Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bock Márton

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kifogYás Svédasztal 2022.10.24 10:06:55
Húsz éves voltam, amikor 2005-ben életemben először ezzel a megoldással találkoztam egy négycsillagos balatonfüredi szállodában. Akkoriban igencsak dagadt voltam már, de a műfajban zöldfülű. Eleve a Balatont is akkor láttam életemben először, szállodában sem jártam még soha, és el sem tudtam…..
Bock Márton 2022.10.25 11:48:42
@fules170: Nem értek a vendéglátáshoz, vállalom. Köszönöm, hogy jelezted, mostantól helyesen használom majd ezt a kifejezést :)
Bock Márton 2022.10.25 11:49:53
@Billy Hill: Kicsit sem érzem offnak. Tervezek errő is írni, mert bizony, egy csomó ilyen program/minta KÖVETÉSE simán okozhat túlevést. A minta adott, az pedig a mi döntésünk, hogy alkalmazzuk-e vagy megtörjük.
kifogYás Megeszed? Kidobod? 2022.08.23 22:57:23
Kaját nem dobunk ki. Elég mélyen rögzült Anyám intelme. Hű társa volt az „Etiópiában meg éheznek”, amit annak ellenére használtunk, hogy igazából gőzünk sem volt arról, hol is van az az Etiópia. Kaját nem dobunk ki. Így eshet meg az is, hogy amikor a fiad/lányod végzett a vacsorával, és a…..
Lidl, Budapest XIV. Mogyoródi út, 2022.08.01. 21:13 Alig páran lézengenek már a boltban. Szokásom szerint konkrét listával érkezem, hogy a következő napokra mindent megvegyek, amire szükségünk lehet. Körbemegyek a boltban, céltudatosan, következetesen pakolom be, amit elterveztem, és semmi mást.…..
Az utolsó 1,6 kg van hátra. Egyelőre legalábbis mindenképpen. De miért is fontos ez az 1,6 kiló? A 204 kilós testem – hogy úgy mondjam – kiterjedése jelentősen nagyobb volt a mostaninál. Az a rengeteg háj csak úgy férhetett el, hogy az évek során megnövelte maga körül a bőrt. Mindenhol, ahol…..
 A napokban röppent fel a hír: a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Kasza Tibi nevével és eredményeivel fémjelzett Challenge étrendkiegészítő készítményeket forgalmazó vállalkozás ellen. A vizsgálatot azért indították, mert a cég vélhetően megtévesztő állításokkal, mi több,…..
kifogYás Fogyókúra nyáron? 2022.06.12 23:36:36
Gyakran hallom, hogy a nyár nem a legideálisabb időszak a fogyókúrára. Nyaralás, kerti partik, ballagás, esküvők, augusztus huszadika, fesztiválok, miegymás. Jaja, tök érthető. Igazából már úgysem jött össze a lapos/kockahas a strandszezonra, hagyjuk az egészet a picsába, és élvezzük az életet. De…..
kifogYás Áldozat vagy (?) 2022.06.07 09:45:15
Igen, áldozat. Alapvetően kijelenthetjük. De ez számít vajon bármit? Előfordul velem, hogy emberekkel beszélgetek. Elég gyakran, mert kíváncsi típus vagyok, érdekelnek az emberi sorsok, a krízisek és a sikerek megélése. Bár sokáig volt egy határ, amin illetlenségnek éreztem bentebb lépni, mára már…..