Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abadaba

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
Robogó Elmeroggyant robogósok 2011.02.28 00:48:00
Alighogy elindult a robogóblog, máris kaptam egy érdekes üzenetet – kvázi invitációt – valakitől, aki tagja a Mopedrally nevű megmozdulásnak.A Mopedrally nem kisebb dolog, mint nagyjából egy Budapest-Szeged távolság – terepen. Igen, minden civilizált útvonalat…..
Belsőség Mi lesz itt? 2011.02.21 17:55:00
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy Svédországnak ebben a szegletében oltári a pörgés. Valójában kevés megnyugtatóbb és álmosítóbb hely létezhet a galaxisban, azok is leginkább a távoli bolygók metánnal töltött felszínén. Annál nagyobb volt a pörgés ma hajnalban, amikor…..
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Ha kevés a tapadás... 2011.01.01 16:08:00
...akkor rakjunk a Lada csomagtartójába télire egy zsák földet/téglát/akármit. Ugye, ez volt a tuti tanács, a bevett szokás. Nos, emberünk - akit Csaba olvasónk kapott le ügyesen Miskolcon - semmit nem bízott a véletlenre. Ez a kocka nehezen teszi el a seggét, az egyszer biztos. Hogy…..
Láda Balázs nem játszhat a Mol Ligában 2010.12.30. 10:45 F. Kapus..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
abadaba 2010.12.22 20:39:37
hali
már szerencsétlen uborkás bácsi meghurcolásával sem értettem egyet, de ez szintén ugyanaz a forgatókönyv. lehet, hogy nem kéne. lehet, hogy árt. ha valaki nem érti miért nem bírják már az emberek megkötni a "kompromisszumokat", akkor költözzön oda, vegyen pár 10millióért egy telket, gondozza, védje, aztán megyek gyakorolni a kézifékes fordulást terepjáróval, eső után, fagy előtt, vagy megyek, és ások neked egy gyönyörű gödröt, alapot fektetek bele, és odaépítem a házamat. a telek a tied, a ház az enyém, bocs, csak használom a telkedet, de nem leszek nagyon útban.
teljesen mindegy, mekkora értékről van szó, ami nem a tied, azt nem használod. használj legalább olyat, ami nem magánemberé, hanem a közösségé, azért legalább nem egy ember életét teszed tönkre, gyakorlatilag tényleg csak anyagi kárt okozol.
abban, hogy kompromisszumot kell kötni, abszolút igazad van. megmondom, hogy én ezt hogy képzelem el járható útként. odamész a tulajhoz, beszélsz vele (kultúráltan, mert TE KÉRSZ TŐLE valamit), és elmondod a következőt: adok neked óránként 15000 forintot, ha ezért cserébe motorozhatok a telkeden. ha elfogadja, mehetsz, de ha nem, akkor továbbra sem. azzal, hogy te ott vagy a telkén, te használod, kvázi béreled, ezért ő bérleti díjat kérhet, annyit, amennyit akar, te meg kénytelen vagy elfogadni.
itt jön a kompromisszum: te is adsz neki valamit, cserébe ő is enged abból, ami neki fontos. ha ez nem működik továbbra se, akkor fogod magad, te leszek a kompromisszumkereső fél, és LELÉPSZ. mert te vagy az "okos".
ha ez nem tetszik, akkor szépen told be a motorodat a nappalidba, és gyönyörködj benne, ne tedd tönkre mások életét azzal, hogy nem tanítottak meg viselkedni.
üdv
A Henkel közölte, nem érvényes az a szponzorszerződés, amit egy exalkalmazottja kötött még a Mercedes GP elődjével, a Brawn GP-vel a nyáron.A jövő évi költségvetése nagy részét az évi 30 millió eurót biztosító megállapodás tette volna ki, de már…..
abadaba 2009.12.14 19:13:27
f1 Ketten licitálnak a Renault-ra 2009.12.04 15:06:00
Csütörtökön újabb válságülést tartottak a franciák főnökei, már biztos, hogy a cég nem marad teljes gyári csapattal a Forma-1-ben.Pénteken a Le Parisien és az autosport.com is arról írt, két komoly vevő van az istállóra: a raliban a Subaruval többszörös világbajnok…..
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
abadaba 2009.07.30 18:40:42
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..