Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Depper

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a szöveg 2022 októberében íródott, és a 2022. október 23-án közzétett "Soha még egy rossz szót nem akarok hallani a kukásokról" című Szamizdat-videó átirata. Az október ötödikei negyvenezres tanár-diák tüntetés az elmúlt évek egyik legnagyobb megmozdulása volt, legalábbis a legnagyobb olyan,…..
  A radikális feministák által kreált értelmetlen és ostoba fogalmak közül talán a TOXIKUS MASZKULINITÁS az, amelybe a leggyakrabban belebotlunk. Ezzel a kifejezéssel még az a legkisebb probléma, hogy borzasztóan sértő (hiszen azt sugallja: alapjáraton minden férfi vadállat). Most képzeljük el,…..
  Ismét napirendre került a boltok vasárnapi zárvatartásának kérdése. Ezúttal nem a kormány, de még csak nem is a KDNP az ötletgazda, hanem a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete. Ugyancsak eltérés a hét évvel ezelőtti rendelkezéshez képest, hogy jelen elgondolás szerint csak délben zárnának…..
Depper 2022.07.07 18:13:01
@G. Nagy László: a hetedik nap a teremtésben és a tízparancsolatban a szombat, a vasárnapot csak a katolikusok tették meg pihenőnapnak. Na tessék, már le is lepleztem egy téveszmét!
  A Fidesz kedden alaptörvény-módosítást kezdeményezett. A történelmi hagyományokat szem előtt tartva a megyét ennek szellemében vármegyének; a kormánymegbízottat pedig főispánnak neveznénk. Nem meglepő, hogy napok óta ettől hangos a magyar sajtó. Alig három hónapja még az volt a mondás, hogy…..
Egészen augusztusig tart a zöldbab szezonja – próbáljatok ki egy végtelenül egyszerű és könnyű hús- és tejtermékmentes fogást, a görög zöldbabragut!..
Depper 2022.06.26 08:38:24
A Max vs. Max filmklubot egy ember írja két néven. Azért hoztuk létre, hogy az évekig talányszámba menő titok miszerint Scal és Santino két különböző figura vagy egy azon ember két álnévvel egyszer s mindenkorra kiderüljön. A figyelmesebbek észre vehették Scalként mindig a filmek negatívumait…..
Múlt hónapban a kollégám eladta a lakást, amiben azelőtt az édesanyja élt, kipakolt és lomtalanított belőle egy csomó dolgot, köztük DVD-ket is. Négy lemezt hoztam el, ezek között volt a Piedone 200 Ft-os kiadása (amin először hallottam a Bujtor István-féle remek szinkront), A Holló (amit jó egy…..
Úgy tűnik, néha a bulvár is tartogat vaskos tanulságokat. Johnny Depp és Amber Heard pere a napokban zárult. A több mint öt éve tartó kálváriára Hollywood is ráharapott: a sztárpár válásáról és annak drámai fordulatairól exkluzív dokumentumfilm készül.   Röviden a tényekről: Heard családon belüli…..
Mostanság mintha mindenhonnan a dráma ömlene: családi, párkapcsolati drámák, sőt, tragédiák tartják lázban a közvéleményt. Nem biztos, hogy a kapcsolatok nagy része tényleg ennyire konfliktusokkal terhelt, de ahol béke és nyugalom van, ahol nincs veszekedés, perlekedés, erőszak, ott nincs miről…..
Depper 2022.06.03 13:54:21