Regisztráció Blogot indítok
Adatok
campobaszo

0 bejegyzést írt és 766 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilvi türelmét rendesen próbára tette a MÁV, amikor a szokásos jegyrendelés folyamatában hirtelen felbukkant egy apró hiba. Az agyégető ügyfélkezelésnek köszönhetően még a kiabálós bekezdést is érthető. Mert ahogy az életben, úgy itt is igaz: ha valami egyszerű, akkor miért kell…..
campobaszo 2019.11.13 15:48:41
A történet szép leirata a chargeback-nek.
Egyeztetünk a kereskedővel,aki ideális esetben maga megoldja a problémát.Ha meg suttyóskodni próbálnak,mint a MÁV,akkor a bankhoz fordulunk.

@Péter 2: "Nincs "kifizetésre kerül", meg "visszautalásra kerül". " Hogyne lenne? Most írta le.A google meg több mint egy millió találatot ad rá...
Forr a düh a Homár körül. Még a gyakorlott szemet is megtévesztheti (bár jobban megnézve jó sok az árulkodó jel) az a webshop, ahonnan szegény csalódott olvasónk megrendelte alaposan körüljárt álmai cipőjét, majd várt. És várt és várt és egyszer csak mi jött? Egy pakk…..
campobaszo 2019.06.05 15:16:24
@Im just here for the comments: ""Ingyenes Szallitas 57.224 Ft Felett"
Vajon mire gondolt a költő? Olyan szép, kerek szám, biztos nem vernek át?"
Kerek az. 200 dollár.
Édesapám meséli, hogy 1986. május másodikán kiruccantak Romániába. Kocsival. A tervgazdaságot és a Kárpátok géniuszát, Ceaușescut nyögő, szomszédos állam nem kényeztette el az embereket. Az élelmiszerboltok polcai árván, üresen szomorkodtak, ám a piacon megdöbbentően olcsón lehetett akár nagy…..
campobaszo 2019.05.24 17:51:42
@CCnick: Az ebből a sorozatból is kiderül,hogy a szovjet fizikusok is úgy gondolták,hogy ami bekövetkezett,az nem következhetett volna be.A tudomány sem tévedhetetlen.
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
A Méltányosság legfrissebb kutatásában négy neves európai vezetőt (Emmanuel Macront, Angela Merkelt, Vlagyimir Putyint és Orbán Viktort) vizsgálta, s ahogy a bevezetőnkben előrevetítettük, az elkövetkező hetekben beszámolunk a tanulmány legfőbb tanulságairól, külön foglalkozva mindegyik vezetővel...
campobaszo 2019.02.12 20:12:00
@arabok balrol: Elismerve az Orbán kormányok érdemét a minimálbér emelés terén: Orbán először a múlt évezredben értékelte az évet,amikor a bruttó minimálbér volt 22500 Ft.2005 és 2015 között pedig vesztett a reálértékéből.Érdemi növekedés 2016 óta történt.
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
campobaszo 2019.02.05 11:18:02
@belert: Én is tudom persze,hogy ez napi műfaj igazán,de itthon nincs hagyománya.Először fel kell futtatni és ezért gondolom,hogy még mindig jobb,mintha kéthetente csinálnák.
Akinek ismerősnek tűnik a fenti kép, nyugodjon meg, nem a szeme káprázik, és nem is lett időutazó! Pedig nem  szúrtam be rossz képet a posztba, és nem is egy régebbi bejegyzés frissítésében vagyunk most. Hanem a nagy magyar abszurd valóságban, ami ezzel a rövidke levéllel kezdődött:  Kedves…..
campobaszo 2019.01.15 15:35:28
@KaTe: Idézet a http://fogyasztovedelem.kormany.hu-ról:

