebredtem, nagyon is, a tegnapi vacsora nyomai erosen hatast gyakoroltak ram :) Reggeli utan varakozassal indultunk Lipcsebe. Nagyobb térképre váltás Az uton semmi erdekes nem tortent, hacsak azt nem vesszuk annak, hogy Lipcsenel felujitottak a sztradat es ahol le szerettunk…..
KODIAK BECUP 2008 - képek 2008.09.05 01:40:00
    INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/_kodiak/becup_2008/feed", "width":"450", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#eeede8", "textcolor":"#000000", "random":false, "number":"2", "target":"blank",…..
A mai nap folyaman megjelent egy cikk, az index.hu portalon a WCG 2008-as rendezvenyrol "Érdemes volt kockulni" cimmel. Ebben az IDG munkatarsa nyilatkozza, hogy 2x annyian voltak mint tavaly... Hat... mind a ket rendezvenyen reszt vettem es kozel annyi idot toltottem kint.2007-ben nem…..
GG = Good Gear, ha ezt a kijelentest tenem meg jatekos korokben, foghatnam a gyalogsagi asom, s laza kezi munkaval segithetnek a meg melyebre sullyedesemben... DE... a magyarorszagi WCG = World Cyber Games ???dontojen??? ezt igencsak meg kerdojelezem... WCG = World Cyber Girls, sok ez a wcg...,…..
Anno mikor 2006-ban jartunk a DreamHack-en. utana megszuletett a dontesunk, hogy GC-re el kell jutnunk, latnunk kell egy ilyen bulit Lipcsebe. A DreamHack-rol keszult egy elmenybeszamolo "Mesék a DREAMHACK-ről" cimmel a counter-strike.hu oldalon. (itt is elolvashatom...) Ehhez 2006-ban…..
Sokat gondolkodtam, hogy irok az olimpiarol, vagy nem. De ugy dontottem nem irok, de ma olyan tortent ami nekem 14 evi jatek utan is azt mondom, hogy "uramatyam", "atyauristen" vagy "aztak*rva"...  De akkor beszeljenek helyettem a videok es a kep... Meccs Dania…..
Gondolkozom mar egy ideje, annyi kerdest kaptam a Becup-pal kapcsolatban, hogy az mar vicc :D Azert mert szerveztem par LAN-t, paran azt hiszik, hogy ehhez is kozom van.Az oldalon majus 20-a ota talalhato az alabbi hir, figyelemfelkeltes:Azota semmi info nem jutott el az emberekhez egeszen julius…..
peza blog Felelosseg??? 2008.08.03 06:31:00
Kicsit felbasz az ilyen tajekoztatas... hozza ertes? hozza nem ertes? melyik politikai oldalhoz huzzunk? vagy fuggetlennek mondjuk magunkat? Egy hirrel sikeresen elertek azt, hogyha Budapesten talalnak II. vilaghaborus bombat, akkor az emberek esetleges kitelepites soran TENYLEG elhagyjak az…..
Cica mar nagyon regen mondja, feher gep... feher eger... feher egerpad... most fulinapjara a feher klaviatura beteljesult, mar csak egy feher hianyzik a sorbol de az is meglesz nem sokara. Cicamnak nagyon nem tetszett a regi klavcsim mar, szegenyke mar 3 eves lesz sokat kapott tolem... :-) ezert…..