"a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében]."
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
campobaszo 2018.12.17 16:53:54
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Már egy jó ideje így megy,hogy szavakra lebontva megadják nekik,mit lehet/nem lehet mondani.De megsértődnek ha lekomcsizzák őket.
Arról más sokszor volt szó, hogy a netes vásárlás esetén még nem érezhetjük magunkénak a kiszemelt terméket csak azért, mert betettük a kosárba és megnyomtuk a rendelés leadása gombot. Ezúttal azonban olvasónk ennél tovább jutott, mégsincs tabletje. A webshop szerint ő mondta le a rendelést,…..
campobaszo 2018.12.10 16:13:32
@vape: Ha már meghalt szegény (néhai vevő),akkor nincs probléma.
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..
campobaszo 2018.12.04 19:59:06
  A nokedlizés, még mielőtt valamelyik élénk fantáziával megáldott olvasónk kombinálni kezdene, az aminek hangzik, mármint szó szerint, Bangó Margit rám nézett, pontosabban a hasamra, és azt mondta, hogy jó, akkor majd te is eljössz hozzám, paprikáscsirke nokedlivel jó lesz? Jó hát. Hogy a…..
Bejárta az ellenzéki sajtót a humorista mondása: „Három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van: az M1, a Hír TV és az Echo TV.” Ezt mondta ki november 22-én a negyedikben, a Duna TV-ben. Persze csak vicceltem. Ha komolyan venném Fábry szavait, akkor bizony így kellett volna folytatni az…..
Ma reggel, a Kossuth Rádióban megszólalt egy erdőmérnök-akadémikus. Miközben azt jövendölte, hogy e század végére elfogynak az erdeink, a környezetvédelem-ellenes amerikai elnök nevét kétszer is Trumpnak ejtette ki. Világszerte majd’ mindenki Trampnak mondja, engem mégse zavar a szokatlan…..
campobaszo 2018.11.26 18:26:57
Ez speciel a bátyja,de feltételezhetjük,hogy pont így mondja Niklas is: www.youtube.com/watch?v=F0gSJ57ZMyw
Zűle, Zével és hosszú űvel.

Trumpról meg nekem az előző elnök,Obama ugrik be.Vajon az "ejtsük úgy,ahogy le van írva" logika hívei úgy mondják a nevét,mint a gyümölcsöt? Barack,mint őszibarack?

Az internet,műholdas tévék korában arra hivatkozni,hogy nem tudjuk,hogy ő hogy mondja a saját nevét,nem lehet.
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Vacak kacatot árulni, aztán vállat vonni, hogy "jó tanulópénz volt" - hááát nem épp elsőosztályú eljárás, pláne, ha egy akkora cég mutatja be, mint a Media Markt, ahova az ember többek közt azért is megy kínai webshop és a sarki 1eurós helyett, mert bízik abban, hogy amit árulnak, az ha olcsóbb is,…..
campobaszo 2018.09.11 19:26:58
@lógás Hugó: "Kellene egy napot kijelölni, amikor ezeket a használhatatlan dolgokat mindenki visszacsempészné vagy csak egyszerűen lerakná az ügyfélszolgálati pultra"

Hogy még egyszer el tudják adni?
A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő 29-es körzetről sokszor írtunk már, legutóbb idén márciusban, amikor a UPC azt írta nekünk: "a 29-es körzetben az utóbbi másfél évben nagyon felpörgettük a hálózatfejlesztési munkálatokat, így remélhetőleg ott sem kell már sokáig várni…..
A német Sky1 csatorna, ami az X-Factor című zenei tehetségkutatót sugározza, fizetős, de a 24.hu kiszúrta, hogy felkerült az első adás a YouTube-ra és ott mindenki megnézheti, hogyan működik Istenes Bence német műsorvezetőként. Úgy tűnik elég jól.  Istenes Bence már 2016 nyarán arról beszélt,…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Azt talán kimondhatjuk, hogy egy isten háta mögötti kőhalom legalján élő friss ászkarák generáció szellemileg legtopább tagjának sem új, hogy a bankok szolgáltatásaik ár-és díjképzési irányelveit szigorúan a nagyhírű pukkasztott egyes+pókos nyolcas közgadasági…..
campobaszo 2018.07.19 22:24:06
@M. Péter: Idehaza is jó a contactless,csak ne kérdeznék mindig azt,hogy érintem-e.
Tényleg nagyon nehezünkre esik néha elővenni az egyik legrégebbi Fidesz-oldalt, de egész egyszerűen akkora magas labdákat dob fel néha a Pesti Srácok, hogy már hazafias kötelesség azt izomból lecsapni. Történt ugyanis, hogy sajtó-tanulmányutat szervezett magyar újságíróknak a német médiahelyzetről a…..
A Homárra sok elképesztően szövevényes sztori érkezik, miközben a hétköznapok tele vannak rém egyszerű, egyértelmű fogyasztóvédelmi kérdésekkel is. GYIK rovatunkban ilyenekre adunk rövid, egyértelmű válaszokat.  Kedves Tékozló Homár! Interneten rendeltem egy mobil klímát, a bestbyte-tól, a…..
campobaszo 2018.06.22 17:35:47
@FDToth: "a 'szakértő' pedig azt ecsetelete, hogy ha nincs jótállási jegy,"
Szövegértés elégtelen!
Azt hiszem nincs idegesítőbb annál, mint amikor az ember úgy gondolja, hogy alaposan felmérte a helyzetét, utánajárt a dolgoknak, és végül kimondottan racionális alapokon dönt valami mellett  - amiről aztán kiderül, hogy valami érthetetlen/jól elrejtett/félremagyarázott/egyéb módon csapdát rejtő…..